Ομορφιά εκ των έσω: δεξαμενή ενέργειας για την καθημερινότητα

Η καθημερινότητά μας είναι συχνά αγχωτική και κουραστική. Επομένως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρίσκεις λίγο χρόνο για να διατηρείς το σώμα και την ψυχή σου υγιή. Η NIVEA σού δείχνει τον δρόμο για να βρεις τη νέα ομορφιά που κρύβεις μέσα σου!

Μεγαλύτερη αρμονία με εσωτερική ισορροπία

Όλοι μας γνωρίζουμε το αρχαίο γνωμικό: νους υγιής εν σώματι υγιεί. Και είναι αλήθεια: μόνο αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ισορροπία στη ζωή μας, θα μπορέσουμε να βρούμε την εσωτερική αρμονία και χαλάρωση. Θα σου δείξουμε μερικές τεχνικές για το πώς να το πετύχεις!
Ασκήσεις χαλάρωσης

Ασκήσεις χαλάρωσης – ο τρόπος για να πετύχεις εσωτερική γαλήνη

Το απόλυτο must για την πραγματική εσωτερική ομορφιά: ασκήσεις χαλάρωσης. Η κίνηση μας κρατά σε φόρμα και υγιείς, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το στρες. Είτε πρόκειται για κλασική γιόγκα είτε για το νέο είδος γυμναστικής «Nia», οι ασκήσεις χαλάρωσης.

Ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και το σπίτι – τα πάντα σε αρμονία

  • Μια ισορροπημένη ζωή επιδρά θετικά στα συναισθήματά σου, στην εσωτερική σου αρμονία αλλά και στην επιδερμίδα σου.
  • Για να ζεις σε αρμονία με τον εαυτό σου, πρέπει να θέσεις προτεραιότητες. Αναρωτήσου: Πώς φαντάζομαι τη ζωή μου; Πόσο σημαντικός είναι ένας συγκεκριμένος τομέας της ζωής μου;
  • Απολαμβάνω τη δουλειά μου; Τότε, πάτα το γκάζι και πραγματοποίησε τους στόχους σου.
  • Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου, χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
  • Κάτι άλλο απολύτως απαραίτητο για την εσωτερική σου ομορφιά: χάρισε στον εαυτό σου χρόνο αποκλειστικά για σένα.
  • Μην ξεχνάς την αγάπη. Ο χρόνος που αξιοποιείς συνειδητά μόνο με τον σύντροφό σου σε βοηθάει να αφήνεις την καθημερινότητα πίσω σου και να βρίσκεις εσωτερική αρμονία.

Ευεξία – απλώς άφησε την ψυχή σου να περιπλανηθεί

Για να περνάς την ημέρα σου πιο χαλαρά, πρέπει πάντα να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα διάλειμμα. Οι μικρές τελετουργίες χαλάρωσης σε βοηθούν να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Ομορφιά εκ των έσω: μικρά κόλπα και τελετουργίες ομορφιάς για περισσότερη εξισορρόπηση

Μήπως η καθημερινότητά σου είναι απαιτητική και γεμάτη άγχος; Μήπως κάποιες φορές νιώθεις ότι τα έχεις χαμένα; Τότε ήρθε η ώρα να πεις «Στοπ»! Κάθισε κάτω με ίσια την πλάτη και πάρε μερικές αργές και βαθιές εισπνοές-εκπνοές. Καθώς αναπνέεις, άκου την αναπνοή σου και νιώσε ότι αρχίζεις να ηρεμείς.

Στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, ένα σύντομο πρόγραμμα ομορφιάς στο σπίτι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Χαλάρωσε με ένα ζεστό μπάνιο, αναζωογονήσου με μια μάσκα προσώπου και απόλαυσε στιγμές ηρεμίας. Στη συνέχεια, κούρνιασε στον καναπέ συντροφιά με ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι και ένα καλό βιβλίο και η ισορροπία σου θα επανέλθει χωρίς να το καταλάβεις.

Μασάζ

Μασάζ – αφέσου και επαναφόρτισε τις μπαταρίες σου

Ένα μασάζ θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και θα σου χαρίσει ενέργεια. Σε βοηθάει να ηρεμήσεις και να ξεχάσεις την απαιτητική καθημερινότητά σου. Η συμβουλή μας: οργάνωσε ένα μασάζ για ζευγάρια για να συνδυάσεις χαλάρωση και ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου.

Μητέρα και Παιδί

Ένα τρυφερό άγγιγμα σε ομορφαίνει

Τα τρυφερά χάδια είναι απαραίτητα: η επιδερμίδα σου είναι το μεγαλύτερο αισθητήριο όργανο και οι αγκαλιές και τα χάδια δημιουργούν θετικά συναισθήματα. Δεν σε κάνουν απλώς ευτυχισμένη, σε κάνουν και πιο όμορφη! 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ