Ειλικρίνεια και Διαφάνεια

Μας αρέσει το γεγονός ότι τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και γνωρίζουμε την ευθύνη που αυτό συνεπάγεται. Αυτή η επίγνωση βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε, οδηγώντας τις πεποιθήσεις και τις αξίες μας..
hands-together-lying-on-ground-together
hands-going-through-open-field

Οι αξίες μας αντικατοπτρίζονται στον Κώδικα Δεοντολογίας μας, στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές μας δεσμεύσεις, καθώς και στη στάση μας όσον αφορά τις δοκιμές σε ζώα. Φαίνονται ξεκάθαρα στην έντονη έρευνά μας για καλύτερες, ασφαλέστερες και πιο βιώσιμες συνθέσεις και συστατικά και αποτελούν την κινητήρια δύναμη των κοινών σχεδίων μας με όλους τους συνεργάτες μας..

 

 

Ανακάλυψε όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας της NIVEA και πώς ανταποκρινόμαστε στις ευθύνες μας. Μοιράσου τις αξίες μας!

Η NIVEA Νοιάζεται

footprints-on-beach-people-laughing-together
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα της NIVEA – και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διατηρήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη. Η φιλοσοφία μας μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: Η NIVEA νοιάζεται. Νοιάζεται και φροντίζει για την υγεία και την ασφάλεια της επιδερμίδας σου. Για αυτό κάθε συστατικό που επιλέγουμε για τα προϊόντα μας πρέπει να πληρεί κριτήρια ασφαλείας που ικανοποιούν ή υπερβαίνουν τις κανονιστικές απαιτήσεις. Οι συνθέσεις μας για την περιποίηση της επιδερμίδας κατασκευάζονται για την προστασία και την ενίσχυση των φυσικών λειτουργιών της επιδερμίδας. Φιλοδοξία μας είναι να συμπεριλάβουμε μόνο τον ελάχιστο αριθμό συστατικών που απαιτούνται για την επίτευξη αυτού του σκοπού..
close-up-cut-aloe-vera
Η NIVEA νοιάζεται και για τον πλανήτη μας. Συνεχώς ερευνούμε καλύτερους, πιο βιώσιμους τρόπους διαμόρφωσης και παραγωγής των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, όπως κάνουμε εδώ και πολλές δεκαετίες. Ως μία από τις παλαιότερες μάρκες περιποίησης της επιδερμίδας χρησιμοποιούμε την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία μας για να προωθήσουμε τη βιωσιμότητα στον κλάδο μας. Δεν διεξάγουμε δοκιμές σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα ή για τα συστατικά τους και δεν αναθέτουμε σε τρίτα μέρη δοκιμές σε ζώα - εκτός αν αυτό είναι υποχρεωτικό από το νόμο. Οι δοκιμές σε ζώα έχουν απαγορευτεί για τα καλλυντικά προϊόντα στην ΕΕ από το 2004 και για όλα τα συστατικά αυτών των προϊόντων από το 2013. Φυσικά, η Beiersdorf επιμένει σε αυτή την υποχρέωση και εδώ και πολύ καιρό, αποφεύγει ενεργά τις δοκιμές σε ζώα παγκοσμίως, όποτε αυτό είναι νομικά εφικτό. Έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη και τη διεθνή αποδοχή εναλλακτικών μεθόδων ελέγχου εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Η αποφασιστικότητά μας να καταστήσουμε τις δοκιμές σε ζώα περιττές σε παγκόσμια κλίμακα αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης.
Η NIVEA είναι κάτι περισσότερο από μια μάρκα. Είμαστε όλοι εμείς – όλοι όσοι εργαζόμαστε για τη δημιουργία της αγαπημένης μας περιποίησης για την επιδερμίδα. Όλοι δείχνουμε πόσο νοιαζόμαστε για τον πλανήτη μας με το δικό μας τρόπο. Ορισμένοι από εμάς συμμετέχουν σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, π.χ. σε δενδροφύτευση σε όλο τον κόσμο και κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν ποδήλατα ή car-pool για την καθημερινή τους μετακίνηση. Ως οργανισμός, αποφεύγουμε τα επαγγελματικά ταξίδια όποτε μπορούμε, επιλέγοντας αντ' αυτού τηλεδιασκέψεις και βιντεοδιασκέψεις. Έτσι σιγά σιγά, μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα!
plant-planting-bicycle-riding

woman-kissing-bunny

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΕ ΖΩΑ

Η NIVEA σέβεται τη φύση – από τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας μέχρι κάθε πλάσμα στον πλανήτη.. 

 

Ήδη εδώ και πολλά χρόνια επενδύουμε ενεργά στην ανάπτυξη εναλλακτικών μεθόδων ελέγχου, για να μπορούμε να διασφαλίζουμε την καλή ανοχή και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων NIVEA. Συνεχίζουμε να αναζητούμε καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να αντικαταστήσουν τις δοκιμές σε ζώα παγκοσμίως.

Ως ένας από τους πρωτοπόρους της έρευνας στον τομέα των καλλυντικών, η NIVEA έχει μεγάλη ιστορία συνεργασίας με περισσότερους από 50 συνεργάτες παγκοσμίως, επενδύοντας σε εναλλακτικές μεθόδους δοκιμών, απαλλαγμένες από τη βαναυσότητα, για την ασφαλή αξιολόγηση του κινδύνου. Τα τελευταία 35 χρόνια έχουν ήδη γίνει σημαντικά βήματα όσον αφορά την ανάπτυξη νέων εναλλακτικών μεθόδων. Ορισμένες από αυτές έχουν γίνει διεθνώς αποδεκτές από τον ΟΟΣΑ – ενώ η ανάπτυξη περαιτέρω μεθόδων βρίσκεται σε εξέλιξη. Για παράδειγμα, η Beiersdorf προάγει την ανάπτυξη των λεγόμενων τεχνολογιών «όργανο σε τσιπ». Αυτά τα συστήματα ενσωματώνουν πολλούς τύπους ανθρώπινων κυττάρων και ιστών και προσομοιώνουν την ανθρώπινη βιολογία σε μικρή κλίμακα, επεκτείνοντας τις επιλογές για την αξιολόγηση πιθανών επιδράσεων στο ανθρώπινο σώμα in vitro, ώστε τελικά να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων. ;

 

Σε παγκόσμια κλίμακα, εργαζόμαστε για την αποδοχή καθιερωμένων εναλλακτικών μεθόδων ελέγχου παντού. Ορισμένες χώρες, όπως η Κίνα, εξακολουθούν να απαιτούν δοκιμές σε ζώα για ορισμένες κατηγορίες καλλυντικών προϊόντων. Στόχος μας είναι να πείσουμε τις Κινεζικές αρχές ότι αυτές οι δοκιμές είναι περιττές και μπορούν να αντικατασταθούν από εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια των καταναλωτών.


Κώδικας Δεοντολογίας

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ

Ως μια παγκόσμια μάρκα, η NIVEA συνεργάζεται με τοπικούς προμηθευτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι κάθε μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας και της γραμμής παραγωγής μας εναρμονίζεται με τις αξίες μας, δημιουργήσαμε έναν κώδικα δεοντολογίας που χρησιμεύει ως κατευθυντήρια γραμμή για όλους τους προμηθευτές μας. Με βάση την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, τις Συμβάσεις της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας και τις Κατευθυντήριες Γραμμές του ΟΟΣΑ για τις Πολυεθνικές Επιχειρήσεις, ο κώδικάς μας ορίζει πρότυπα δεοντολογίας και βιωσιμότητας για τους προμηθευτές μας.

farmer-walking-through-field
Πριν συμφωνήσουμε να συνεργαστούμε με έναν προμηθευτή, θα πρέπει ο ίδιος να δεσμευτεί, όσον αφορά τον κώδικα δεοντολογίας μας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Διαθέτουμε επίσης ένα σύστημα παρακολούθησης, ελέγχου και υποστήριξης, για να βοηθάμε τους προμηθευτές μας να συμμορφώνονται με τα πρότυπα της NIVEA και να μπορούν να ελέγχουν τη συμμόρφωσή τους. Αυτό περιλαμβάνει πλατφόρμες συνεργασίας που επιτρέπουν στους προμηθευτές να μοιράζονται βέλτιστες πρακτικές και να συνεργάζονται με εμάς, ώστε η διαδικασία των προμηθειών μας να είναι πιο βιώσιμη.
close-up-wheat-stalk-hand-shaking

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ