48ΩΡΗ, ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ NIVEA

NIVEA PROTECT & CARE – ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ NIVEA

ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ

Η επιδερμίδα της μασχάλης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και εκτίθεται σε διάφορους παράγοντες που συνδέονται με θέματα υγιεινής, όπως η εφαρμογή αποσμητικού και η αποτρίχωση. Επιπλέον, καλύπτεται συχνά από στενά ρούχα που προκαλούν τριβή και υγρασία. Έτσι, η φροντίδα της μασχάλης είναι μια σχετική ανάγκη. Η σύνθεση χωρίς οινόπνευμα του Protect & Care δημιουργήθηκε ειδικά με πολύτιμα συστατικά της κρέμας NIVEA. Είναι ιδιαίτερα ήπια, δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι συμβατη με την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Η σύνθεση απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλό και στεγνό.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ NIVEA

Το NIVEA Protect & Care είναι το μόνο αντιιδρωτικό που περιέχει τα βασικά συστατικά και το άρωμα της κρέμας NIVEA. Το άρωμα είναι οικείο σε όλους και προκαλεί πραγματική αίσθηση φροντίδας και αγνής φρεσκάδας όλη μέρα.

ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ NIVEA

Με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποσμητικών και τις εξειδικευμένες γνώσεις της NIVEA σε θέματα περιποίησης της επιδερμίδας, η NIVEA προσφέρει σήμερα το NIVEA Protect & Care. Η σύνθεση όχι μόνο προσφέρει αξιόπιστη προστασία, αλλά φροντίζει και την ευαίσθητη επιδερμίδα της μασχάλης. Τα αποσμητικά συνήθως εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο όφελος έναντι κάποιου άλλου. Η NIVEA κατάφερε να δημιουργήσει μια σύνθεση που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο: εξαιρετικά αποτελεσματική 48ωρη προστασία και απαλή φροντίδα συνδυάζονται στο πιο περιποιητικό αποσμητικό από την NIVEA.

48ΩΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Πλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δυσάρεστη οσμή του σώματος και τον ιδρώτα. Η πρωτοποριακή σύνθεση του νέου αποσμητικού NIVEA Protect & Care εμποδίζει τον ιδρώτα και την κακοσμία. Προσφέρει 48ωρη προστασία υψηλής αποτελεσματικότητας και έτσι μπορείτε να αισθάνεστε προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα.


PROTECT & CARE – ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ NIVEA

48ΩΡΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ NIVEA

Βρες το προϊόν που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα