ΝΕΟ: ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ

Βίντεο

Δοκιμάστε το πρώτο Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους

Το πρώτο Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους αφαιρεί απαλά και εύκολα το μακιγιάζ, ακόμα και την επίμονη μάσκαρα. Αφήνοντας την επιδερμίδα σας καθαρή και απαλή.

Πλεονεκτήματα

Ένα μικρό βήμα στο ντους, ένα μεγάλο άλμα για τη γυναίκα.

Πείτε και εσείς #ΑntioPandaEyes

Οχι πια... μάτια που θυμίζουν panda

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν καθημερινά ντους και πολλές χρησιμοποιούν ήδη προϊόντα για να καθαρίσουν το πρόσωπο και το λαιμό τους απο το μακιγιάζ μέσα στο ντους. Αλλά: Το αποτέλεσμα δεν τις ικανοποιεί αφού παραμένουν ίχνη μακιγιάζ και μάτια που θυμίζουν panda.Το νέο NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους μπορεί να βάλει ένα τέλος σ' αυτό και να σας υποσχεθεί #ΑntioPandaEyes. Δοκιμάστε το πρώτο Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους και αφαιρέστε το μακιγιάζ σας και τη μάσκαρα εύκολα και αποτελεσματικά!

Η αφαίρεση του μακιγιάζ σας δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολη.

Οχι πια...δύσκολη δουλειά

Το NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους συνδυάζει υδρογέλη και oleogel.Η πρωτοποριακή σύνθεση με αυτά τα συστατικά βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της υγρασίας της επιδερμίδας κάτω από το ντους. Ο απαλός καθαρισμός του αντιμετωπίζει και τη μάσκαρα και το μακιγιάζ σε 3 κινήσεις: 1. εφαρμόστε το Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους πάνω και γύρω από τα μάτια μέχρι το μακιγιάζ και η μάσκαρα να μαλακώσουν. Στη συνέχεια απλώστε σε χείλη και στο υπόλοιπο πρόσωπο. 2. Ξεβγάλτε όσο είστε στο ντους και 3. το μακιγιάζ σας εξαφανίζεται!

Ναι, τώρα μπορείτε να ξεβγάλετε το μακιγιάζ σας

Όχι πια...βαμβάκια

Δεν θελήσατε ποτέ απλώς να ξεβγάλετε το μακιγιάζ; Τώρα, μπορείτε.Τα ήπια συστατικά που περιέχονται στο νέο NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους φροντίζουν τα ευαίσθητα μάτια σας και αφαιρούν το μακιγιάζ σε βάθος χωρίς έντονο τρίψιμο. Έτσι, δεν χρειάζονται πλέον βαμβάκια. Ένα μικρό βήμα στο ντους, ένα μεγάλο άλμα για τη γυναίκα.


Πώς να το χρησιμοποιήσετε

3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ


FAQs

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για το Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους της σειράς Περιποίησης Προσώπου της NIVEA

  • Τι κάνει τόσο ιδιαίτερο το νέο NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους;

Μάσκαρα που «τρέχει», μαύροι κύκλοι που θυμίζουν  panda και μέικ απ στην πετσέτα. Πολλές γυναίκες το βιώνουν κάθε μέρα μετά από ένα υποτίθεται χαλαρωτικό και αναζωογονητικό ντους. Η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι μπελάς που δεν αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες. Απαιτεί χρόνο και υπομονή, αλλά είναι απαραίτητη διαδικασία για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας υγιή και απαλή. Η NIVEA δημιούργησε έναν πρωτοποριακό και βολικό τρόπο για να καθαρίζετε το πρόσωπό σας και να αφαιρείτε σε βάθος το μακιγιάζ χωρίς τον μπελά να χρησιμοποιείτε βαμβάκι: NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε άλλο τζελ καθαρισμού μετά. Μπορείτε να εφαρμόζετε την κρέμα ημέρας ή νυκτός σας αμέσως αφού βγείτε από το ντους.

  • Το NIVEA Nτεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους είναι διαθέσιμο για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Πώς και γιατί η σύνθεση για ευαίσθητες επιδερμίδες διαφέρει από εκείνη για κανονικές επιδερμίδες;

Η ευαίσθητη και η κανονική επιδερμίδα διαφέρουν ως προς τις ανάγκες τους. Η ευαίσθητη αντιδρά με μεγάλη ευαισθησία σε μια σειρά από διαφορετικά ερεθίσματα. Σε σύγκριση με την κανονική επιδερμίδα, το όριο για εξωτερικές επιρροές, όπως οι διαφορές θερμοκρασίες, η υπεριώδης ακτινοβολία, το άγχος ή ορισμένα συστατικά στις τροφές ή στα καλλυντικά, είναι πιο χαμηλό. Συχνά, η ευαίσθητη επιδερμίδα αντιδρά σε αυτές τις προκλήσεις με ερεθισμό, όπως ερυθρότητα ή κνησμό, ξηροδερμία ή αίσθηση τραβήγματος. Στο NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους για ευαίσθητες επιδερμίδες, η NIVEA συμπεριέλαβε μέσα στη σύνθεση δεξπανθενόλη ενάντια στα τρία σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας: ερυθρότητα, ξηροδερμία και αίσθηση τραβήγματος.

  • Πώς γίνεται η εφαρμογή του νέου NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους;

Η εφαρμογή του νέου NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους είναι εύκολη και βολική επειδή απαιτούνται μόνο τρία γρήγορα βήματα και είστε έτοιμες: Ενώ κάνετε ντους, 1. εφαρμόστε το Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους πάνω και γύρω από τα μάτια μέχρι το μακιγιάζ και η μάσκαρα να μαλακώσουν. Στη συνέχεια απλώστε σε χείλη και στο υπόλοιπο πρόσωπο. 2. Ξεβγάλτε όσο είστε στο ντους και 3. το μακιγιάζ σας εξαφανίζεται!

  • Είναι απαραίτητο να αφήσω το NIVEA Ντεμακιγιάζ  Μέσα στο Ντους για ορισμένο χρόνο πριν το ξεβγάλω;

Όταν εφαρμόζετε το NIVEA Ντεμακιγιάζ  Μέσα στο Ντους, κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι το μακιγιάζ και η μάσκαρα να μαλακώσουν και έπειτα ξεβγάλτε καλά.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το NIVEA Ντεμακιγιάζ  Μέσα στο Ντους σε στεγνή (δηλαδή όχι βρεγμένη) επιδερμίδα;

Η σύνθεση του νέου NIVEA Ντεμακιγιάζ  Μέσα στο Ντους δουλεύει και σε στεγνή επιδερμίδα και είναι σχεδιασμένη να ξεβγάζεται μετά την εφαρμογή, προκειμένου να επιτευχθεί απόλυτα μεταξένια απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα και αφαίρεση του μακιγιάζ

  • Η συμβατότητα του NIVEA Nτεμακιγιάζ  Μέσα στο Ντους με την επιδερμίδα είναι δερματολογικά ελεγμένη;

Ναι, αυτός είναι ένας συνηθισμένος έλεγχος για όλα τα προϊόντα NIVEA. Η σύνθεση είναι επίσης οφθαλμολογικά ελεγμένη.

  • Το δάπεδο του ντους ή η μπανιέρα θα γλιστράνε μετά τη χρήση του NIVEA Ντεμακιγιάζ Μέσα στο Ντους;

Όπως ακριβώς στη χρήση σαμπουάν ή κρέμας μαλλιών στο ντους, μπορεί να υπάρχουν μερικά ήπια ολισθηρά υπολείμματα αφού ξεβγάλετε το προϊόν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπλύνει τυχόν υπολείμματα του προϊόντος από το δάπεδο του ντους ή τη μπανιέρα για την αποφυγή ολισθηρότητας.