ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ

Ενώ πολλοί από εμάς θέλουμε να διατηρούμε το προφίλ του σκληρού, η επιδερμίδα μας, δυστυχώς, δε συμφωνεί πάντα με αυτήν την επιλογή. Η ευαίσθητη και ερεθισμένη επιδερμίδα είναι κάτι που πολλοί από εμάς πρέπει να διαχειριστούμε, και με λίγες μικρές προσαρμογές, η επιδερμίδα σου θα είναι υγιής.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

Τουλάχιστον, φρόντισε να χρησιμοποιείς ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητη επιδερμίδα, το οποίο είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να είναι απαλό, ελαφρύ και να μην προκαλεί λιπαρότητα, όπως το Sensitive Hydro Gel μας. Και να χρησιμοποιείς προϊόντα με προστασία από UV ακτινοβολίες, για να καταπολεμήσεις τις επιδράσεις της βάναυσης ηλιακής ακτινοβολίας.

Προσεχε με τη λεπιδα

Αν η επιδερμίδα σου ερεθίζεται εύκολα, το ξύρισμα γενικά είναι αρκετά προβληματικό. Ποτέ, μα ποτέ μην ξυρίζεσαι κόντρα ώστε να αποφεύγεις να δημιουργούνται εσωτερικές τρίχες και η αίσθηση καψίματος, ενώ, για άλλη μία φορά, πρέπει να χρησιμοποιείς προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητη επιδερμίδα. Τα προϊόντα μας, Sensitive Cool Shaving Gel  δεν περιέχουν αλκοόλη, αλλά χαμομήλι, που ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Μάθε την επιδερμίδα σου

Οι ερεθισμοί της επιδερμίδας συχνά οφείλονται σε προϊόντα που περιέχουν έντονα χημικά, όπως είναι τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά ρούχων. Προτίμησε εγκεκριμένα από δερματολόγους προϊόντα και απέφυγε τα απορρυπαντικά με αρώματα. Επίσης, ορισμένες τροφές ενδέχεται να προκαλούν προβλήματα στην επιδερμίδα, οπότε κάνε ένα τεστ αλλεργίας στο δερματολόγο σου, για να αποφύγεις προϊόντα, χημικά και τροφές που μπορεί να συμβάλλουν στην ακμή σου.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ