naturally derived organic skin care ingredients

Βιολογικα Συστατικα Φυτικης Προελευσης

ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

natural skin care ingredients

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ;

Τα φυσικά συστατικά ή συστατικά φυτικής προέλευσης παρασκευάζονται από υλικά της φύσης. Μπορεί να προέρχονται από φυτά, όπως ρίζες, βότανα και λουλούδια ή από μέταλλα ή ζωικά υποπροϊόντα. Κάποια από αυτά είναι αρκετά γνωστά, όπως η aloe vera. Κάποια άλλα όμως μπορεί να σε εκπλήξουν, όπως η βενζυλική αλκοόλη, ένα φυσικό συντηρητικό που παράγεται από πολλά φυτά.

Επειδή τα φυτικά συστατικά υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία, μιλάμε για συστατικά φυσικής «προέλευσης». Τα συστατικά αυτά διατηρούν περισσότερο από το μισό της μοριακής δομής τους ή τη φυσική τους κατάσταση μετά την επεξεργασία.

Καθώς μεταβαίνουμε σε ανανεώσιμες πρώτες ύλες και απομακρυνόμαστε από μια οικονομία που βασίζεται στα ορυκτά, στοχεύουμε να αυξήσουμε την ποσότητα των συστατικών φυσικής προέλευσης για την περιποίηση της επιδερμίδας στις συνθέσεις των προϊόντων μας. Ταυτόχρονα, αξιολογούμε προσεκτικά την απόδοση της επιδερμίδας, καθώς και τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν συγκεκριμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν βιολογικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για λόγους ηθικής, κάποιοι άλλοι για να αποφεύγουν τα συνθετικά συστατικά, ενώ κάποιοι πιστεύουν στη δύναμη της φύσης. Όποιος κι αν είναι ο λόγος και όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου, έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα για σένα.

Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και τα συστατικά τους μπορούν να παρασκευαστούν από πρώτες ύλες από διάφορες πηγές. Είτε οι πηγές είναι συνθετικές είτε φυσικές, από τη NIVEA μπορείς να περιμένεις να προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη το περιβάλλον.

Πιστεύουμε επίσης ότι όλοι πρέπει να μπορούν να δοκιμάζουν προϊόντα που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα πηγών,  έτσι ώστε να μπορούν να βρουν τα σκευάσματα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας τους και να αντικατοπτρίζουν τις αξίες και τις προτιμήσεις τους. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των συστατικών μας, είτε πρόκειται για το αποτύπωμα CO2 της καλλιέργειας των πρώτων υλών, είτε για τις μεταγενέστερες επιπτώσεις στα εδάφη και τα θαλάσσια περιβάλλοντα.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Ανακάλυψε τη σειρά προϊόντων NIVEA Naturally Good. Όλα τα προϊόντα περιέχουν συστατικά φυτικής προέλευσης σε ποσοστό 98%.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;

Τα φυτικά συστατικά βιολογικής γεωργίας ακολουθούν μια γεωργική προσέγγιση που βρίσκεται σε ισορροπία με τις φυσικές διεργασίες και περιορίζει τη χρήση συνθετικών ουσιών. Για αυτό χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά βιολογικά συστατικά στη σειρά προϊόντων Naturally Good. 

 

Δημιουργούνται προσεκτικά με βιολογικά συστατικά, όπως έλαιο κάνναβης έλαιο argan, aloe vera, έλαιο αβοκάντο,και κολλοειδές πλιγούρι βρώμης:

  • Βιολογική aloe vera:  πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, γνωστή για τις δροσιστικές της ιδιότητες που ανακουφίζουν το ηλιακό έγκαυμα, ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα και εμποδίζει τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης 
  • Κολλοειδές πλιγούρι ¨Βρώμης:  Το κολλοειδές πλιγούρι βρώμης είναι αλεσμένο πλιγούρι βρώμης. Είναι γνωστό ότι ανακουφίζει από τους μικροερεθισμούς της επιδερμίδας.
  • Βιολογικό έλαιο Κάνναβης: Το έλαιο κάνναβης (λάδι κάνναβης),  εξάγεται από τους σπόρους του φυτού,  είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως ωμέγα οξέα, βιταμίνες και αντιμικροβιακά, είναι αντιφλεγμονώδες, αντιγηραντικό, καταπραϋνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι ενισχύει την αντοχή της επιδερμίδας έναντι στην ηλιακή ακτινοβολία.
  • Έλαιο Αβοκάντο: Το έλαιο του Αβοκάντο απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ελαστική. Επιπλέον, το αβοκάντο εγκωμιάζεται από ειδικούς σε θέματα διατροφής και φροντίδας της επιδερμίδας, λόγω του πλούτου του σε βιταμίνες, θρεπτικές ουσίες, πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά και υγιεινά λιπαρά.

ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΈΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Θέλουμε να είμαστε 100% διαφανείς και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σου σχετικά με τη βιωσιμότητα στη NIVEA. Αν δεν μπορείς να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις σε αυτόν τον ιστότοπο, ή αν αναζητάς πιο αναλυτικές πληροφορίες, μπορείς να επισκεφτείς τον ιστότοπο βιωσιμότητας της Beiersdorf, της μητρικής εταιρείας της NIVEA.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ