Φίλτρο
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ
 Συμβουλές για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου

Το να φαίνεται και να αισθάνεται κανείς καλά με την επιδερμίδα του είναι εξίσου σημαντικό για τους άνδρες όπως και για τις γυναίκες και γνωρίζουμε ένα-δυο πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και η ανδρική είναι σημαντικά πιο παχιά από τη γυναικεία! Το να την διατηρείς περιποιημένη με υγιή εμφάνιση είναι σημαντικό για την ευεξία σου και σε κάνει να φαίνεσαι και να νιώθεις πιο γοητευτικός. Περιηγήσου στη συλλογή της NIVEA με συμβουλές και οδηγίες περιποίησης για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου από την κορυφή ως τα νύχια. Ξέρουμε ότι σε δεσμεύει ο χρόνος, όλους μας άλλωστε. Για να σου δώσουμε μια χείρα βοηθείας, έχουμε κάνει τη διαδικασία γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη, Για να βρεις ακριβώς τις πληροφορίες που ψάχνεις, μπορείς να φιλτράρεις εύκολα αυτή τη σελίδα ανά κατηγορία, τύπο επιδερμίδας ή άλλα χαρακτηριστικά και να ανακαλύψεις τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.

Από τα γένια του ξυλοκόπου μέχρι την απαλότητα  – η τριχοφυΐα του σώματος με τον δικό σου τρόπο

Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες οι απόψεις όσον αφορά την αποτρίχωση διίστανται από αμνημονεύτων χρόνων. Χάρη όμως στην τάση των ανδρών να έχουν περισσότερη τριχοφυΐα, η διαφορά στις προτιμήσεις είναι συνήθως πιο ξεκάθαρη. Κάποιοι άνδρες αντιμετωπίζουν την τριχοφυΐα στο σώμα τους με μια αίσθηση περηφάνιας, διαμορφώνοντάς την με ακρίβεια laser, ενώ άλλοι θα έδιναν τα πάντα αν πίστευαν ότι υπάρχει τρόπος να την αποχωριστούν μόνιμα και πλήρως. Ανεξάρτητα από τις προσωπικές σου προτιμήσεις, είτε πρόκειται για hipster γενειάδα, ή για ελκυστική απαλότητα - ή ίσως και κάτι ενδιάμεσο - το NIVEA  ΜΕΝ σε καλύπτει με τις εξειδικευμένες συμβουλές και οδηγίες για τη διαχείριση της τριχοφυΐας του σώματος, καθώς και με κατάλληλες τεχνικές ξυρίσματος και περιποίησης μετά το ξύρισμα για κάθε τύπο επιδερμίδας. Το να βρεις αυτό που χρειάζεσαι είναι απλό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εύκολα τα φίλτρα μας, που βρίσκονται στο πάνω μέρος της σελίδας, ώστε να βρεις τις συγκεκριμένες πληροφορίες που αναζητάς.

Διατήρησε την αίσθηση - και την οσμή - του σώματός σου καθαρή και φρέσκια 

Εκτός από το να διατηρείς την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου καθαρά και φροντισμένα, μπορεί να είναι ακόμα πιο σημαντικό να μυρίζεις υπέροχα. Είτε έχεις ραντεβού, ή μια επαγγελματική συνάντηση, ή απλά αν θες να είσαι περιποιημένος για τη δική σου ηρεμία, το να παραμένεις χωρίς δυσάρεστες οσμές έχει τεράστια σημασία στο να κάνεις καλή εντύπωση. Άλλωστε, λένε ότι η όσφρηση είναι η πιο αξέχαστη αίσθηση, καλό είναι λοιπόν να το πετύχεις σωστά με την πρώτη. Όμως, με τόσα αποσμητικά σε spray, roll-on, αντιιδρωτικά και αρώματα, καθώς και το γεγονός ότι καθένας μας έχει μοναδικές ανάγκες, προτιμήσεις και φυσικά αρώματα, η επιλογή μπορεί να είναι κάπως δύσκολη. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Άσε τα εξειδικευμένα άρθρα της συλλογής μας να σε καθοδηγήσουν στην αναζήτηση που συμπληρώνει το φυσικό σου άρωμα, ενός αντιιδρωτικού που απομακρύνει την άσχημη και δυσάρεστη υγρασία, και πολλών άλλων. Οι ανάγκες και οι προτιμήσεις σου είναι μοναδικές και το NIVEA  ΜΕΝ είναι εδώ για να σε βοηθήσει, όποιες κι αν είναι αυτές.