ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ "ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ;

Η ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος στην επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό συμβαίνει συχνά, αλλά μπορείς να την αποφύγεις!

4 συνήθη μειονεκτήματα των παραδοσιακών προϊόντων καθαρισμού

  • Μπορεί να διαταράξουν τη φυσική ισορροπία pH της επιδερμίδας
  • Ορισμένα προϊόντα αφήνουν ανεπιθύμητα ίχνη τους στην επιφάνεια της επιδερμίδας
  • Μπορεί να στερήσουν από την επιδερμίδα τη φυσική της υγρασία και το προστατευτικό φράγμα λιπιδίων της
  • Μπορεί να επιδεινώσουν την ακμή ή άλλους δερματικούς ερεθισμούς

Γιατί κάποια προϊόντα καθαρισμού ευθύνονται για την ξηρότητα του προσώπου;

Βασικός παράγοντας για μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού είναι να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο και την κατάσταση της επιδερμίδας σου. Αν, για παράδειγμα έχεις ξηρή επιδερμίδα, τότε αυτό σημαίνει ότι η υγρασία και τα λιπίδια βρίσκονται ήδη σε χαμηλό ποσοστό στην επιδερμίδα σου. Ένα πολύ στυπτικό καθαριστικό προϊόν μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να αναζητήσεις ένα προϊόν βαθύ καθαρισμού, που παράλληλα θα περιποιείται την επιδερμίδα σου.

Αν το καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιείς δεν ταιριάζει με τον τύπο της επιδερμίδας σου, μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι ξηραίνει το δέρμα σου και ότι είναι πολύ επιθετικό.

Η αποδυνάμωση της φυσικής υγρασίας και του φράγματος λιπιδίων μπορεί επίσης να ανοίξει τον δρόμο σε παράγοντες ερεθισμού και τα αλλεργιογόνα να εισέλθουν στο δέρμα, προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα.

 
Καθαρισμός προσώπου με σαπούνι: Πρόσεχε!

Καθαρισμός προσώπου με σαπούνι: Πρόσεχε!

Αντίθετα με το κλασσικό σαπούνι, τα καθαριστικά προσώπου είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του καθαρισμού προσώπου, λαμβάνοντας υπόψη για παράδειγμα το pH της ίδιας της επιδερμίδας. Επομένως, σου συστήνουμε να χρησιμοποιείς καθαριστικά προσώπου και όχι σαπούνια γενικής χρήσης για τον καθαρισμό του προσώπου σου.
Επιδερμίδα με αίσθηση τραβήγματος στο πρόσωπο - μπορεί να είναι κάτι άλλο;

Επιδερμίδα με αίσθηση τραβήγματος στο πρόσωπο - μπορεί να είναι κάτι άλλο;

Η ξηρή επιδερμίδα μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες. Αν ο υπαίτιος δεν είναι το καθαριστικό σου, τότε μπορεί να παρατηρήσεις ότι η ξηρή επιδερμίδα στο πρόσωπο προκαλείται από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τα πολύ ζεστά μπάνια ή ντους ή τη φθορά από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η επιδερμίδα του προσώπου μας αντιμετωπίζει πολλά κατά τη διάρκεια της ημέρας

Είτε ευθύνεται το μακιγιάζ, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, ή το ότι αγγίζεις το πρόσωπό σου, η επιδερμίδα σου έχει πολλά να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι περισσότερες γυναίκες για να το αντισταθμίσουν αυτό,  επιλέγουν να καθαρίζουν το πρόσωπό τους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Ωστόσο, το να βρεις το καλύτερο προϊόν καθαρισμού για την ξηρή επιδερμίδα, που υποφέρει από την ένταση της καθημερινότητας μπορεί να είναι δύσκολο.

Η ρουτίνα καθαρισμού που ακολουθείς δεν θα πρέπει να αφήνει την επιδερμίδα σου ξηρή με δυσάρεστη αίσθηση. Για τον λόγο αυτό η σειρά Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care προσθέτει ένα στοιχείο φροντίδας στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, έτσι ώστε να νιώθεις καλά με την κατάστασή της.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ: ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ NIVEA CREME CARE

Η σειρά Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care μπορεί να βάλει τέλος στην αίσθηση τραβήγματος μετά τον καθαρισμό χάρη στη περιποιητική σύνθεσή της.

Προστατεύοντας τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας σου

Η έλλειψη υγρασίας και λιπιδίων από την επιδερμίδα οδηγεί σε μια αίσθηση τραβήγματος. To Γαλάκτωμα Καθαρισμού NIVEA Creme Care, για το πρόσωπο, περιέχει το προστατευτικό Σύμπλεγμα Περιποίησης της NIVEA Creme που αποτελείται από Eucerit, Γλυκερίνη και Πανθενόλη και προστατεύει τη φυσική ισορροπία υγρασίας της επιδερμίδας. 

Τι διαφοροποιεί αυτή τη νέα σειρά καθαρισμού της NIVEA;

  • Περιποιείται την επιδερμίδα με απαλό τρόπο ενώ την καθαρίζει
  • Δεν περιέχει πολύ σκληρές, δραστικές ουσίες που στεγνώνουν και προκαλούν τράβημα στην επιδερμίδα 
  • Είναι κατάλληλη για χρήση το πρωί και το βράδυ
  • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας - ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Προσφέρει το μοναδικό και αναγνωρίσιμο άρωμα NIVEA
Για ένα πρόσωπο που νιώθει αγάπη και φροντίδα

Για ένα πρόσωπο που νιώθει αγάπη και φροντίδα

Για να διατηρείς την επιδερμίδα σου υγιή με υπέροχη εμφάνιση, θα πρέπει να της δείξεις την αγάπη και τη φροντίδα που της αξίζει. Η κατάλληλη ρουτίνα καθαρισμού που δεν αφήνει αίσθηση τραβήγματος και ξηρότητας στην επιδερμίδα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Φρόντισε την επιδερμίδα σου με το σωστό τρόπο και θα δεις τη διαφορά.

Τα διαφορετικά προϊόντα καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες

Καθένας έχει διαφορετικές συνήθειες και απαιτήσεις όσον αφορά την περιποίησης της επιδερμίδας - γι'αυτό η νέα σειρά Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care αποτελείται από τρία διαφορετικά προϊόντα που ταιριάζουν σε διάφορες προτιμήσεις.

Το πρώτο προϊόν στη σειρά είναι το Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care. Χρησιμοποιείται ιδανικά απλώνοντάς το στο πρόσωπο με δίσκους ντεμακιγιάζ, για απαλό καθαρισμό και αναζωογόνηση χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό.

Το επόμενο προϊόν είναι η Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care, η οποία απλώνεται κάνοντας μασάζ σε υγρή επιδερμίδα και μετά ξεπλένεται - μπορείς να χρησιμοποιείς νερό για μια αίσθηση πλήρους καθαρισμού.

Το τελευταίο προϊόν της σειράς είναι τα Μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care, χρήσιμα για κάθε γυναίκα που θέλει να έχει ένα πακέτο με μαντηλάκια καθαρισμού στην τσάντα της. Τα συγκεκριμένα μαντηλάκια είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά μαλακή σύνθεση, γεγονός που τα καθιστά ακόμα πιο απαλά για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Τι έχει η σειρά Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care;

Η σειρά Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care είναι μια σειρά προϊόντων καθαρισμού, για την οποία έμπνευση αποτελεί η εμβληματική Κρέμα εντατικής φροντίδας NIVEA Creme. Τα νέα προϊόντα θα βάλουν τέλος στη ρουτίνα καθαρισμού που αφήνει αυτή την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος στην επιδερμίδα.

Με τον ολοκληρωμένο καθαρισμό της επιδερμίδας από τις ρυπογόνες ουσίες και ταυτόχρονα την απαλή περιποίηση, η σειρά αυτή θα αφήσει την επιδερμίδα σου καθαρή, ανανεωμένη και ενυδατωμένη.

 

product-stage-bg

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ