Λάδι μαυρίσματος NIVEA: για ένα φυσικό μαύρισμα που διαρκεί

Απόλαυσε ξέγνοιαστα το παιχνίδι κάτω από τον ήλιο και φρόντισε την επιδερμίδα σου ακόμη, και όταν κάνεις ηλιοθεραπεία: Το λάδι μαυρίσματος NIVEA προσφέρει αξιόπιστη προστασία και ενισχύει το φυσικό μαύρισμα.

Λάδι μαυρίσματος από τη NIVEA

Λάδι μαυρίσματος από τη

Λάδι μαυρίσματος NIVEA με δείκτη αντηλιακής προστασίας 20 και 30

Το λάδι μαυρίσματος θεωρούνταν ανέκαθεν ότι έχει χαμηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας. Τώρα η NIVEA, με δύο διαφανή λάδια αντηλιακής προστασίας, αλλάζει τα δεδομένα προσφέροντας μέτρια και υψηλή προστασία (SPF 20 = μέτρια, SPF 30 = υψηλή) καθώς και πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου.

Λάδι μαυρίσματος για ένα φυσικό μαύρισμα

Το NIVEA SUN Protect & Bronze Spray σου χαρίζει μεταξένια επιδερμίδα και μαύρισμα που διαρκεί. Η ειδική σύνθεση με εκχύλισμα προμελανίνης ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση προϊόντων self-tanning. Για αυτούς που θέλουν όμορφο και ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς υποχωρήσεις στην αξιόπιστη προστασία!

Αντηλιακή περιποίηση για ένα φυσικά όμορφο μαύρισμα

Λάδι μαυρίσματος για μεταξένια απαλή επιδερμίδα

Το αδιάβροχο λάδι μαυρίσματος σε σπρέι είναι εύκολο στην εφαρμογή και απορροφάται εύκολα. Η μεταξένια του σύνθεση χαρίζει μια ευχάριστα απαλή αίσθηση. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το αδιάβροχο λάδι μαυρίσματος ξεκινά να δρα προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UV με το σύστημα φίλτρων UVA/UVB που διαθέτει. Προστασία και μαύρισμα που διαρκεί – από τη NIVEA.

Λάδι μαυρίσματος αντί αντηλιακή κρέμα ή αντηλιακή λοσιόν

Το λάδι μαυρίσματος NIVEA διαφέρει από την αντηλιακή λοσιόν και την αντηλιακή κρέμα NIVEA κυρίως ως προς τη σύνθεσή του: ρέει πιο ελεύθερα και απλώνεται ευκολότερα στην επιδερμίδα. Το λάδι μαυρίσματος είναι κατάλληλο για αυτούς που προτιμούν τα λάδια και εκτιμούν την εντατική περιποίηση που παρέχουν χωρίς στην επαρκή προστασία της επιδερμίδας τους.

product-stage-bg

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την αντηλιακή προστασία

Απόλαυσε τον ήλιο

Το αδιάβροχο λάδι μαυρίσματος σε σπρέι της NIVEA ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα σου, την προστατεύει αξιόπιστα από τον ήλιο και  χαρίζει ένα όμορφο και φυσικό μαύρισμα.

Καλό να γνωρίζεις

Τι σημαίνει άμεση προστασία; 

Μετά την εφαρμογή, τα νέα προϊόντα της σειράς NIVEA SUN προσφέρουν άμεση προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωση γήρανση της επιδερμίδας. «Άμεση προστασία» σημαίνει ότι η καθορισμένη προστασία UVA και UVB είναι εγγυημένη κατευθείαν μετά την εφαρμογή και ότι δεν χρειάζεται να περάσει χρονικό διάστημα για να ξεκινήσει η δράση και η προστασία της επιδερμίδας. Μόλις εφαρμόσεις την αντηλιακή λοσιόν, μπορείς κατευθείαν να χαρείς τον ήλιο. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιώνεσαι ότι έχεις βάλει αντηλιακό πριν βγεις έξω, επειδή πρόκειται να είσαι εκτεθειμένη στη μεγάλη ποσότητα της υπεριώδους ακτινοβολίας, έως ότου φτάσεις στην παραλία. 

Πρέπει να ανανεώσεις την αντηλιακή προστασία; 

Το αντηλιακό θα πρέπει να επανεφαρμόζεται κάθε δύο ώρες και πάντοτε μετά το κολύμπι, καθώς η αντηλιακή προστασία μπορεί να φύγει σταδιακά με τον ιδρώτα, το νερό και το παιχνίδι. Όμως λάβε υπόψη σου ότι επανάληψη της εφαρμογής του αντηλιακού δεν σημαίνει η αντηλιακή προστασία ξεκινά από το μηδέν: επανάληψη της εφαρμογής του προϊόντος σημαίνει διατήρηση της περιόδου φυσικής προστασίας της επιδερμίδας διατηρείται. Πολύ σημαντικό: η χρήση της σωστής ποσότητας. Αυτό είναι ο μόνος τρόπος για την επίτευξη της καθορισμένης αντηλιακής προστασίας. Επίσης θα πρέπει να διασφαλίσεις εξαρχής ότι έχεις επιλέξει ένα δείκτη αντηλιακής προστασίας που θα προστατέψει την επιδερμίδα σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.