Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ROLL-ON

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ROLL-ON

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ROLL-ON ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Μάθε πώς να απαλλαγείς από την κακοσμία στις μασχάλες με ένα ισχυρό γυναικείο αποσμητικό. Ανακάλυψε πώς η σωστή εφαρμογή και το βολικό μέγεθος του roll-on εξασφαλίζουν φρεσκάδα που διαρκεί.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ROLL-ON

Όσο περισσότερο κατανοείς ποια είναι τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σου, τόσο καλύτερα επιλέγεις αυτά που λειτουργούν προς όφελός σου. Μάθε όσα θες να γνωρίζεις για τα roll-on εδώ.

Πώς λειτουργούν τα αποσμητικά roll-on;

Τα αποσμητικά roll-on προσφέρουν μια απαλή σύνθεση στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Η εφαρμογή γίνεται κυκλικά από μία περιστρεφόμενη σφαίρα, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη και άνεση.

Αντίθετα με τα αντιιδρωτικά roll-on, τα αποσμητικά roll-on δεν έχουν στόχο να εξαλείψουν την εφίδρωση. Αντί γι'αυτό, καταπολεμούν τα βακτήρια και εμποδίζουν την κακοσμία στις μασχάλες.

Μιλώντας πιο επιστημονικά, τα βακτήρια που ζουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας στις μασχάλες σου, τρέφονται από τα λιπίδια και τις πρωτεΐνες του ιδρώτα σου, παράγοντας ένα δύσοσμο υποπροϊόν, γνωστό ως οσμή του σώματος.

Τα ισχυρά αποσμητικά καταπολεμούν τα βακτήρια και επιβραδύνουν την ανάπτυξή τους, για να χαρίσουν μια ευχάριστη μυρωδιά φρεσκάδας στο σώμα σου.

Convenient deodorants

Convenient deodorants

Τα αποσμητικά roll-on καταπολεμούν τις δυσάρεστες οσμές με ένα γρήγορο πέρασμα κάτω από τις μασχάλες. Αυτό τα καθιστά τον ιδανικό σύμμαχο, για να τα έχεις πάντα μαζί σου και το απαραίτητο αξεσουάρ φροντίδας  στο γυμναστήριο. Έτσι, η αίσθηση φρεσκάδας διαρκεί για ώρες.

Πόσο συχνά πρέπει να βάζεις αποσμητικό;

Πόσο συχνά πρέπει να βάζεις αποσμητικό;

Δεν υπάρχουν κανόνες για το πόσο συχνά  πρέπει να βάζεις αποσμητικό. Η χρήση του αποσμητικού έχει να κάνει, κυρίως, με τις προσωπικές σου συνήθειες. Ωστόσο, το να βάζεις αποσμητικό μετά από κάθε ντους είναι μια καλή ιδέα. Κατά κανόνα, όποτε παρατηρείς οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ένα δυνατό αποσμητικό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ROLL-ON

Σου παρουσιάζουμε τα αποσμητικά και τα αντιιδρωτικά roll-on σε σύγκριση για να σε βοηθήσουμε να κατανοήσεις τις διαφορές τους και να διαλέξεις αυτό που είναι το κατάλληλο για σένα.

Αποσμητικό ή αντιιδρωτικό; Ποια είναι η διαφορά;

Πολλές γυναίκες μπερδεύουν το αποσμητικό με το αντιιδρωτικό ή δεν γνωρίζουν τη διαφορά. Ας ξεκαθαρίσουμε οριστικά τι ισχύει!

Με απλά λόγια, τα αντιιδρωτικά καταστέλλουν την εφίδρωση και επομένως και οποιαδήποτε οσμή, ενώ τα αποσμητικά σταματούν τις οσμές που προέρχονται από τον ιδρώτα.

Αν έχεις πρόβλημα με έντονη υγρασία γύρω από τις μασχάλες, τότε θα χρειαστείς ένα αντιιδρωτικό, όπως το NIVEA Pearl & Beauty, με εκχύλισμα πέρλας για βελούδινη υφή. Αν όμως ανησυχείς μόνο για την κακοσμία του σώματος, τότε μπορείς να περιποιήσεις  το NIVEA Fresh Natural, με 0% αλουμίνιο .

Πώς να απαλλαγείς από την κακοσμία της μασχάλης

Πώς να απαλλαγείς από την κακοσμία της μασχάλης

Με το NIVEA Dry Comfort Roll-On θα νιώθεις αυτοπεποίθηση, όπου κι αν είσαι. Η πρωτοποριακή του σύνθεσή του, περιέχει 2 αντιιδρωτικά συστατικά και προσφέρει φρεσκάδα και σιγουριά που τη νιώθεις και τη μυρίζεις όλη μέρα, δοκιμασμένο σε πραγματικές συνθήκες

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο αποσμητικό

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ