Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΑΣ

Νοιάζομαι για την επιδερμίδα μου σημαίνει πως νοιάζομαι και για τον κόσμο γύρω μου. Οτιδήποτε επηρεάζει τον πλανήτη μας επιδρά και σε εμάς, στην υγεία και το δέρμα μας. Όπως η NIVEA σέβεται τη φυσική ισορροπία της ανθρώπινης επιδερμίδας, έτσι σεβόμαστε και την ίδια τη φύση. Για το λόγο αυτό δεσμευόμαστε να είμαστε βιώσιμοι σε κάθε μας βήμα. Η δημιουργία της πιο ασφαλούς, αποτελεσματικής και βιώσιμης περιποίησης αποτελεί μια ιδιαίτερη διαδρομή. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και για αυτό προχωράμε προς μια πραγματικά βιώσιμη καινοτομία, όσον αφορά την επιδερμίδα, σε ό,τι κι αν κάνουμε - από τις συνθέσεις μας μέχρι τον τρόπο που παράγουμε και συσκευάζουμε τα προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα, και ακόμα πιο πέρα.
onlooking-woman-wind-turbine-solar-panel
hand-holding-leaf

Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε συστατικά από πηγές που ανανεώνονται ή αναπαράγονται με άλλον τρόπο. Είμαστε ανοιχτοί σε πιο βιώσιμες λύσεις, που μπορεί να περιλαμβάνουν τη χρήση ενός συνθετικού συστατικού αντί για τη φυσική πηγή. .

Η φιλοσοφία μας για τη συσκευασία είναι «μειώνω, επαναχρησιμοποιώ, ανακυκλώνω». Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας, ώστε να εξοικονομούμε ενέργεια, πρώτες ύλες και εκπομπές.

 

Έτσι διασφαλίζουμε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στη δημιουργία των προϊόντων της NIVEA για την περιποίηση της επιδερμίδας αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που θέλουμε να αντιμετωπίζονται: με σεβασμό και φροντίδα.

Ακολούθησέ μας σε αυτή τη διαδρομή και ανακάλυψε πώς στη NIVEA προσπαθούμε διαρκώς και με τη μεγαλύτερη προσοχή να αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο, δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα που προστατεύουν τόσο εμάς όσο και τη φύση.