Έχεις απορίες για τη Βρεφική Περιποίηση;

1. ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΕΝΙΚΑ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ;
Όλα τα βρεφικά προϊόντα NIVEA συνοδεύονται από οδηγίες χρήσης. Μπορούν να χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Πρέπει να απλώνονται απαλά, με καθαρά χέρια ή με το δάχτυλο.

2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΕΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙ;

Τα περισσότερα από τα βρεφικά μας προϊόντα NIVEA δεν περιέχουν χαμομήλι. Χαμομήλι περιέχει μόνο το NIVEA Baby Σαμπουάν & Αφρόλουτρο.

3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΩ ΤΟ NIVEA BABY ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ;

Ναι, όλα τα προϊόντα που χρειάζονται ξέβγαλμα (Σαμπουάν και Αφρόλουτρα) πρέπει να ξεπλένονται απαλά και διεξοδικά.

4. ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ;
Σε γενικές γραμμές, οι δερματολόγοι συνιστούν τα βρέφη και παιδιά ως 3 ετών να μην εκτίθενται άμεσα στον ήλιο, μιας και το προστατευτικό σύστημα της επιδερμίδας τους δεν έχει πλήρως αναπτυχθεί. Τα βρέφη μέχρι ενός έτους δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να εκτίθενται στην άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Για την αντηλιακή προστασία των παιδιών άνω του 1 έτους, τα προϊόντα *NIVEA SUN Kids* της βασικής σειράς αντηλιακών NIVEA Sun είναι κατάλληλα.

5. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ NIVEA ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ;

Αν ψάχνεις προϊόντα χωρίς συντηρητικά, τα NIVEA Baby Oil, NIVEA Baby Cold Protection Cream, NIVEA Baby Pure & Sensitive Intensive Cream, NIVEA Baby Oil bath, NIVEA Baby Cream Soap και NIVEA Baby Nose Cleanser είναι οι καλύτερες επιλογές.

6. ΠΟΙΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ;

Αν ψάχνεις προϊόντα χωρίς συντηρητικά, τα προϊόντα μας NIVEA Baby Oil bath, NIVEA Baby Pure & Natural Κρέμα Άμεσης Ανακούφισης,  και NIVEA Baby Φυσιολογικός Ορός για τη μύτη & τα μάτια είναι οι καλύτερες επιλογές.

7. ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ;
Για να μην ταλαιπωρείς υπερβολικά τον φυσικό προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας του μωρού, προσπάθησε να αποφεύγεις τα πολύ συχνά μπάνια. Από άποψη υγιεινής, ένα μπάνιο την εβδομάδα είναι αρκετό. Αλλά αν στο μωρό σου αρέσει το μπάνιο, μπορείς να το πλένεις συχνότερα. Απέφευγε, όμως, τα πολύ παρατεταμένα μπάνια, μιας και η επιδερμίδα του μωρού σου μπορεί να ξηρανθεί υπερβολικά. Μην ξεχνάς: Μην αφήνεις ποτέ το παιδί στο νερό χωρίς επίβλεψη!

8. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Τα βρεφικά προϊόντα NIVEA είναι ειδικά σχεδιασμένα και ελεγμένα για τις ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα και παρέχουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση στο δέρμα του μωρού σου, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε ανάπτυξη και δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το δέρμα των ενηλίκων. Γι' αυτό, σου συνιστούμε να χρησιμοποιείς για το μωρό σου προϊόντα βρεφικής περιποίησης NIVEA και όχι προϊόντα σώματος για ενηλίκους.

Έχεις κάποια άλλη απορία;

Σε παρακαλούμε να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα επικοινωνίας μας.
"stage-bg"