ΝΕΟ: NIVEA Stress Protect


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΧΟΥΣ

Τέλος στον ιδρώτα και τις σωματικές οσμές που προκαλεί το stress!

ΤΙ ΒΑΘΜO ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ STRESS TEST;

Η καθημερινή μας ζωή είναι γεμάτη καταστάσεις άγχους, τις οποίες θέλουμε να αντιμετωπίζουμε με αυτοπεποίθηση. Ορισμένοι ιδρώνουν εύκολα όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν, άλλοι διατηρούν την ψυχραιμία τους. Εσείς πώς αντιδράτε; Μπορείτε, εσείς και το αποσμητικό σας, να ανταπεξέλθετε σε αυτές τις καταστάσεις; Συνεργαστείτε με την Σάρα, την επιστημονική βοηθό μας και κάντε τώρα αυτό το εξαιρετικό Τεστ Άγχους της NIVEA. Ενδεχομένως να σας αγχώνει η ιδέα της συμμετοχής σας σε τεστ αντοχής στο άγχος, αλλά είναι σημαντικό ότι θα το διασκεδάσετε. Θα το αντιληφθείτε σύντομα και σίγουρα θα εκπλαγείτε.

NIVEA STRESS PROTECT

NIVEA STRESS PROTECT ROLL-ON

ΝΙΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΧΟΥΣ.

Διαθέσιμο για άνδρες και γυναίκες, η μοναδική αντιβακτηριδιακή σύνθεση έχει αποδειχθεί (σε επιστημονική μέθοδο αντοχής στο άγχος) ότι μειώνει την εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος και τις σωματικές οσμές. Ταυτόχρονα, η σύνθεση με έλαια από αβοκάντο περιποιείται απαλά την επιδερμίδα της μασχάλης.

NIVEA STRESS PROTECT SPRAY

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ.

Το νέο αντιιδρωτικό σπρέι NIVEA Stress Protect έχει μοναδική αντιβακτηριδιακή σύνθεση που συνδυάζει δύο συστατικά (ειδική σύνθεση Stress Protect με ενεργά συστατικά και Zinc Complex) που παρέχουν έξτρα προστασία, ακόμη και σε καταστάσεις άγχους, ενώ καταπολεμούν την ανεπιθύμητη υγρασία της μασχάλης και τις σωματικές οσμές


ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ; ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.


FAQs

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για το αποσμητικό Stress Protect της NIVEA

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ;

Η εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος συχνά αναφέρεται επίσης και ως «κρύος ιδρώτας» ή συναισθηματική εφίδρωση. Πρόκειται για την άμεση αντίδραση του σώματος σε συναισθηματικά ερεθίσματα, όπως το άγχος, η χαρά ή και ο φόβος.

Καταστάσεις άγχους, όπως όταν βρίσκεστε υπό την πίεση του χρόνου, σε μια σημαντική συνάντηση ή ακόμα και σε ένα πρώτο ραντεβού, ενδέχεται να προκαλέσουν εφίδρωση που θα προκληθεί από το άγχος.

Αρχικά, η έννοια της εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος σχετίστηκε με τα οσφρητικά ερεθίσματα στο πλαίσιο της αντίδρασης για την «καταπολέμηση του φόβου της πτήσης» και συνδέεται άρρηκτα με τη λειτουργία του οργανισμού μας.

Σε σύγκριση με την πιο γνωστή «θερμορυθμιστική εφίδρωση» (η εφίδρωση που έχει στόχο να δροσίσει το σώμα), η αγχωτική εφίδρωση δεν συνδέεται με τη θερμοκρασία και μπορεί να συμβεί οπουδήποτε, ακόμη και σε γραφείο με κλιματισμό.

Τόσο η θερμορυθμιστική όσο και η εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος οδηγούν στη δημιουργία ιδρώτα από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Ενώ στην περίπτωση της θερμορυθμιστικής εφίδρωσης, ο ιδρώτας αυξάνεται σχετικά αργά και σταθερά, στην εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος παρατηρείται συχνά το φαινόμενο της ξαφνικής «έκρηξης ιδρώτα».

Επιπρόσθετα, η εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος ενεργοποιεί έναν επιπλέον τύπο ιδρωτοποιών αδένων (τους αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες), με αποτέλεσμα πιο έντονη σωματική οσμή. Επομένως, η εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος αντιμετωπίζεται πιο δύσκολα.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ;

Οι καταστάσεις άγχους, όπως όταν βρίσκεστε υπό την πίεση του χρόνου, σε σημαντικές συναντήσεις, ακόμη και στο πρώτο ραντεβού, συμβαίνουν καθημερινά στον καθένα από εμάς. (Ρίξτε μια ματιά στην παγκόσμια έρευνα που έχουμε διεξάγει σχετικά με το άγχος, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης του άγχους σε όλο τον κόσμο). Καταστάσεις άγχους είναι συχνά οι καταστάσεις κατά τις οποίες θέλουμε να δείχνουμε και να είμαστε στα καλύτερά μας και σίγουρα δεν θέλουμε να ανησυχούμε για τα αντιιδρωτικά επιθέματα ή τις σωματικές οσμές.

Ωστόσο: η εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος αποτελεί εγγενή αντίδραση του σώματος σε τέτοιου είδους καταστάσεις άγχους, επομένως παρατηρείται σε όλους, αν και σε διαφορετικό βαθμό από άτομο σε άτομο. Σε σύγκριση με την εφίδρωση λόγω θερμότητας, χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι η εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος πραγματοποιείται πιο γρήγορα, δεν εξαρτάται από την εξωτερική θερμοκρασία και οδηγεί σε πιο έντονη σωματική οσμή, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο τον ελέγχό της.

Επομένως, ναι, η εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αλλά με το αποσμητικό NIVEA Stress Protect Deodorant, έχετε την κατάλληλη προστασία για να περάσετε με επιτυχία όλα τα τεστ άγχους!

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ NIVEA STRESS PROTECT;

Το NIVEA Stress Protect έχει μοναδική αντιβακτηριδιακή σύνθεση που συνδυάζει δύο βασικά συστατικά, ειδική σύνθεση Stress Protect με ενεργά συστατικά και Zinc Complex. Τα Ενεργά Συστατικά Stress Protect είναι δύο πολύ αποτελεσματικά αντιιδρωτικά ενεργά συστατικά που προσφέρουν έξτρα προστασία, ακόμη και σε αγχωτικές καταστάσεις, ενώ καταπολεμούν την υγρασία της μασχάλης. Το Zinc Complex είναι ευρέως γνωστός για την αντιβακτηριδιακή του δράση. Στη σύνθεση του νέου NIVEA Stress Protect, το Zinc Complex συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της δημιουργίας σωματικών οσμών. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτή η σύνθεση προστατεύει από την υγρασία της μασχάλης και τις σωματικές οσμές μειώνοντας τον ιδρώτα έως και 85% 1) (βλ. Δοκιμασία Κοινωνικού Άγχους Trier).

1) Πηγή: Ινστιτούτο Daacro, Δοκιμασία TSST, Γερμανία


ΤΟ NIVEA STRESS PROTECT ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ» ΕΦΙΔΡΩΣΗ, Π.Χ. ΕΝΩ ΑΘΛΟΥΜΑΙ;

Ναι, το NIVEA Stress Protect προσφέρει αξιόπιστη προστασία και από τη «συνηθισμένη» ή θερμορυθμιστική εφίδρωση που οφείλεται στη θερμοκρασία ή τη φυσική δραστηριότητα. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι προστατεύει αποτελεσματικά τόσο από τη θερμική όσο και από την εφίδρωση που προκαλείτε από το άγχος για 48 ώρες.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ TRIER;

Η Δοκιμασία Κοινωνικού Άγχους Trier (TSST) είναι μια ειδικά σχεδιασμένη και καλά εμπεριστατωμένη μέθοδος για τον έλεγχο αγχωτικών αντιδράσεων υπό τυποποιημένες και αυστηρά ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε διάφορες συνθήκες που προκαλούν άγχος, όπως μια εικονική συνέντευξη για δουλειά ή σε περιστάσεις συναισθηματικής αριθμητικής. Όσο διαρκούν αυτές οι συνθήκες, η καρδιακή συχνότητα και τα επίπεδα των ορμονών του άγχους περνάνε από μετρήσεις και αξιολογούνται με στόχο να προσδιοριστεί το επίπεδο του άγχους που βιώνει ο συμμετέχων.

Η NIVEA επέκτεινε αυτή τη διαδικασία για να ελέγξει την αποτελεσματικότητα του αποσμητικού μετρώντας την ποσότητα του ιδρώτα και την ένταση της κακοσμίας που παράγονται υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες άγχους. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος υπό καταστάσεις άγχους αξιολογείται μέσα από τη σύγκριση της μασχάλης όπου είχε εφαρμοστεί αντιιδρωτικό προϊόν με άλλες μασχάλες όπου δεν είχε εφαρμοστεί. Η NIVEA κατάφερε να αποδείξει ότι τα προϊόντα NIVEA Stress Protect που σχεδιάστηκαν πρόσφατα, περιορίζουν τον ιδρώτα έως και 85%, ενώ μειώνουν σημαντικά τις σωματικές οσμές.1)

1) Πηγή: Ινστιτούτο Daacro, Δοκιμασία TSST, Γερμανία

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ;

Όχι, όπως και σε κάθε αποσμητικό της NIVEA, η ανεκτικότητα της επιδερμίδας στα νέα αποσμητικά NIVEA Stress Protect έχει αποδειχθεί με δερματολογικές δοκιμές. Σε αρκετές μελέτες που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού τους, οι συνθέσεις με έλαια από αβοκάντο αποδείχτηκαν πολύ συμβατές με την επιδερμίδα.