Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ

Μάθε πώς να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάθε περίσταση, από αντιιδρωτικά για υπερβολική εφίδρωση μέχρι συμβουλές για να αντιμετωπίσεις τον ιδρώτα στα χέρια.

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ;

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι ιδρωμένες παλάμες ή η υπερβολική εφίδρωση μπορεί να προκαλούνται από συναισθηματικούς ή ορμονικούς παράγοντες και σε κάποιες περιπτώσεις, από κάποιο παθολογικό αίτιο.

Ο ρόλος των ιδρωτοποιών αδένων

Ο ρόλος των ιδρωτοποιών αδένων

Στα άτομα με ιδρωμένες παλάμες, οι ιδρωτοποιοί αδένες βρίσκονται πάντα σε λειτουργία. Με άλλα λόγια, ο οργανισμός σου νομίζει πάντα ότι πρέπει να ρίξει τη θερμοκρασία του σώματος ή ότι πρέπει να ηρεμίσει.

Τι προκαλεί τον ιδρώτα στα χέρια;

Τι προκαλεί τον ιδρώτα στα χέρια;

Οι ερευνητές δεν είναι απόλυτα σίγουροι για το τι προκαλεί τον ιδρώτα στις παλάμες, για αυτό δεν έχουν βρει ακόμα συγκεκριμένη θεραπεία. Ωστόσο, υπάρχει μια σειρά από πιθανές αιτίες, όπως η υπερλειτουργία του θυρεοειδούς, διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος και παρενέργειες φαρμακευτικής αγωγής.

Υπάρχει θεραπεία για τις ιδρωμένες παλάμες;

Όσον αφορά την αντιμετώπιση της υπερβολικής εφίδρωσης, είναι σημαντικό να διαπιστώσεις αν αυτή οφείλεται σε υπερβολική αντίδραση σε καταστάσεις που επηρεάζονται από τα νεύρα, το άγχος, τις ορμόνες και το στρες ή αν η υπερεφίδρωση προκαλείται από κάποιο παθολογικό παράγοντα, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα και ο υπερθυρεοειδισμός.

Αν σε ταλαιπωρούν υπερβολικά τα ιδρωμένα χέρια ή αν η εφίδρωση είναι έντονη, ίσως πρέπει να αναζητήσεις ιατρική συμβουλή. Για τους περισσότερους ανθρώπους η καλύτερη θεραπεία για τις ιδρωμένες παλάμες είναι κάποιες τεχνικές χαλάρωσης, που τους βοηθούν να διατηρούν την εφίδρωσή τους υπό έλεγχο.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ

Από τα αντιιδρωτικά sprays μέχρι τα αφροντούς με όμορφα αρώματα - ποιος λέει ότι η αντιμετώπιση του ιδρώτα στις παλάμες δεν μπορεί να γίνει ευχάριστη;

Καταπολέμησε τις ιδρωμένες παλάμες με το κατάλληλο αντιιδρωτικό

Καταπολέμησε τις ιδρωμένες παλάμες με το κατάλληλο αντιιδρωτικό

Για χρήση στα χέρια, προτίμησε καλύτερα αντιιδρωτικά spays ή roll-on. Αν θες ένα αποσμητικό ιδιαίτερα απαλό για την επιδερμίδα σου, δοκίμασε το NIVEA Protect & Care.

 

Ποια προϊόντα της NIVEA βοηθούν στην αντιμετώπιση της υπερβολικής εφίδρωσης;

Οι καθαροί πόροι και ιδρωτοποιοί αδένες παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της υπερβολικής εφίδρωσης. Προσπάθησε να αποφεύγεις τα αφροντούς με μεγάλη ποσότητα πρόσθετων ελαίων. Καλύτερα να χρησιμοποιείς καθαριστικά αφροντούς όπως το NIVEA Smooth Care, που φροντίζει την επιδερμίδα σου με ένα αναζωογονητικό άρωμα.

Για το σπίτι προτίμησε σαπούνια που σε βοηθούν να καθαρίσεις και να φροντίσεις τα χέρια σου.

Φασκόμηλο - το φυσικό φάρμακο για τα ιδρωμένα χέρια

Φασκόμηλο

Το φασκόμηλο είναι γνωστό για την ιδιότητά του να μειώνει τη λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων. Πιες δύο με τρία φλιτζάνια αφέψημα από φασκόμηλο ή πλύνε τα χέρια σου με αυτό. Θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις ιδρωμένες παλάμες.

Σου προτείνουμε