Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

Ξεκινήστε δυνατά την ημέρα σας

Με μια αναζωογονιτική κίνηση

ΤΟ Q10 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Η ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΜΑΣ

Καθώς παράγεται με φυσικό τρόπο από το σώμα σας, το Q10 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της προσπάθειας των κυττάρων να παράγουν την ενέργεια που απαιτείται για όλες τις κυτταρικές διεργασίες προκειμένου να διατηρήσουν την επιδερμίδα σφριγηλή και ελαστική. Επίσης, ως αντιοξειδωτικό, το Q10 καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν την επιδερμίδα μας και προκαλούν τη γήρανσή της.
Προϊόντα

Βρες το προϊόν που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα

Ε&A ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ. NILS PETERS

ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ, BEIERSDORF

Μερικές φορές, η κατανόηση περίπλοκων συστατικών και της επιστημονικής ορολογίας των προϊόντων σύσφιξης είναι αρκετά δύσκολη, ενώ συχνά μας δημιουργεί περισσότερες - παρά λιγότερες - ερωτήσεις. Γι’ αυτό ζητήσαμε από τον Δρ Nils Peters να εξηγήσει την επιστημονική του ομιλία με απλό και κατανοητό τρόπο.


ΤΟ 1998, ΣΥΝ-ΕΝΖΥΜΟ Q10 ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΗΣ NIVEA ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ NIVEA, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;

Το συνένζυμο Q10 βρίσκεται στο επίκεντρο της Beiersdorf για περισσότερα από 20 χρόνια. Το συν-ένζυμο Q10 ανακαλύφθηκε το 1957 από τον καθηγητή Fred L. Crane (Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν) και είναι μια ουσία που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό. Διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον κυτταρικό μεταβολισμό: Το Q10 είναι αναγκαίο για τη δημιουργία του φυσικού «καυσίμου» του σώματος και συνεπώς είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο. Επιπλέον, ενεργεί ως αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας τα κύτταρα κατά του οξειδωτικού στρες, προωθώντας παράλληλα την αναγέννησή τους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗΣ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ NIVEA Q10 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ» ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10, ΤΗ L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΙΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ;

Το συνένζυμο Q10, η L-Καρνιτίνη και η κρεατίνη είναι ο τέλειος συνδυασμός, όταν πρόκειται για την παραγωγή ενέργειας εντός των δερματικών κυττάρων. Όλα έχουν μία ορισμένη λειτουργία και είναι όλα φυσικά για το σώμα. Η L-καρνιτίνη μεταφέρει λιπαρά οξέα στα μιτοχόνδρια, τα «εργοστάσια παραγωγής ενέργειας» του κυττάρου, που παράγουν ενέργεια. Το συνένζυμο Q10 είναι το φυσικό «καύσιμο» του σώματος και ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο. Επιπλέον, ενεργεί ως αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας τα κύτταρα κατά του οξειδωτικού στρες, προωθώντας παράλληλα την αναγέννησή τους. Η κρεατίνη λειτουργεί σαν μια μικρή μπαταρία που «ενεργοποιεί» το κύτταρο, αποθηκεύει και απελευθερώνει την ενέργεια που δημιουργείται ακριβώς τη χρονική στιγμή και στο σημείο που χρειάζεται.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ;

Τα κύτταρα χρειάζονται ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να λάβουν ενέργεια και να λειτουργήσουν σωστά. Η ενέργεια χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση των κυτταρικών αντιδράσεων, όπως η ανάπτυξη, η διαίρεση και οι ειδικές λειτουργίες των κυττάρων. Η L-καρνιτίνη είναι πολύ σημαντική για αυτές τις διαδικασίες: μεταφέρει τα λιπαρά οξέα στα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας των κυττάρων, τα λεγόμενα μιτοχόνδρια. Μέσα σε αυτά τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, τα λιπαρά οξέα μετατρέπονται σε ενεργειακά μόρια (ATP) με τη βοήθεια του Q10. Αυτή η ενέργεια (ΑΤΡ) μπορεί να «αποθηκεύεται» με τη βοήθεια της κρεατίνης και στη συνέχεια να χρησιμοποιείται και πάλι για διαφορετικές κυτταρικές αντιδράσεις.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗΣ;

Η L-καρνιτίνη είναι ένα ενεργό συστατικό της ίδιας της επιδερμίδας. Ανακαλύφθηκε το 1905 από τους επιστήμονες V.S. Gulewitsch και R. Krimberg (Πανεπιστήμιο της Μόσχας) ως ένα ουσιώδες τμήμα των μυών. Η L-καρνιτίνη είναι απαραίτητη για τη μεταφορά των λιπαρών οξέων από το κυτοσόλιο (το ενδοκυττάριο υγρό εντός του κυττάρου) μέσα στα μιτοχόνδρια (η μονάδα παραγωγής ενέργειας του κυττάρου) κατά τη διάρκεια της διάσπασης των λιπιδίων (λίπη) για την παραγωγή της μεταβολικής ενέργειας. Χωρίς αυτόν τον μικρό μεταφορέα, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο μεταβολισμός των λιπαρών οξέων. Γι 'αυτό το λόγο η L-καρνιτίνη είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας στο εσωτερικό του κυττάρου.


Η ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 150 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ;

Η κρεατίνη είναι ένα άλλο ενεργό συστατικό της ίδιας της επιδερμίδας. Ανακαλύφθηκε ως συστατικό των σκελετικών μυών το 1832 από τον Γάλλο χημικό Μισέλ Εζέν Σεβρέλ. Καθώς βρίσκεται μέσα στο κύτταρο, αυτό το παράγωγο των λειτουργιών αμινοξέων λειτουργεί σαν μια μικρή μπαταρία που «ενεργοποιεί» την περιοχή γύρω από το κύτταρο, ενώ αποθηκεύει και απελευθερώνει ενέργεια άμεσα όταν και όπου χρειάζεται. Δεδομένου ότι η επιδερμίδα χρειάζεται ενέργεια για να διατηρήσει την υγιή λειτουργία και τη σταθερότητά της, η κρεατίνη είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης, που ενισχύει την ενέργειά της.


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ;

Η κυτταρίτιδα προκαλείται από διευρυμένα τμήματα σωματικού λίπους που εναποτίθενται βαθιά κάτω από το δέρμα και τα οποία ωθούνται προς τα επάνω ενάντια στο συνδετικό ιστό. Όταν τα υποκείμενα λιποκυττάρα διογκώνονται, περιορίζουν το χώρο κάτω από το δέρμα, ασκώντας κατά αυτόν τον τρόπο πολλές ανοδικές πιέσεις στο συνδετικό ιστό. Αυτή η πίεση ωθεί το λίπος προς τα επάνω ενάντια στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος, πιέζοντας πάντα προς τα πάνω, και δημιουργώντας εμφανείς, μικρές κοιλότητες στην επιφάνεια. Όταν διευρύνονται πολλαπλά τμήματα λίπους, τότε δημιουργούνται πολλαπλές κοιλότητες, με αποτέλεσμα η κυτταρίτιδα να εξαπλώνεται σε όλη την ευρύτερη περιοχή της επιδερμικής επιφάνειας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες υπό συζήτηση, που περιλαμβάνουν από ορμονικούς και γενετικούς παράγοντες, παράγοντες προδιάθεσης μέχρι παράγοντες τρόπου ζωής. Από την άποψη της περιποίησης της επιδερμίδας, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ο αδύναμος ιστός. Ειδικότερα, οι γυναίκες υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα, καθώς οι ιστοί τους είναι διατεταγμένοι σε παράλληλη διάταξη - γεγονός που επιτρέπει τη διαστολή του δέρματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και την απεριόριστη διαστολή των λιπωδών κυττάρων. Από την άλλη πλευρά, στους άνδρες οι ιστοί είναι σταυρωτά διατεταγμένοι, γεγονός που δεν επιτρέπει την εν λόγω διαστολή. Επιπλέον, η ανώτερη στοιβάδα του δέρματος των γυναικών είναι πιο λεπτή από αυτή των ανδρών, έτσι ώστε οι κοιλότητες να γίνονται πιο εύκολα ορατές. Άλλες αιτίες της κυτταρίτιδας μπορεί να είναι το άγχος, η ελάχιστη άσκηση και η ανθυγιεινή διατροφή.

Η ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Q10 FIRMING CELLULITE GEL-CREAM ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ FIRMING 10-DAY-SERUM ΤΗΣ NIVEA ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10, L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΛΩΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ;

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών μπορεί να μετατρέψει τα λιπαρά οξέα σε ενέργεια και να μειώσει το σχηματισμό νέων λιπαρών οξέων εντός των λιπωδών κυττάρων υπό in vitro συνθήκες. Η L-καρνιτίνη του ίδιου του δέρματος διεγείρει την μετατροπή των λιπαρών οξέων σε ενέργεια καθώς μεταφέρει τα λιπαρά οξέα στα «εργοστάσια παραγωγής ενέργειας» των κυττάρων (τα μιτοχόνδρια), έτσι ώστε να μπορούν να μετατραπούν σε ενέργεια, μειώνοντας περαιτέρω τη συσσώρευση λίπους. Το εκχύλισμα λωτού μειώνει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων, και ενισχύει την κατανομή του λίπους σε μικρότερα συστατικά που μπορούν επίσης να μετατραπούν σε ενέργεια (τα αποτελέσματα δοκιμάζονται in vitro). Το συνένζυμο Q10 διεγείρει επιπροσθέτως τις κυτταρικές μεταβολικές διεργασίες, που λειτουργούν ως ένα φυσικό «καύσιμο» εντός της εν λόγω διεργασίας παραγωγής ενέργειας.


ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΛΩΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΛΙΠΩΔΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ;

Η κατανομή του λίπους σε μικρότερα συστατικά (λιπαρά οξέα) συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας που ονομάζεται λιπόλυση (υδρόλυση των τριγλυκεριδίων σε γλυκερόλη και ελεύθερα λιπαρά οξέα). Υποβάλαμε σε in vitro δοκιμές το εκχύλισμα λωτού και παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση στη δραστικότητα της λιπόλυσης σε καλλιεργημένα λιποκύτταρα. Περίπου το 10% του συνόλου των λιπωδών κυττάρων πεθαίνουν κάθε χρόνο και πρέπει να αντικατασταθούν από νέα λιποκύτταρα. Τα νέα λιποκύτταρα αναπτύσσονται έξω από τα λεγόμενα προλιποκύτταρα (πρόδρομα κύτταρα), τα οποία βρίσκονται επίσης στο λιπώδη ιστό. Θα μπορούσαμε να καταδείξουμε ότι η επώαση των καλλιεργημένων προλιποκυττάρων με διάλυμα εκχυλίσματος λωτού μείωσε σημαντικά τη συσσώρευση τριγλυκεριδίων κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των λιπωδών κυττάρων (αδιπογένεση) χωρίς να επηρεάζει τη βιωσιμότητα των κυττάρων (τα αποτελέσματα δοκιμάζονται in vitro).

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ - Η ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Q10 FIRMING CELLULITE GEL-CREAM Η Ο ΟΡΟΣ CELLULITE 10-DAY-SERUM ΤΗΣ NIVEA;

Η απόφαση του προϊόντος εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μερικές πελάτισσες προτιμούν ένα πολύ ελαφρύ και δροσιστικό τζελ που απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρά υπολείμματα για την καθημερινή περιποίηση σύσφιξης του δέρματός τους, ενώ άλλες προτιμούν εντατικές θεραπείες που έχουν υψηλότερη συγκέντρωση σε δραστικά συστατικά για να εξασφαλίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.

CELLULITE GEL-CREAM AND 10-DAY-SERUM

AN "ENERGY COMPLEX" ENHANCED TO FIGHT SIGNS OF CELLULITE CELLULITE GEL-CREAM ΚΑΙ 10-DAY-SERUM «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ» ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

"Η αντικυτταριτιδική κρέμα-τζελ Cellulite Gel-Cream και ο ορός 10-Day-Serum συσφίγγουν το δέρμα σας και να μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Η κυτταρίτιδα προκαλείται από τα υπερβολικά διεσταλμένα λιπώδη κύτταρα του δέρματος, δημιουργώντας αυτό το χαρακτηριστικό λακκάκι στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα «λακκάκια» είναι κάτι που όλοι προσπαθούν να αποφύγουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα οφέλη του Q10 έχουν ενισχυθεί με την L-καρνιτίνη (που διεγείρει την μετατροπή των λιπαρών οξέων σε ενέργεια*) και το εκχύλισμα λωτού (που μειώνει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων*). 

Η αντοκυτταριτιδική κρέμα-τζελ Q10 Cellulite Gel-Cream της NIVEA συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας μέσα σε τρεις εβδομάδες. Αλλά εάν επισκεφτείτε την παραλία πιο σύντομα, μπορείτε να αποκτήσετε πιο άμεσα αποτελέσματα με τον ορό 10-Day-Serum, ο οποίος έχει δέκα φορές πιο συμπυκνωμένη L-καρνιτίνη σε σχέση με την Q10 Cellulite Gel-Cream της NIVEA. Η τακτική εφαρμογή του ορού έχει ως αποτέλεσμα τη μειωμένη εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε μόλις δέκα μέρες - ιδανικό προϊόν για τις επόμενες διακοπές στην παραλία.

*δοκιμή in-vitro" 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΛΙΓΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

1) ΓΕΓΟΝΟΣ: ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Αν και η κυτταρίτιδα εμφανίζεται πιο συχνά στις γυναίκες, μερικοί άνδρες αποκτούν, επίσης, κυτταρίτιδα. Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, εμφανίζεται το ίδιο συνήθως όταν ο οργανισμός αποθηκεύει περισσότερο λίπος. Στις γυναίκες, αυτό εμφανίζεται στο πάνω μέρος των μηρών και το κάτω μέρος, ενώ για τους άνδρες είναι ίσως λιγότερο προφανής και πιο συχνά εμφανίζεται γύρω από τη μέση και την κοιλιά.

2) ΜΥΘΟΣ: ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Παρόλο που τα αποθέματα λίπους προκαλούν κυτταρίτιδα, δεν είναι μόνο η ποσότητα του λίπους, αλλά επίσης και η δομή των ινών του συνδετικού ιστού που προκαλεί το σχηματισμό της κυτταρίτιδας. Τα λακκάκια εμφανίζονται στα σημεία όπου οι συμφύσεις συνδετικού ιστού εμποδίζουν την προς τα έξω ώθηση της επιδερμίδας από το συσσωρευμένο λίπος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί στις γυναίκες με οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος. Στην πραγματικότητα, η έρευνα δείχνει ότι πάνω από το 80% όλων των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα.

3) ΓΕΓΟΝΟΣ: ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

"Οι λόγοι για το σχηματισμό της κυτταρίτιδας περιλαμβάνουν διαταραχές της λέμφου και της κυκλοφορίας του αίματος. Το μασάζ μπορεί να ενεργοποιήσει τη λέμφο και την κυκλοφορία του αίματος, δηλαδή το καθημερινό μασάζ με τσιμπήματα σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Σε καθαρά, γυμνά πόδια κάντε απαλά τσιμπήματα με τον αντίχειρα και το δείκτη σε διάφορες περιοχές και μετά αφήστε τα πόδια σας ελεύθερα. Ξεκινήστε από το γόνατο με κατεύθυνση προς το ισχίο για να κάνετε μασάζ στο σύνολο του μηρού. 

Συνεχίστε το μασάζ με τσιμπήματα με απαλές κινήσεις χρησιμοποιώντας την Q10 Firming Cellulite Gel Cream. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα λιποδιαλυτικά συστατικά θα έχουν ωφέλιμα αποτελέσματα. Ξεκινήστε κάνοντας κυκλικές κινήσεις στο μηρό με τα δύο χέρια και προχωρήστε προς τα επάνω, ασκώντας ελαφρά πίεση. Μετακινήστε τα χέρια σας προς την κατεύθυνση των γοφών σας για να διοχετεύσετε την κυτταρίτιδα μακριά."


4) ΜΥΘΟΣ: Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η λέξη «κυτταρίτιδα» έχει αναφερθεί στο παρελθόν και συζητηθεί για πρώτη φορά το 1920. Όμως, τα έργα τέχνης μας δείχνουν ότι η κυτταρίτιδα υπήρχε από πολύ παλαιότερα. Είναι ορατή σε έργα ζωγραφικής από τον 16ο αιώνα και έπειτα. Στην πραγματικότητα, παλαιότερα, η κυτταρίτιδα φορές δεν θεωρούταν ως ασθένεια αλλά ως σημάδι της κοινωνικής θέσης. Η κυτταρίτιδα απεικονίζονταν στις γυναίκες που έτρωγαν πλούσια και λιπαρά τρόφιμα και είχαν βοήθεια στη διαχείριση του σπιτιού. Έτσι η ιστορία ενισχύει αυτό που γνωρίζουμε σήμερα, δηλαδή ότι η καθιστική ζωή και η ανθυγιεινή διατροφή συμβάλλουν στην κυτταρίτιδα.


5) ΓΕΓΟΝΟΣ: Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ

Το κολλαγόνο και οι ελαστικές ίνες μειώνονται με τη γήρανση, οπότε ο συνδετικός ιστός γίνεται πιο αδύναμος, ενώ ενισχύεται η πιθανότητα αύξησης της κυτταρίτιδας.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Γιορτάζουμε τις νέες συνθέσεις μας με την ανανεωμένη συσκευασία των προϊόντων μας. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή συσκευασία χάρη στην οποία τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν στο ράφι. Πλέον, τα προϊόντα είναι πιο εύχρηστα, προκειμένου να διευκολύνεστε κατά τη χρήση τους. Το σφαιρικό σήμα του Q10 στην ετικέτα αντιπροσωπεύει το «ενεργειακό σύμπλεγμα» που περιέχεται στις συνθέσεις. Οπότε, βεβαιωθείτε για την ύπαρξη του κίτρινου σφαιρικού σήματος στην ετικέτα την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα προϊόν σύσφιξης σώματος.

Q10 FIT CLUB ΑΠΟ ΤΗΝ NIVEA

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Αποκτήστε καλύτερη φυσική κατάσταση και επιδερμίδα με υπέροχη αίσθηση με το Q10 Fit Club. Η NIVEA και η ειδικός φυσικής κατάστασης και τρόπου ζωής, Σάρα Μάξγουελ, σάς αποκαλύπτουν όλα τα οφέλη αυτού του εξατομικευμένου προγράμματος. Ενημερωθείτε για τι ακριβώς πρόκειται.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKIN FIT ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ Q10

ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ NIVEA Q10 ENERGY DANCE

Απολαύστε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες χρησιμοποιώντας τα προϊόντα σύσφιξης της σειράς Q10 της NIVEA. Αυτή η ολιστική προσέγγιση με στόχο την απόκτηση πιο σφριγηλής και σφιχτής επιδερμίδας δημιουργήθηκε από κοινού με την προπονήτρια φυσικής κατάστασης, Σάρα Μάξγουελ. Το πρόγραμμα Skin Fit Weeks αποτελείται από ασκήσεις εν κινήσει, συμβουλές για ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής καθώς και για την περιποίηση του δέρματος, τη διατροφή και την καλή φυσική κατάσταση - και επιπλέον, προτείνεται ο εντελώς νέος ενεργειακός χορός.

Q10: ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το 1998, η NIVEA παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά προϊόντων Q10. 16 χρόνια μετά παραμένει ακόμα μία από τις αγαπημένες σειρές προϊόντων των γυναικών σε όλο τον κόσμο, καθώς ένα προϊόν NIVEA Q10 που αγοράζεται κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Στην πραγματικότητα, πάνω από 10 εκατομμύρια προϊόντα σώματος Q10 έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο.