Πρωτα απο ολα η επιδερμιδα

Για εμάς στη NIVEA, προτεραιότητα έχει πάντα η επιδερμίδα. Για αυτό εδώ και παραπάνω από 100 χρόνια κάνουμε έρευνες και αναζητούμε τις καλύτερες, ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές συνθέσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ως ένας από τους πρωτοπόρους ειδικούς παγκοσμίως, με τα πλέον προηγμένα ερευνητικά κέντρα, είμαστε αφοσιωμένοι στην ανθρωπότητα, τη φυσική υγεία και την ομορφιά της ανθρώπινης επιδερμίδας. Η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι ένα φυσικό συνεπακόλουθο της δέσμευσής μας για ασφαλή, ήπια και αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας.
hand-in-cream-jar-smiling-woman

ΣΤΗ NIVEA ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ…

Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρία, σχεδόν 2.000 επιστημονικές μελέτες το χρόνο και περισσότερους από 1.000 ειδικούς της NIVEA που εργάζονται αποκλειστικά στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, κατανοούμε βαθιά την επιδερμίδα και την επίδρασή της στην ευεξία του ανθρώπου. Το 2018 μόνο, πάνω από 1.900 πατενταρισμένες τεχνολογίες μας χρησιμοποιήθηκαν για τα προϊόντα NIVEA ή για τη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων NIVEA παγκοσμίως. Ποτέ δεν αρκούμαστε απλά στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, αλλά ξεπερνάμε τις νομικές απαιτήσεις, για να βεβαιωθούμε ότι ακόμα και η πιο ευαίσθητη επιδερμίδα νιώθει μονάχα το θετικό, γεμάτο φροντίδα άγγιγμα της NIVEA. Συνεπώς, τα κριτήρια ασφαλείας μας, όσον αφορά τα συστατικά και τα προϊόντα, είναι πολύ αυστηρότερα από οποιοδήποτε κανονισμό.
aloe-vera-cream-on-womans-back

…ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Συνεπείς στα υψηλά μας πρότυπα για υγεία και ασφάλεια, επιλέγουμε για τα προϊόντα μας τα συστατικά που διατηρούν την επιδερμίδα υγιή και όμορφη. Έτσι, αναζητούμε πάντα την καλύτερη και πλέον βιώσιμη δυνατή λύση - η οποία δεν είναι πάντα και η πιο αναμενόμενη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα τεχνητά συστατικά είναι καλύτερα για την επιδερμίδα μας και για τον πλανήτη από τις αντίστοιχες εναλλακτικές από φυσικές πηγές. Για παράδειγμα τα αιθέρια έλαια: η φυσική εκδοχή μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα ή ακόμα και να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Αντίθετα, τα συνθετικά αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούμε, είναι ήπια ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες - χωρίς να βλάπτουν εμάς ή τον πλανήτη μας.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

close-up-womans-shoulder
Πάνω από έναν αιώνα, η NIVEA είναι πρωτοπόρος στη σύγχρονη περιποίηση της επιδερμίδας και βοηθάει τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα και άνετα. Εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και αγαπούν τα προϊόντα μας και εμείς αγωνιζόμαστε πάντα να δημιουργούμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιποίησης για την επιδερμίδα και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε τις συνθέσεις μας. Πιστεύουμε στην περιποίηση που προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα μας ώστε να είναι υγιής, παραμερίζοντας κάθε τι που δεν εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Διακρίνουμε τα συστατικά μας σε «Σημαντικά» και «Αποκλειστικά» συστατικά. Τα «Σημαντικά» συστατικά είναι οι καθημερινοί ήρωες στον κόσμο των καλλυντικών. Εξυπηρετούν βασικές λειτουργίες και βοηθούν τα προϊόντα μας να περιποιούνται την επιδερμίδα με τον καλύτερο και πλέον αξιόπιστο τρόπο. Ως πρόσθετα υφής και γαλακτωματοποιητές, κάνουν τα προϊόντα μας απαλά και με ευχάριστη υφή, για εύκολη εφαρμογή. Ως συντηρητικά, διατηρούν τα προϊόντα NIVEA φρέσκα και ασφαλή προς χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα “Αποκλειστικά” συστατικά είναι οι υπερήρωες που χαρίζουν ιδιαίτερα οφέλη στα προϊόντα μας. Κάποια από τα αποκλειστικά μας συστατικά – όπως το Q10 – έχουν ανακαλυφθεί από τη NIVEA και έχουν φέρει επανάσταση στον κόσμο των καλλυντικών. Όλα αυτά βοηθούν τα προϊόντα μας να προσφέρουν την επιπλέον ειδική φροντίδα, ενισχύοντας τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

close-up-skin-leaf-womans-face
people-going-through-field

Είτε σημαντικό είτε αποκλειστικό: κάθε συστατικό των προϊόντων μας έχει ελεγχθεί αυστηρά και πέρα από τις απαιτήσεις των κανονισμών. Αυτό γίνεται ώστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν μας πληρεί τα υψηλότερα πρότυπα και αξίζει την εμπιστοσύνη που ο κόσμος δείχνει στη NIVEA.

Θες να μάθεις περισσότερα για τα συστατικά της NIVEA; Εξερεύνησε χωριστά τα συστατικά και τις ομάδες συστατικών και μάθε τι είναι, πώς λειτουργούν και γιατί τα χρησιμοποιεί η NIVEA.


Αποκλειστικά Συστατικά

Γνώρισε τους υπερήρωες που κάνουν την περιποίηση της επιδερμίδας από τη NIVEA τόσο ξεχωριστή: Τα Αποκλειστικά συστατικά μας φροντίζουν ιδιαίτερα την επιδερμίδα σου. Υποστηρίζουν και προστατεύουν τη φυσική της ισορροπία, αντισταθμίζουν τα ορατά σημάδια της γήρανσης και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας:
hand-in-cream-jar

Eucerit

Τι είναι το Eucerit?

Κατά κάποιον τρόπο το Eucerit αποτελεί το θεμέλιο των σύγχρονων καλλυντικών και ολόκληρης της μάρκας NIVEA. Ο γαλακτωματοποιητής αυτός, που ανακαλύφθηκε πριν από έναν αιώνα, έγινε βασικό συστατικό της εμβληματικής Κρέμας NIVEA. Το Eucerit επιτρέπει την ανάμιξη λιπαρών και υδατικών συστατικών στα καλλυντικά, δρώντας σαν ένας σύνδεσμος μεταξύ τους. Το Eucerit είναι φυσική ουσία που παράγεται από τη λανολίνη.

nivea-q10

Q10

Τι είναι το Q10;

Το συνένζυμο Q10 είναι ένα στοιχείο που παράγει το σώμα μας και είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό της ενέργειας των κυττάρων μας. Ως φορέας ενέργειας βοηθά τα κύτταρά μας να αναπτυχθούν, να παραμείνουν υγιή και να αναπλαστούν. Το Q10 είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, τα εξαιρετικά αντιδρώντα μόρια που φθείρουν τα κύτταρα σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων DNA, πρωτεϊνών και λιπιδίων.

powder-close-up

Κρεατίνη

Τι είναι η κρεατίνη;

Η κρεατίνη είναι μια οργανική ένωση που παράγεται στο συκώτι, τα νεφρά και το πάγκρεας. Παίζει βασικό ρόλο στην παροχή ενέργειας των οργάνων μας, δρώντας σαν μια μπαταρία που συνδέει, μεταφέρει και απελευθερώνει ενέργεια..

close-up-almonds

Γλυκό αμυγδαλέλαιο

Τι είναι το γλυκό αμυγδαλέλαιο;

Το γλυκό αμυγδαλέλαιο προκύπτει από την ψυχρή έκθλιψη ώριμων πυρήνων αμυγδάλου – των γλυκών αποφλοιωμένων καρπών της αμυγδαλιάς – και στη συνέχεια εξευγενίζεται. Το χρυσό έλαιο με το ήπιο, γλυκό άρωμα χρησιμοποιείται στην ιατρική και την περιποίηση της επιδερμίδας εδώ και πολλούς αιώνες.


Σημαντικά συστατικά

close-up-oil

Μέσα ανάμιξης

Διασφαλίζουν την ανάμιξη διαφορετικών συστατικών, ώστε να απορροφηθούν καλύτερα από την επιδερμίδα (π.χ. νερό και έλαια).

 • Γαλακτωπαματοποιητές
  • Ενώσεις PEG
 • Σταθεροποιητές
  • BHA / BHT
 • Διαλύτες
close-up-green-gel

Πρόσθετα υφής

Δημιουργούν ευχάριστη αίσθηση και χαρίζουν όμορφη εμφάνιση σε κρέμες, λοσιόν ή τζελ.

 • Ρεολογικός τροποποιητής
 • Διαλύτες
 • Αποστιλπνωτικός παράγοντας
 • Αδιαφανοποιητικά μέσα
cream-on-womans-face

Καθαριστικά

 

Απομακρύνουν τους ρύπους από την επιδερμίδα και / ή κάνουν απολέπιση.

 

 • Επιφανειοδραστικές ουσίες
 • Παράγοντες απολέπισης
cream-tips-close-up

Περιποίηση Προστασίας

Προετοιμάζουν την επιδερμίδα και της προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα στο ιδανικό επίπεδο pΗ.

 • Μαλακτικά
  • Παραφίνη
 • Ενυδατικά
 • Βελτιωτικοί παράγοντες
 • Παράγοντες εξουδετέρωσης
  • Χλωροϋδρικό αργίλιο / ACH
woman-laughing

Φίλτρα UV

Προστατεύουν την επιδερμίδα από τις πιθανώς βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

 • Οργανικό φίλτρο UV
 • Ορυκτό φίλτρο UV
  • Διοξίδειο του τιτανίου / Νανοσωματίδια
cherry-blossom-close-up

Αρώματα

Βελτιώνουν την εμφάνιση, το άρωμα ή τη γεύση (περιποίηση χειλιών) του προϊόντος.

 • Αρώματα
woman-applying-cream-on-face

Συντηρητικά

Συντηρητικά

Διατηρούν τα προϊόντα φρέσκα, ώστε να είναι πάντα ασφαλή για την επιδερμίδα.

 • Parabens