Φωτογραφία Μακιγιάζ

ΙΔΕΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN

Είσαι έτοιμη για την εποχή του τρόμου; Δες τον οδηγό μας με ιδέες μακιγιάζ για το Halloween και ανακάλυψε συμβουλές για εύκολη αφαίρεση του μακιγιάζ.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ HALLOWEEN ΜΕ ΤΗ NIVEA

Ψάχνεις έμπνευση για το πάρτι του Halloween;

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Η τρομακτική εποχή έφτασε! Το Halloween είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές εποχές του χρόνου - την αγαπούν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, και όχι μόνο. Προτού υπάρξουν τα έθιμα της φάρσας και του κεράσματος (το γνωστό "trick or treat"), και οι τρομακτικές στολές, οι Ιρλανδοί γιόρταζαν το Samhain ή την Παραμονή του All Hallows σαν το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή της σκοτεινής εποχής του χρόνου.

Τα τελευταία 20 χρόνια το Halloween έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Όπου κι αν βρεθείς την 31η Οκτωβρίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις ένα πάρτι για το Halloween.

Για να γιορτάσεις αυτή την τρομακτική γιορτή με στυλ, θέλουμε να σε βοηθήσουμε με κάποια τρομακτικά και κομψά μακιγιάζ για το Halloween. Αλλά και να σου δώσουμε ορισμένες συμβουλές για το πώς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ και να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου αφού τελειώσει το πάρτι.


ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN!

ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ HALLOWEEN

Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα τρομακτικά στο Halloween! Τι θα έλεγες να αλλάξεις λίγο φέτος και να ντυθείς νεράιδα ή κάποιο άλλο μυθικό πλάσμα; Το γκλίτερ αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ήπιο μακιγιάζ με γκλίτερ για το πρόσωπο και ξάφνιασε τους καλεσμένους σου!

ΜΠΟΥ! ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN

Κάντο τρομακτικά όμορφο! Αυτό το είδος μακιγιάζ είναι για όσους προτιμούν κάτι πιο τρομακτικό. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις μακιγιάζ στο μισό πρόσωπο; Ζωγράφισε μόνο το μισό πρόσωπο και άφησε το άλλο μισό φυσικό. Όμως: βεβαιώσου ότι η στολή σου ταιριάζει με το μακιγιάζ του προσώπου. Μπορεί να γίνει πιο τρομακτικό;

ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ HALLOWEEN ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗ NIVEA

ΕΥΚΟΛΟ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ

Τα Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert είναι ο ιδανικός σύντροφος για το πάρτι του Halloween - όχι μόνο αφού τελειώσει, αλλά και κατά τη διάρκεια της γιορτής. Μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα τα λαθάκια του μακιγιάζ στο λεπτό και να διορθώσεις το τρομακτικό σου μακιγιάζ σε χρόνο μηδέν. 

ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Μην ανησυχείς για την τρομακτική σου αμφίεση και το μακιγιάζ προσώπου! Μόλις τελειώσει το πάρτι, έρχεται η ώρα να επαναφέρεις το πρόσωπό σου στην κανονική του κατάσταση χωρίς πολύ κόπο. Το Αδιάβροχο Ντεμακιγιάζ NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT δρα σαν μαγνήτης και θα αφαιρέσει το Halloween μακιγιάζ σου, χωρίς να αφήσει κατάλοιπα από κανένα προϊόν.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ HALLOWEEN ΑΠΟ ΤΗ NIVEA

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Το Halloween έχει να κάνει με τη μυστηριώδη και τρομακτική ατμόσφαιρα - κεριά, μούμιες, πρόσωπα κολοκύθας... Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για τη διακόσμηση του Halloween - υπάρχουν πολλές DIY ιδέες. Απλά δες τις προτάσεις μας και ανακάλυψε πως να φτιάξεις τη δική σου εύκολη διακόσμηση για το Halloween πάρτι σου.

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Σχεδιάζεις το φετινό Halloween πάρτι και ακόμα ψάχνεις ιδέες για σνακ; Δες τις προτάσεις μας για σνακ με θέμα το Halloween και σίγουρα θα αποκτήσεις τρομακτική διάθεση. Τέρατα Frankenstein και brownies λουτρό αίματος είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις μας.