Ποιο είναι το μυστικό για σφριγηλή επιδερμίδα; Κρέμα σύσφιξης

Νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα – ποιος δε θα την ήθελε; Με το πέρασμα του χρόνου, η επιδερμίδα μας χάνει την ελαστικότητά της. Με προϊόντα περιποίησης Q10, η επιδερμίδα σου θα παραμείνει νεανική και λαμπερή.

Με έμπνευση από την επιδερμίδα σου

Το Q10 είναι ένα φυσικό συστατικό των κυττάρων μας που προστατεύει την επιδερμίδα. Δημιουργείται από τα ίδια τα κύτταρα ή απορροφάται με την τροφή. Επιπλέον, μπορείς να υποστηρίξεις την επιδερμίδα σου με τα σωστά προϊόντα περιποίησης κατά της γήρανσης.

Προϊόντα περιποίησης με το ίδιο Q10 της επιδερμίδας: Το θεμέλιο για σφριγηλή επιδερμίδα

Το συνένζυμο Q10 είναι μια ουσία σαν τη βιταμίνη, η οποία παράγεται από το σώμα μας. Το Q10 ευθύνεται για τον μεταβολισμό όλων των κυττάρων στο σώμα μας και τροφοδοτεί τα δερματικά κύτταρα με ενέργεια. 
Το Q10 δρα ως ισχυρός καθαριστής του σώματός μας. Εξουδετερώνει τις επιθετικές ενώσεις οξυγόνου που προσβάλλουν τον συνδετικό ιστό μας και αδυνατίζουν την επιδερμίδα μας πιο γρήγορα.

Τροφή για την επιδερμίδα
Το Q10 περιέχεται σε πολλές τροφές: Τροφές εξαιρετικά πλούσιες σε Q10 είναι, για παράδειγμα, το κρέας (μοσχάρι, πουλερικά), τα θαλασσινά (ειδικά οι σαρδέλες), τα αυγά, το φυτικό λάδι, οι ξηροί καρποί, τα αμύγδαλα, η σόγια, οι πατάτες, τα πράσινα λαχανικά (όπως το σπανάκι και το μπρόκολο), καθώς επίσης και τα όσπρια.

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα σύσφιξης της επιδερμίδας από τη NIVEA εδώ.

Τι προκαλεί ανεπαρκή σύνθεση του συνενζύμου Q10 από το σώμα;

Η φυσική καταπόνηση, μια ασθένεια, το στρες ή ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να υποκινήσουν το σώμα να καταναλώσει περισσότερα θρεπτικά συστατικά με σκοπό την αποκατάστασή του, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο οργανισμός έχει μεγαλύτερη ανάγκη για Q10. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την επιδερμίδα μας. Χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της, καθώς το σώμα διανέμει πάντα το συνένζυμο όπου το χρειάζεται περισσότερο. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή Q10 επίσης αρχίζει να μειώνεται – γι’ αυτό πρέπει να παρέχουμε συνεχώς στο σώμα μας Q10. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μέσω της διατροφής μας ή με συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής.
Η φόρμουλα ενέργειας για πιο σφριγηλή επιδερμίδα
Η NIVEA εμπλούτισε τη φόρμουλά της για σφριγηλή επιδερμίδα με έναν νέο συνδυασμό συστατικών: η φόρμουλα περιέχει το ειδικό «ενεργειακό σύμπλεγμα» με το συνένζυμο Q10, τη L-καρνιτίνη και την κρεατίνη, ώστε να εξασφαλιστεί ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα σε κυτταρικό επίπεδο. 
Το συνένζυμο Q10 παράγει το φυσικό «καύσιμο» του σώματος και είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο. Η επιδερμίδα έχει ανάγκη τη L-καρνιτίνη για να παράγει μεταβολική ενέργεια. Μεταφέρει τα λιπίδια στις αποθήκες των κυττάρων, γνωστές ως μιτοχόνδρια, όπου αυτά μετατρέπονται σε ενέργεια. Η κρεατίνη, από την άλλη πλευρά, λειτουργεί ως μπαταρία, αποθηκεύοντας και εκπέμποντας την παραγόμενη ενέργεια στα κύτταρα. 
Το αποτέλεσμα: Η ενέργεια στα κύτταρα της επιδερμίδας μπορεί να αυξηθεί και επιδρά στην ανάπλαση, την επιδιόρθωση και τη διαίρεση των κυττάρων. Σε συνδυασμό με τη σωστή περιποίηση, θα νιώθεις την επιδερμίδα σου πιο σφιχτή, σφριγηλή και απαλότερη.

Δραστηριοποιήσου για σφιχτή, δροσερή και πιο σφριγηλή επιδερμίδα

Το πόσο αργά ή γρήγορα γερνάει η επιδερμίδα μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο ζωή μας. Δώσε επιπλέον ώθηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου αναλαμβάνοντας δράση. Με τη σωστή διατροφή, την τακτική γυμναστική και τον καλό ύπνο, μπορείς να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να δείχνει νεότερη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Άσκηση
Ευεργέτησε τον εαυτό και την επιδερμίδα σου

Η άσκηση συσφίγγει την επιδερμίδα

Ασκήσου όσο πιο πολύ μπορείς – ιδανικότερα στον καθαρό αέρα. Ο ιστός τροφοδοτείται με περισσότερο αίμα και το αποτέλεσμα είναι ορατό στην επιδερμίδα σου.
Φρούτα
Ευεργέτησε τον εαυτό και την επιδερμίδα σου

Προτίμησε την υγιεινή διατροφή

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι σημαντικά για την επιδερμίδα: η διατροφή σου πρέπει να περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ψάρι και όσπρια σε τακτική βάση.
πνος και ομορφιά
Ευεργέτησε τον εαυτό και την επιδερμίδα σου

Επαρκής ύπνος για πιο φρέσκα δερματικά κύτταρα

Ο ύπνος της ομορφιάς δεν είναι μύθος. Όταν κοιμόμαστε, το σώμα μας αρχίζει το πρόγραμμα ανάπλασής του. Κοιμήσου 7-8 ώρες κάθε βράδυ και θα ανταμειφθείς με ξεκούραστη και υγιή επιδερμίδα.

product-stage-bg