ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ - ΜΕ NIVEA

ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου δείξτε στο άλλο σας μισό πόσο νοιάζεστε με εύκολες ιδέες και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια και εμπνευστείτε!

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ανακαλύψτε τον οδηγό μας με διασκεδαστικές και εύκολες ιδέες για μοναδικά δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ALL YOU NEED IS LOVE

Χρόνια Πολλά για του Αγίου Βαλεντίνου!

Σήμερα είναι ακόμα πιο σημαντικό να δείξετε στο άλλο σας μισό πόσο πολύ νοιάζεστε. Τι δώρο θα πάρετε φέτος για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Φυσικά τα λουλούδια αποτελούν πάντα μια καλή λύση. Οι σοκολάτες και οι κάρτες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά είναι μια χαρά επίσης. Τι θα λέγατε όμως να πρωτοτυπήσετε φέτος και να φτιάξετε κάτι μόνοι σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Υπάρχουν τόσες εύκολες και διασκεδαστικές ιδέες για DIY κάρτες, μικρά δώρα και ιδέες της τελευταίας στιγμής. Συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας και θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας.

Είτε οργανώνετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου εκ των προτέρων είτε χρειάζεστε κάτι χαριτωμένο και γρήγορο την τελευταία στιγμή, σας έχουμε τη λύση! 

Διαβάστε και εμπνευστείτε. Το ταίρι σας θα εκτιμήσει σίγουρα την προσπάθειά σας και θα μπορέσετε να του δείξετε πόσο πολύ νοιάζεστε.


DIY ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

DIY ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

DIY ΚΑΡΤΑ: Σ΄ ΑΓΑΠΩ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ

Να μια εύκολη και σούπερ τέλεια DIY ιδέα για εσάς. Πάρτε μια απλή διπλωμένη κάρτα. Ζωγραφίστε ένα ανθρωπάκι (δεν χρειάζεται να είστε ζωγράφος, πιστέψτε μας!) και γράψτε ένα μικρό σημείωμα από κάτω για να δείξετε στο ταίρι σας πόσο το αγαπάτε: τόοοοοοσο πολύ!
DIY ΚΑΡΤΑ: ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΕΣ

DIY ΚΑΡΤΑ: ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΕΣ

Άλλη μια διασκεδαστική ιδέα είναι να φτιάξετε ένα μπουκέτο από χάρτινες καρδιές. Πρώτα κόψτε καρδιές από χρωματιστό χαρτόνι και διπλώστε τες στη μέση. Στη συνέχεια, κολλήστε μόνο το ένα κομμάτι πάνω στην κάρτα, κάνοντας το μπουκέτο σας να φαίνεται τρισδιάστατο! Με ένα πράσινο μαρκαδοράκι ζωγραφίστε τους μίσχους και είστε έτοιμοι!

DIY ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΖΛ

Εντάξει, αυτό μπορεί να σας φαίνεται λίγο γλυκανάλατο. Υπάρχει όμως καλύτερη ημέρα από του Αγίου Βαλεντίνου για να γίνετε ρομαντικοί; Με τα κομμάτια του παζλ μπορείτε να δείξετε στο ταίρι σας πόσο πολύ νοιάζεστε και πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σας. Διότι, όπως και τα πάζλ, έτσι και εσείς οι δύο κουμπώνετε τέλεια, σωστά;
ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΖΛ

DIY ΔΩΡΟ: ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Για αυτήν την DIY ιδέα θα χρειαστείτε λίγη κορδέλα και διάφορα δειγματολόγια χρωμάτων από το χρωματοπωλείο. Κόψτε μερικές καρδιές στο δείγμα χρωμάτων και δέστε τες με μια κορδέλα. Μόλις φτιάξατε ένα σελιδοδείκτη! Τώρα ο αγαπημένος σας θα ξέρει πάντα πού σταμάτησε το διάβασμα.
ΔΩΡΟ ΚΟΡΔΕΛΑ ΔΕΙΓΑΜΤΟΛΗΨΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ…

Αν καθυστερήσατε φέτος να πάρετε δώρα ή να σκεφτείτε κάτι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχει μια διασκεδαστική ιδέα της τελευταίας στιγμής. Τι θα λέγατε να φτιάξετε ένα έργο τέχνης με post-it, σαν αυτήν την καρδιά; Το άλλο σας μισό σίγουρα θα συγκινηθεί από τη χειρονομία όταν γυρίσει σπίτι από τη δουλειά!
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Αυτή η ιδέα της τελευταίας στιγμής για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απαιτεί λίγη πονηριά. Αν ο αγαπημένος σας φέρει το laptop από τη δουλειά στο σπίτι, βάλτε χωρίς να το καταλάβει μικρά post-it με μηνύματα αγάπης. Μπορείτε επίσης να κρύψετε μαζί και μια κρέμα για τα χέρια. Τι όμορφη έκπληξη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

πράσινα παπούτσια

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ

Ποιος λέει ότι οι άνδρες δεν συγκινούνται με τα δώρα που παίρνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Μια τέλεια ιδέα είναι η εξής: Πάρτε του καινούργια αθλητικά παπούτσια τρεξίματος (ή κορδόνια για τα παλιά του) και φτιάξτε μια χαριτωμένη μικρή κάρτα - για να ξέρει ότι "τρέχει πάντα στο μυαλό σας"... Ακόμα: ένα Eau de Toilette θα απογειώσει το δώρο σας!
ΙΔΕΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ SINGLES

ΙΔΕΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ SINGLES

Συχνά στις 14 Φλεβάρη παραμελούμε τους singles. Δεν χρειάζεται όμως να είναι έτσι! Αυτή τη φορά μπορείτε να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την οικογένεια και τους φίλους σας, διασκεδάζοντας με κάποιες ωραίες ιδέες και μοναδικές DIY δραστηριότητες που σας έχουμε συγκεντρώσει. Φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το να είσαι single θα είναι πολύ διασκεδαστικό!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ