Πώς η NIVEA αγγίζει τον πλανήτη

Το άγγιγμα μας κάνει ανθρώπους

Η αίσθηση της αφής μας προσδιορίζει και μας βοηθά να αναπτυχθούμε ως ανθρώπινα όντα. Η επιδερμίδα μας, το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος, αποτελεί τη βασική οδό για την αφή και μας επιτρέπει να συνδεόμαστε μεταξύ μας και με τον κόσμο γύρω μας.

Ας κάνουμε τον κόσμο μας να νιώσει τη θετική δύναμη του ανθρώπινου αγγίγματος!

baby-hand-holding-adult-finger

Στη NIVEA πιστεύουμε στη θετική δύναμη του ανθρώπινου αγγίγματος. Αγωνιζόμαστε για να αναπτύσσουμε προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας που θα σε κάνουν να νιώθεις καλά με την αυτήν, ώστε να συνδέεσαι με τους άλλους ανθρώπους και να απολαμβάνεις τη ζωή. Αντιλαμβανόμαστε την επιδερμίδα με ολιστικό τρόπο, μελετώντας πώς συνδέεται με το περιβάλλον μας και πώς επηρεάζεται από τη διατροφή και τα συναισθήματά μας. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας που ενισχύουν τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, έτσι ώστε όλοι να απολαμβάνουν μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα.

Δεσμευόμαστε να έχουμε θετική επίδραση στον κόσμο. Έχουμε θέσει φιλόδοξους στόχους βιωσιμότητας. Τα τμήματα ερευνών που διαθέτουμε συνεχίζουν να εξελίσσουν τις συνθέσεις των προϊόντων μας, για να κάνουμε την περιποίηση της επιδερμίδας όσο καλύτερη γίνεται, μειώνοντας παράλληλα την επίδρασή μας στο περιβάλλον. Ακολουθούμε στενά τις πράσινες πρωτοβουλίες, για να βρίσκουμε τρόπους να αγγίζουμε θετικά τον πλανήτη μας. Η δημιουργία προϊόντων που είναι ήπια τόσο με τον πλανήτη όσο και με την επιδερμίδα, αποτελεί μια πρόκληση που στη NIVEA αντιμετωπίζουμε πρόθυμα σε ό,τι κι αν κάνουμε.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ NIVEA

Αυτός ο ιστότοπος, είναι σχεδιασμένος για να μας βοηθήσει να προστατέψουμε τον πλανήτη μας, προσφέροντάς μας μια πληθώρα πληροφοριών για όλες τις πτυχές της ασφαλούς, ήπιας και αποτελεσματικής περιποίησης της επιδερμίδας και του περιβάλλοντος:
nivea-sustainability-skin-comes-first

Πρώτα από όλα η επιδερμίδα

Επωφελήσου από την κορυφαία τεχνογνωσία της NIVEA για την περιποίηση της επιδερμίδας και μάθε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευσή μας για αξιολογήσεις ασφαλείας για την επιδερμίδα, πρωτοβουλίες για μια υγιή και πιο φιλική προς το περιβάλλον περιποίηση της επιδερμίδας, καθώς και για τα συστατικά της NIVEA.
nivea-sustainability-world-is-our-skin

Ο κόσμος είναι η επιδερμίδα μας

Ανακάλυψε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους εμείς στη NIVEA στοχεύουμε στην αύξηση της βιωσιμότητας σε όλες τις δραστηριότητές μας - από τις προμήθειες έως την παρασκευή, τη συσκευασία και την ανακύκλωση.
nivea-sustainability-honesty-transparency

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Μάθε περισσότερα για το πώς στη NIVEA κάνουμε πράξη τις αξίες μας - από τον κώδικα δεοντολογίας μας έως τις δεσμεύσεις, τα κοινά έργα και διάφορες άλλες πρωτοβουλίες.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ