ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ, ΑΠΑΛΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ NIVEA

Το πρωτοποριακό αυτό προϊόν φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση του σώματος και κάνει 'παιχνίδι' την ενυδάτωση. Είναι εύκολο στη χρήση και εφαρμόζεται σε 4 απλά βήματα.

4 ΒΗΜΑΤΑ

ΒΗΜΑ 1: ΠΛΥΣΙΜΟ

Το πρωτοποριακό αυτό προϊόν φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση του σώματος και κάνει 'παιχνίδι' την ενυδάτωση. Είναι εύκολο στη χρήση και εφαρμόζεται σε 4 απλά βήματα.

Μπείτε στο ντους ως συνήθως και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού μαζί με το αγαπημένο σας προϊόν.
Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά την επιδερμίδα σας. Είστε έτοιμοι για το 2ο βήμα!


2. ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Απλώστε το νέο Skin Conditioner της NIVEA ενώ είστε ακόμα στο ντους. Μπορεί να απλωθεί αμέσως στη βρεγμένη επιδερμίδα χάρη στη μοναδική του σύνθεση που ενεργοποιείται με το νερό κι έτσι απορροφάται γρήγορα και εύκολα.


3. ΞΕΒΓΑΛΤΕ

Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάλτε μετά από λίγο.


4. ΕΤΟΙΜΗ

Βγείτε από το ντους, σκουπιστείτε και ντυθείτε αμέσως αν θέλετε καθώς δεν χρειάζεται να περιμένετε να στεγνώσει. Δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.


FAQs

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές ερωτήσεις για το Conditioner Σώματος Μέσα στο Ντους

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ;

Το NIVEA Conditioner Σώματος μέσα στο ντους είναι ένας εύκολος τρόπος ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενώ βρίσκεστε στο ντους. Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται αμέσως μετά το αφρόλουτρο και αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση ενυδάτωσης και μεταξένιας απαλότητας, ακόμα και μετά το σκούπισμα με πετσέτα. Η σειρά Conditioner Σώματος μέσα στο ντους της NIVEA περιλαμβάνει τo Conditioner Σώματος για κανονικές επιδερμίδες και το Conditioner Σώματος για ξηρές επιδερμίδες.

 • ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ;

Το NIVEA Conditioner Σώματος είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργεί σε τέσσερα βήματα:

 1. Πλυθείτε με το αφρόλουτρο ως συνήθως και ξεπλύνετε

 2. Απλώστε το NIVEA Conditioner Σώματος

 3. Ξεπλύνετε το NIVEA Conditioner Σώματος

 4. Σκουπιστείτε και ντυθείτε αμέσως, απολαμβάνοντας την ενυδατωμένη σας επιδερμίδα.

 • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ;

Όχι, μπορείτε να απλώσετε το NIVEA Conditioner Σώματος σε υγρή επιδερμίδα και να ξεπλύνετε αμέσως.

 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ;

Το NIVEA NIVEA Conditioner Σώματος ενεργοποιείται με το νερό και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα. Αφήνει ένα φίλτρο ενυδάωσης και φροντίδας στην επιφάνεια της επιδερμίδας χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας.

 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΤΕΓΝΗ (ΔΗΛ. ΟΧΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ) ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ;

Όχι, η σύνθεση του NIVEA Conditioner Σώματος ενεργεί σε βρεγμένη επιδερμίδα και έχει σχεδιαστεί για να ξεπλένεται αμέσως μετά την εφαρμογή του ώστε να αποκτά η επιδερμίδα σας την καλύτερη δυνατή μεταξένια αίσθηση απαλότητας. Πρέπει να ξεπλένετε το πλεονάζον προϊόν ώστε να μη μείνουν κατάλοιπα αν και δεν υπάρχουν επιβλαβείς επιπτώσεις σε περίπτωση που μείνουν.

 • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ;

Όχι, το NIVEA Conditioner Σώματος ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ είστε στο ντους ούτως ώστε να είναι τελείως ενυδατωμένη αφού βγείτε από το ντους και σκουπιστείτε.

 • ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ;

Όχι, το NIVEA Conditioner Σώματος δεν είναι ένα 2 σε 1 προϊόν και δεν περιέχει κανένα συστατικό καθαρισμού. Πρέπει να καθαρίσετε το σώμα μας με το αφρόλουτρο ως συνήθως, να ξεπλυθείτε και μετά να απλώσετε το NIVEA Conditioner Σώματος ώστε να ενυδατωθεί πλήρως η επιδερμίδα σας και να αποκτήσει αίσθηση μεταξένιας απαλότητας.

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ;

Η σύνθεση των συστατικών είναι διαφορετική σε κάθε προϊόν. Το NIVEA Conditioner Σώματος περιέχει περισσότερα έλαια περιποίησης και πρέπει να ενεργοποιείται με το νερό ώστε να απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα σας και να μην αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

 • ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ;

Βάσει των επιστημονικών δοκιμών, το NIVEA Conditioner Σώματος προσφέρει μεγαλύτερη ενυδάτωση στην επιδερμίδα από τα αφρόλουτρα με ενυδατικά οφέλη.

 • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΝΑ ΕΝΥΔΑΤΩΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ;

Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πολύ χρόνο και συχνά χρειάζονται γρήγορες λύσεις - ειδικά όταν πρόκειται για την καθημερινή φροντίδα του σώματος. Το NIVEA Conditioner Σώματος είναι ένας εύκολος και βολικός τρόπος περιποίησης της επιδερμίδα μας. Μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά το καθημερινό ντους και δεν χρειάζεται να περιμένουμε να στεγνώσει αφού το απλώσουμε στο σώμα.

 • ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ;

Το βασικό ενυδατικό συστατικό του NIVEA Conditioner Σώματος είναι η γλυκερίνη, ένα πολύ γνωστό γαλάκτωμα περιποίησης το οποίο αποτρέπει την ξηρότητα της επιδερμίδας. Το Nivea In-shower Body Lotion προορίζεται για τις κανονικές επιδερμίδες ενώ το NIVEA In-shower Body Milk για τις ξηρές επιδερμίδες.

 • ΠΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ;

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε όση ποσότητα χρειάζεται για να καλύψετε ολόκληρο το σώμα σας, όπως και με μία κανονική λοσιόν σώματος.

 • ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ;

Ναι, ο έλεγχος αυτός εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα της NIVEA.

 • ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ;

Μπορείτε να βρείτε το NIVEA Conditioner Σώματος στο τμήμα με τα προϊόντα περιποίησης σώματος μαζί με τα συνήθη ενυδατικά προϊόντα.

 • ΘΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣ Η ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΑΦΟΥ ΑΠΛΩΣΩ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ;

Μπορεί να γλιστράει λίγο, έτσι όπως γλιστράει όταν ξεπλένετε το σαμπουάν ή το μαλακτικό μαλλιών. Φροντίστε να ξεπλένετε καλά το πάτωμα του ντους ή της μπανιέρα για να μη γλιστρήσετε.

 • ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;

Τα συστατικά του NIVEA Conditioner Σώματος δεν είναι επιβλαβή για το περιβάλλον, είναι βιοδιασπώμενα με πιστοποίηση από το εξειδικευμένο ινστιτούτο FRESENIUS.

 • ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ;

Συνιστούμε στους καταναλωτές να κλείνουν τη βρύση όταν απλώνουν το NIVEA Conditioner Σώματος ώστε να αποφευχθεί σπατάλη νερού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ