Η ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ

Η ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ

Όλοι έχουμε πέσει θύματα εκείνου του περίεργου ζευγαριού παπουτσιών, που μυρίζει, αλλά, για μερικούς, η έντονη μυρωδιά της εφίδρωσης είναι ένα πιο επίμονο πρόβλημα. Αντίθετα με ό,τι πιστεύει ο κόσμος, δεν είναι ο ιδρώτας αυτός καθαυτός που μυρίζει. Είναι ο συνδυασμός των βακτηρίων που αναπαράγονται στην επιδερμίδα  μαζί με τον πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ιδρώτα από τους αποκρινείς αδένες, που παράγει αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά.

ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ

Η αιτία πίσω από την έντονη εφίδρωση - και τη μυρωδιά που τη συνοδεύει - δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο η κακή υγιεινή. Είναι γνωστή επίσημα ως υπεριδρωσία, και οι αιτίες για τις σωματικές οσμές ποικίλουν από τον υπερθυρεοειδισμό μέχρι την παχυσαρκία, ενώ παράγοντες που διεγείρουν τη διαδικασία όπως ο καφές, μπορεί να επηρεάζουν την οσμή του ιδρώτα σου. Έτσι, αν τα μη συνταγογραφούμενα προϊόντα και το συστηματικό ντους δεν αλλάζουν την προσωπική σου οσμή, ίσως θα πρέπει να αναζητήσεις τη βοήθεια ειδικού.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

Στο 99% των περιπτώσεων, ωστόσο, ένα αντιιδρωτικό μπορεί να καταπολεμήσει την κακοσμία  αποτελεσματικά. Το Αποσμητικό NIVEA MEN DEEP SPRAY χρησιμοποιεί μαύρο άνθρακα για να σκοτώνει τα βακτήρια, εξαλείφοντας σε πρώτη φάση την πιθανότητα της κακοσμίας του σώματος. Ιδρώτας τέλος.