Ποιο αποσμητικό είναι το καλύτερο για εμένα;

Σύμφωνα με μια μελέτη, δύο στις τρεις γυναίκες χρησιμοποιούν αποσμητικό τακτικά. Προτιμάς roll-on ή σπρέι; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιο αποσμητικό σού ταιριάζει καλύτερα.

Το σωστό αποσμητικό για κάθε τύπο

Αποσμητικό σπρέι
Ποικιλίες αποσμητικών

Τύποι αποσμητικών: Κλασικό, δημοφιλές, αποτελεσματικό - το αποσμητικό σπρέι

Τα αποσμητικά σπρέι μπορούν να επιτύχουν ένα καλό αποτέλεσμα ψεκασμού που καλύπτει την επιδερμίδα ομοιόμορφα. Ακόμα και ένα σύντομο πάτημα του κουμπιού είναι αρκετό για αξιόπιστη αποσμητική προστασία – όλη την ημέρα.
Αποσμητικό roll-on
Ποικιλίες αποσμητικών

Εύχρηστα και μικρά – αποσμητικά roll-on

Τα roll-on δεν προσφέρουν μόνο αποτελεσματική αποσμητική προστασία. Πολλά περιέχουν πρόσθετα έλαια και θρεπτικά συστατικά που καταπραΰνουν την επιδερμίδα και της παρέχουν ενυδάτωση.
Ποικιλίες αποσμητικών

Μικρό και πάντα μαζί σου – το αποσμητικό στικ

Το αποσμητικό σε μορφή στικ είναι απλά τέλειο για την τσάντα σου. Η ελκυστική υφή του αποσμητικού είναι πολύ πλούσια και περιέχει επίσης θρεπτικά συστατικά.

Επισκόπηση NIVEA: διαφορετικοί τύποι αποσμητικών

  • Τα αποσμητικά σπρέι και τα atomiser είναι εξαιρετικά δημοφιλή ήδη από το 1965 και είναι αδιαμφισβήτητα η πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Το σπρέι είναι εύχρηστο και εξασφαλίζει ιδανική κατανομή των δραστικών και των καλλυντικών συστατικών. Η μασχάλη ανανεώνεται και αρωματίζεται όμορφα. 
  • Ο δεύτερος πιο δημοφιλής τύπος είναι το πρακτικό roll-on, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά τη δεκαετία του 1950. Χάρη στο πρακτικό του απλικατέρ, μπορείς να εφαρμόσεις τα δραστικά συστατικά του αποσμητικού με μεγάλη ακρίβεια, ενώ τώρα διατίθεται και σε έκδοση χωρίς άλατα αλουμινίου. 
  • Το αποσμητικό σε μορφή στικ ανεβαίνει στις προτιμήσεις, αλλά επί του παρόντος παραμένει στην τρίτη θέση. Αφήνει πίσω του ένα λεπτό στρώμα κρέμας, προσφέροντας αξιόπιστη προστασία και αίσθηση στεγνής επιδερμίδας. 
  • Οι αποσμητικές κρέμες λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο: εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηρίων που σχηματίζουν οσμές και παρέχουν υγρασία και θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα της μασχάλης. Οι περισσότερες αποσμητικές κρέμες δεν περιέχουν αλκοόλ και είναι, επομένως, ιδανικές και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ήπια προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα – NIVEA Talc Sensation

Τα αποσμητικά της σειράς NIVEA Talc Sensation, όπως το NIVEA Talc Sensation Roll-on, παρέχουν αξιόπιστη αποσμητική προστασία για 48 ώρες. Η ήπια φόρμουλα εξασφαλίζει την αποφυγή ερεθισμών και μια λεία και όμορφη επιδερμίδα.

Αποσμητικό – μύθοι που δεν λένε να ξεχαστούν

Πολλά ακούγονται για τα αποσμητικά. Αντανακλούν όμως την πραγματικότητα; Ας ρίξουμε, λοιπόν, λίγο φως!

WHAT IS THE RIGHT DEODORANT FOR ME

How to choose the right deodorant