Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

kick-start-your-morning-header

ΛΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν να ανταποκριθούν σε πολλές υποχρεώσεις το πρωί, όμως ο χρόνος συχνά δεν είναι αρκετός. Οργάνωσε καλύτερα την πρωινή σου ρουτίνα για να τα καταφέρεις.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Δώσε ώθηση στην πρωινή σου ρουτίνα, εστιάζοντας στην προετοιμασία, όσων χρειάζεσαι, από το προηγούμενο βράδυ.

Η προετοιμασία είναι το κλειδί

Η προετοιμασία είναι το κλειδί

Είτε ετοιμάζεις τι θα φορέσεις την επόμενη μέρα, είτε φτιάχνεις το φαγητό για τη δουλειά, η προετοιμασία είναι το κλειδί για ένα πιο χαλαρό ξεκίνημα κάθε πρωί, χωρίς στρες. Με τον σωστό προγραμματισμό κερδίζεις χρόνο!

Πρωινή ρουτίνα: Πώς να εξοικονομήσεις χρόνο

Τα πρωινά συνήθως είναι έντονα και αγχωτικά, χωρίς πολλά περιθώρια, ειδικά όταν πρέπει να ετοιμάσεις ολόκληρη την οικογένεια. Δεν χρειάζεται όμως να είναι πάντα έτσι.

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και οργάνωσε την καθημερινή σου ρουτίνα, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμα λεπτά ύπνου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ό,τι μπορείς από το προηγούμενο βράδυ και άσε τα απολύτως απαραίτητα για όταν ξυπνήσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει να ετοιμάσεις την τσάντα για τη δουλειά, να λουστείς ή να ετοιμάσεις κάποιο γεύμα. Θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου, που  αυτές οι δουλειές έγιναν έγκαιρα, καθώς θα κυλά η μέρα σου.

Το πρωί πρέπει να κατανέμεις τον χρόνο σου έξυπνα και να ακολουθείς ένα πρόγραμμα. Πάρε ένα χρονόμετρο για το ντους, ώστε να εξασφαλίσεις ότι η απόλαυση του ζεστού νερού δεν θα σε κάνει να μείνεις πίσω στο πρόγραμμα. Ρίχνε μια ματιά στο ρολόι σου, όσο τρως πρωινό και φύγε από το σπίτι μια λογική ώρα. Αν προσεγγίσεις λογικά τους χρόνους, θα μπορέσεις να αποχαιρετήσεις οριστικά τα αγχωτικά πρωινά.

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Κάνε την πρωινή ρουτίνα πιο αποτελεσματική με μερικές απλές συμβουλές και κόλπα.

Συμβουλές για να σηκώνεσαι ευκολότερα από το κρεβάτι τα πρωινά

  • Προσπάθησε να μην κλείνεις το ξυπνητήρι - αυτά τα λίγα, παραπάνω λεπτά θα μειώσουν τον απαραίτητο χρόνο ετοιμασίας σου.
  • Πιες ένα ποτήρι νερό αμέσως μόλις ξυπνήσεις για να ενισχύσεις την ενέργεια στον οργανισμό σου.
  • Βάλε την αγαπημένη σου μουσική για να μπεις σε ρυθμό..
  • Ετοίμασε την καφετιέρα σου από το προηγούμενο βράδυ, έτσι ώστε να είναι έτοιμη όταν σηκωθείς το πρωί.
  • Τον χειμώνα, ρύθμισε τη θέρμανση, έτσι ώστε να ξεκινά έγκαιρα για να ζεσταίνει το δωμάτιο.
 

shower-gel

Ψάχνεις έναν πιο βολικό τρόπο ενυδάτωσης για τα πρωινά; Απλά βάλε το NIVEA Conditioner Σώματος Μέσα στο Ντους Nourishing, ενώ κάνεις ντους και ξέπλυνέ το αμέσως για να αποκαλύψεις μια πιο απαλή και μεταξένια επιδερμίδα. Το Conditioner μέσα στο ντους απορροφάται άμεσα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ντυθείς και να συνεχίσεις τη μέρα σου.

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ