Έχεις απορίες σχετικά με τον λογαριασμό & το προφίλ σου στη NIVEA;

1. Τι μου προσφέρει ο λογαριασμός NIVEA;
Με τον λογαριασμό NIVEA αποκτάς γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις προσφορές της ιστοσελίδας μας. Η εγγραφή είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχουν μετέπειτα χρεώσεις. Με τη σύνδεσή σου στον λογαριασμό NIVEA, μπορείς να παίρνεις μέρος πιο γρήγορα σε διαγωνισμούς, να βαθμολογείς τα αγαπημένα σου προϊόντα και να χρησιμοποιείς όλα όσα σου προσφέρει η ιστοσελίδα μας.

2. Πως μπορώ να εγγραφώ στην ιστοσελίδα της NIVEA;
Μπορείς να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό NIVEA οποιαδήποτε στιγμή. Κάνε κλικ στην καρτέλα «Σύνδεση» και επίλεξε «Εγγραφή». Μετά, συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής. Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή, θα σου αποστείλουμε ένα email για να επαληθεύσουμε τη διεύθυνση που χρησιμοποίησες για την εγγραφή σου. Θα περιέχει έναν σύνδεσμο με τον οποίο θα μπορέσεις να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου στη NIVEA. Μπορείς επίσης να βαθμολογήσεις προϊόντα αλλά και να γίνεις μέλος του NIVEA ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

3. Πως μπορώ να συνδεθώ στην ιστοσελίδα της NIVEA;
Κάνε κλικ στην καρτέλα «Σύνδεση». Θα μεταβείς τότε στη φόρμα σύνδεσης. Εκεί θα πρέπει να καταχωρήσεις τα στοιχεία χρήστη NIVEA (email και κωδικό πρόσβασης). Αν δεν έχεις ακόμη λογαριασμό στη NIVEA, μπορείς να δημιουργήσεις έναν οποιαδήποτε στιγμή.

4. Είμαι ήδη μέλος του NIVEA ΓΙΑ ΜΕΝΑ και έχω λογαριασμό. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω;
Ναι, ο λογαριασμός σου NIVEA ΓΙΑ ΜΕΝΑ λειτουργεί ήδη σαν νέος λογαριασμός NIVEA. Μπορείς να συνδεθείς χρησιμοποιώντας το email και τον κωδικό πρόσβασής σου όποτε θέλεις. Αν ξέχασες τον κωδικό πρόσβασής σου, μπορείς να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό οποιαδήποτε στιγμή.

5. Τι θα συμβεί αν ξεχάσω τον κωδικό πρόσβασής μου;
Αν ξέχασες τον κωδικό πρόσβασής σου, απλά κάνε κλικ στη «Σύνδεση» και έπειτα στο «Ξέχασα τον Κωδικό». Αφού καταχωρίσεις το email σου, θα σου σταλεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επαλήθευσης. Εκεί θα βρεις έναν σύνδεσμο που θα σε μεταφέρει στη σελίδα όπου θα μπορέσεις να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης.

6. Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου στοιχεία;

Ναι, τα στοιχεία σου είναι ασφαλή. Θα βρεις όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη φύση, το πεδίο εφαρμογής και τον σκοπό συγκέντρωσης και αποθήκευσης των προσωπικών στοιχείων που σου ζητήθηκαν στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

7. Τι μου προσφέρει το Newsletter της NIVEA;
Με το Newsletter της NIVEA θα λαμβάνεις αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές και διαγωνισμούς.

Κι άλλες απορίες;

Σε παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.