Λάδι σώματος vs λοσιόν

Για τη διατήρηση απαλής επιδερμίδας με υγιή όψη είναι σημαντικό να βρίσκετε χρόνο για αποτελεσματική περιποίηση σώματος. Ανακαλύψτε τα μοναδικά οφέλη των λαδιών σώματος και της λοσιόν.

Η περιποίηση σώματος που σας ταιριάζει

Τα λάδια και η λοσιόν είναι σημαντικά για τη διατήρηση απαλής και ενυδατωμένης επιδερμίδας, ενώ και τα δύο παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε πρόγραμμα περιποίησης σώματος.

Απολαύστε λίγο χρόνο για να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας.

Στις μέρες μας είναι εύκολο να χαθούμε στην καθημερινότητα και να παραμελήσουμε την ευεξία μας. Η περιποίηση και η ενυδάτωση του σώματός σας είναι ένας απλός τρόπος να κάνετε ένα διάλειμμα για να ικανοποιήσετε τις αισθήσεις σας και να αφήσετε στην επιδερμίδα μια όμορφη όψη και αίσθηση.

Λάδια σώματος vs λοσιόν: Βρείτε το ιδανικό ενυδατικό προϊόν

Οι λοσιόν και τα λάδια σώματος είναι σημαντικά για τη διατήρηση απαλής και όμορφης επιδερμίδας, καθώς και για την προστασία της από την ξηρότητα. Και τα δύο προσφέρουν μοναδικά οφέλη, όπως η περιποίηση της ξηρής επιδερμίδας.

Τα λάδια σώματος, παρ’ ότι υγρά σαν νερό, αφήνουν ένα λιπαρό υπόλειμμα το οποίο απορροφάται αργά. Ωστόσο, αυτό τους επιτρέπει να φυλακίζουν αποτελεσματικά την υγρασία, διατηρώντας ενυδατωμένη την ξηρή επιδερμίδα για περισσότερο χρόνο και αφήνοντάς της μια υγιή λάμψη. Προσφέρουν μια υπέροχη, ήπια περιποίηση για την επιδερμίδα μετά το μπάνιο ή σε στιγμές που περιποιείστε τον εαυτό σας. 

Εναλλακτικά, οι λοσιόν έχουν πιο ελαφριά υφή. Αναζωογονούν την επιδερμίδα χαρίζοντας ενυδάτωση και ανακουφίζουν τα πιο δύσκολα σημεία της επιδερμίδας αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν κολλώδη υπολείμματα, καθώς οι λοσιόν μας απορροφώνται τόσο γρήγορα που μπορείτε να βρείτε σε χρόνο ρεκόρ!

NIVEA Body Oils in Lotion: Τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους

Απολαύστε την ήπια περιποίηση μιας λοσιόν σώματος με έλαια, που απορροφάται γρήγορα με αυτή την αισθησιακή νέα σειρά προϊόντων της NIVEA.

Μια πραγματικά αισθησιακή εμπειρία περιποίησης

Τα υπέροχα αρώματα ικανοποιούν τις αισθήσεις σας, καθώς η ενυδατική σύνθεση με πολύτιμα έλαια, όπως αμυγδάλου, jojoba και αργκάν θρέφει την επιδερμίδα σας. Απλώς κάντε ένα διάλειμμα και ευχαριστηθείτε την περιποίηση από την άνεση του σπιτιού σας.

Τρεις υπέροχες ποικιλίες για να απολαύσετε

  • Έλαιο βανίλιας & αμυγδάλου
  • Άνθος κερασιάς & έλαιο jojoba
  • Τριαντάφυλλο & έλαιο αργκάν

Ποια είναι τα αποκλειστικά οφέλη των NIVEA Body Oil in Lotion για την επιδερμίδα?

Πιο απαλή επιδερμίδα αμέσως

Η ήπια περιποίηση των συνθέσεων oil-in-lotion αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και μια μεταξένια αίσθηση στο άγγιγμα για έως και 24 ώρες.

Ποια είναι τα αποκλειστικά οφέλη των NIVEA Body Oil in Lotion για την επιδερμίδα?

Σύνθεση που απορροφάται γρήγορα

Καθόλου υπολείμματα λιπαρότητας! Η σύνθεση των λοσιόν όπως του NIVEA Body Oil in Lotion Vanilla & Almond Oil απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε.

Ποια είναι τα αποκλειστικά οφέλη των NIVEA Body Oil in Lotion για την επιδερμίδα?

Εντατική ενυδάτωση που διαρκεί

Η σύνθεση με πολύτιμα έλαια παρέχει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί, για να αισθάνεστε την επιδερμίδα σας περιποιημένη, απαλή και όμορφη.

Ποια είναι τα αποκλειστικά οφέλη των NIVEA Body Oil in Lotion για την επιδερμίδα?

Μοναδικά αρώματα

Μια ποικιλία συνθέσεων με διαφορετικά, διακριτικά αρώματα σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα ευχάριστο άρωμα με βάση το γούστο σας και να απολαύσετε τα αρώματα NIVEA με την προσεγμένη σύνθεση.

Μια μοναδική ιδέα για την ενυδάτωση του σώματός σας

Μέχρι τώρα το πρόβλημα ήταν ότι μερικά λάδια σώματος πρόσφεραν εντατική περιποίηση στην ξηρή επιδερμίδα, αλλά η αίσθηση που άφηναν στην επιδερμίδα ήταν αρκετά βαριά και απαιτούνταν χρόνος για να απορροφηθούν. Τώρα η επιδερμίδα σας μπορεί να επωφεληθεί από την εντατική περιποίηση των ήπιων λαδιών σώματος σε μια απαλή λοσιόν με μη λιπαρή σύνθεση. Βασισμένη στα 100 χρόνια τεχνογνωσίας στην περιποίηση της επιδερμίδας, η NIVEA δημιούργησε μια πρωτοποριακή σειρά Oil in Lotion για να προσφέρει την ευχαρίστηση των ελαίων σε μια λοσιόν σώματος που απορροφάται γρήγορα.

Πολύτιμα συστατικά αναμείχθηκαν με περιποιητικά έλαια σε αυτή τη μοναδική λοσιόν. Η λοσιόν προσφέρει εντατική, 24ωρη ενυδάτωση για επιδερμίδα που παραμένει ακαταμάχητα απαλή και υπέροχα λαμπερή όλη την ημέρα.