ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ

Nivea Q10 plus Firming Body Oil

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ,

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Περισσότερες από 10 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει τις συσφικτικές ιδιότητες των προϊόντων σώματος NIVEA Q10. Το νέο Q10 plus Firming Body Oil θρέφει και συσφίγγει την επιδερμίδα χάρη στην απαλή δράση του. Η ειδική σύνθεση με έλαια από αβοκάντο βελτιώνει την ελαστικότητα και την κατάσταση της επιδερμίδας. Χαρίζει επίσης, απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα, ενώ κάνετε μασάζ στις ραγάδες. Βελτιώστε τη φυσική ομορφιά και την εμφάνιση της επιδερμίδας σας με το NIVEA Q10 plus Firming Body Oil, και απολαύστε ελαστική, σφιχτή και λεία επιδερμίδα.


ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA Q10 ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Η παγκοσμίου φήμης ψυχολόγος Iris Nowacki υποστηρίζει ότι η χρήση του NIVEA Q10 plus Firming Oil μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή μας.

1) ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ;

Χρησιμοποιούμε την επιδερμίδα μας ως μέσο για την ανακάλυψη του εαυτού μας. Και αυτό ξεκινά από την εποχή που είμαστε μωρά. Τα μωρά βάζουν τα δάκτυλα των ποδιών στο στόμα τους, γιατί τους αρέσει αν εξερευνούν το σώμα τους και να ανακαλύπτουν την αίσθηση που τους προσφέρει. Επίσης, η αγάπη εκφράζεται μέσα από τα αγγίγματα και τη φυσική τρυφερότητα. Αυτό μας διδάσκει να αγαπάμε και να σεβόμαστε τους εαυτούς μας.

2) ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ;

Πολύ σημαντική. Μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με τον εαυτό μας και με τους άλλους με το δέρμα μας και μέσω της επαφής. Το δέρμα μάς δίνει πληροφορίες για τη συναισθηματική μας κατάσταση και για τη συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων που είναι γύρω μας. Σκεφτείτε απλώς όλες τις φράσεις που χρησιμοποιούμε και οι οποίες έχουν σχέση με το δέρμα μας, όπως π.χ. σκληρόπετσος ή δεν έχει τσίπα (δέρμα) επάνω του.

3) ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ;

Μέσω της αφής και των θετικών συναισθημάτων. Τα παιδιά που τα αγγίζουν και τα αγκαλιάζουν οι γονείς τους αναπτύσσουν καλή σχέση με το μέσο που τους προσφέρει πληροφορίες συναισθηματικής φύσεως: το δέρμα τους. Αυτά τα παιδιά είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν μια υγιή εικόνα για τον εαυτό τους και να έχουν αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό. Η επαφή είναι πολύ ευεργετική και για τους ενήλικες, πρακτική που χρησιμοποιείται από την ιατρική κοινότητα με τον όρο «θεραπευτικό άγγιγμα». Ανταποκρινόμαστε στην αφή με αυξημένα επίπεδα ενέργειας για τη ζωή και έχουμε πιο θετική εικόνα για τους εαυτούς μας.

4) ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;
Είναι σημαντικό να ακούμε το δέρμα μας, γιατί μας στέλνει πολύ σαφή μηνύματα για το τι είναι καλό για εμάς και για το τι μας προκαλεί προβλήματα ή μας ενοχλεί. Η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ του δέρματος και της ψυχής μας, μας βοηθά να ανταποκρινόμαστε καλύτερα και να κάνουμε θετικές αλλαγές.

5) ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ;

Όταν χρησιμοποιούμε προϊόντα για την επιδερμίδα μας ή όταν αθλούμαστε, το δέρμα μας μάς είναι ευγνώμον. Είναι σημαντικό να μην είμαστε υπερβολικά σκληροί με τον εαυτό μας ως προς τις αδυναμίες μας, αλλά να εστιάζουμε στο να αντιμετωπίζουμε θετικά το δέρμα μας και στο να απολαμβάνουμε το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας μας.

6) ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΑΣ;

Είναι υπέροχο να νιώθουμε καλά από μέσα προς τα έξω. Γι' αυτό και πρέπει πάντα να επιλέγετε το είδος της γυμναστικής που σας αρέσει. Αν ο μόνος σκοπός σας είναι να αλλάξετε την όψη του σώματός σας, θα αισθανθείτε σύντομα κόπωση και δεν θα έχετε διάθεση να συνεχίσετε. Πριν ξεκινήσετε τη γυμναστική, αναρωτηθείτε: «Τι μ’ αρέσει να κάνω; Μήπως υπάρχουν ασκήσεις ή αθλήματα που προτιμώ και ταιριάζουν στην προσωπικότητά μου;» Θέτοντας σωστούς στόχους, θα μπορείτε να συνεχίσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

7) ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Απολύτως!