ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΟΥ
BLACK & WHITE!

FRESHKEEPER TRUCK ΤΗΣ NIVEA

ΤΟ FRESHKEEPER TRUCK ΤΗΣ NIVEA

Νιώστε φρέσκια και μοναδική σε κάθε σας εμφάνιση

Όταν μια τάση της μόδας σας κάνει να αισθάνεστε μοναδική, το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε να γίνετε μέρος της μάζας, εφόσον όλοι φορούν τα ίδια ρούχα. Ευτυχώς όμως υπάρχει το FRESHKEEPER TRUCK της NIVEA, που σχεδιάστηκε για να μεταμορφώνει το στυλ σας κρατώντας σας φρέσκια και μοναδική, όπως ακριβώς κάνει καθημερινά και το νέο Invisible for Black & White Active.

ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Το νέο, αποκλειστικό αποσμητικό προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα με δροσερές νότες αγγουριού και πράσινου μήλου, τα οποία σας χαρίζουν μια υπέροχη αίσθηση, σαν να βγήκατε μόλις από το ντους.

ΑΟΡΑΤΟ

Προστατεύει ενάντια στους λεκέδες των ρούχων. Το μαύρο παραμένει μαύρο και το λευκό παραμένει λευκό για περισσότερο καιρό.

 

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Πείτε αντίο στο άβολο συναίσθημα που σας προκαλούν οι ενοχλητικές άσπρες ρίγες στα μαύρα και οι κίτρινοι λεκέδες στα λευκά υφάσματα.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Προσφέρει αξιόπιστη προστασία κατά του ιδρώτα για 48 ώρες και χαρίζει ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί.

TUTORIALS

FRESHKEEPER MAKEOVER


FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΩΝ «ΑΦΗΝΕΙ» ΣΥΧΝΑ ΛΕΥΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ;

Τα λευκά υπολείμματα στη μασχάλη που αφήνουν τα αποσμητικά προκαλούνται κυρίως από τα ενεργά αντιιδρωτικά συστατικά, τα άλατα αλουμινίου. Αυτά τα ενεργά συστατικά είναι ουσίες σε μορφή σκόνης, οι οποίες είναι υδατοδιαλυτές. Σε αδιάλυτα σκευάσματα, όπως τα περισσότερα αερολύματα και σπρέι, υπάρχουν με τη μορφή σκόνης και επομένως γίνονται εύκολα ορατά στην επιδερμίδα και σε σκούρα ρούχα. Ακόμη και όταν τα άλατα αλουμινίου διαλύονται σε νερό, όπως π.χ. στα περισσότερα roll-on, τα λευκά υπολείμματα μπορεί να εμφανιστούν σε σκούρα ρούχα αφού στεγνώσουν.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΩΠΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΩΝ ΡΟΥΧΩΝ;

Οι κίτρινοι λεκέδες συσσωρεύονται σταδιακά από πλύσιμο σε πλύσιμο. Στον σχηματισμό των λεκέδων αυτών συμβάλλουν διάφοροι παράγοντες: Τα αντιιδρωτικά ενεργά συστατικά, το σμήγμα της επιδερμίδας και ο ιδρώτας που απορροφώνται από το ύφασμα αλληλεπιδρούν με το νερό και το απορρυπαντικό. Από αυτήν τη χημική αντίδραση παράγονται τα κίτρινα υπολείμματα που παραμένουν κολλημένα στις ίνες. Με κάθε πλύσιμο, το ύφασμα γίνεται όλο και πιο κιτρινωπό και άκαμπτο. 

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ;

Η αλήθεια είναι οτι εν τέλει όλοι θα αποκτήσουν κίτρινους λεκέδες κάποια στιγμή, εάν χρησιμοποιούν αντιιδρωτικά προϊόντα. Ο βαθμός στον οποίο κάποιος αναπτύσσει κίτρινους λεκέδες μπορεί, ωστόσο, να διαφέρει κατά πολύ από άτομο σε άτομο, ανάλογα με τη σύνθεση του ιδρώτα και του ελαίου στην επιδερμίδα καθώς και το πόσο κάποιος ιδρώνει. Σε μερικούς ανθρώπους, οι λεκέδες συσσωρεύονται πολύ αργά, με αποτέλεσμα να περνάει πολύς καιρός μέχρι τελικά να γίνουν ορατοί με γυμνό μάτι. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να έχουν την εντύπωση ότι δεν θα αποκτήσουν καθόλου κίτρινους λεκέδες. Άλλος ένας λόγος για να σχηματίσουν αυτήν την εντύπωση θα μπορούσε να είναι εάν χρησιμοποιούν αποσμητικό χωρίς αντιιδρωτικά ενεργά συστατικά.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ;

Το κιτρικό ή το οξικό οξύ μπορούν να ελαφρύνουν τους λεκέδες και, μερικές φορές, ακόμα και να τους αφαιρέσουν τελείως. Έτσι, εάν έχετε ήδη t-shirt με κίτρινους λεκέδες στην περιοχή της μασχάλης, μπορείτε να προσπαθήσετε να τους αφαιρέσετε ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: Προσθέστε 10 κουταλιές της σούπας οξικού οξέος 25%  ή 300 ml ξυδιού 5% σε 5 λίτρα ζεστό νερό. Εναλλακτικά, διαλύστε 12 γραμμάρια κιτρικού οξέως σε 1 λίτρο νερό. Τα προϊόντα αυτά είναι διαθέσιμα σε φαρμακεία και σούπερ-μάρκετ. Ανάλογα με τη σοβαρότητα του λεκέ, μουλιάστε το αντικείμενο σε αυτό το διάλυμα για περίπου 12 ώρες και έπειτα πλύντε το. Να είστε προσεκτικοί με τα χρωματιστά και τα ευαίσθητα υφάσματα, καθώς και με τα ρούχα με κουμπιά από φίλντισι, καθώς μπορεί να καταστραφούν από το διάλυμα των οξέων.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟ;

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα NIVEA Invisible for Black & White όσο συχνά χρησιμοποιείτε το κανονικό αποσμητικό/αντιιδρωτικό προϊόν σας.   

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ;

Όχι, όπως όλα τα προϊόντα, τα προϊόντα NIVEA Invisible for Black & White έχουν φυσικά ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα και τη συμβατότητά τους με την επιδερμίδα πριν την κυκλοφορία τους. Σε όλους τους ελέγχους, τα προϊόντα Invisible for Black & White αποδείχτηκε πως έχουν πολύ καλή συμβατότητα με την επιδερμίδα. 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ (ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ);

Η σύνθεση έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προλαμβάνει τα λευκά σημάδια και να μειώνει τον σχηματισμό κίτρινων λεκέδων, παρέχοντας παράλληλα αξιόπιστη προστασία 48 ωρών κατά της εφίδρωσης και της κακοσμίας. Για να αντιμετωπίσει τα λευκά σημάδια, το NIVEA Invisible for Black & White χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία ενάντια στα λευκά σημάδια: Τα άλατα αλουμινίου διαλύονται σε ένα γαλάκτωμα και επικαλύπτονται με έλαια κάλυψης που καθιστούν τα υπολείμματα αόρατα.   Για να εξουδετερώσουν τους κίτρινους λεκέδες, τα προϊόντα Invisible for Black & White βασίζονται σε μια νέα ολοκληρωμένη τεχνολογία που περιλαμβάνει μια ειδική ουσία κατά των λεκέδων. Αυτό το συστατικό προστατεύει τις ίνες των ρούχων προτού τα συστατικά των λεκέδων τις φτάσουν και τις διαπεράσουν. Έτσι, ο λεκές παραμένει στην επιφάνεια και μπορεί να ξεπλυθεί πιο εύκολα.