Κρέμα Nivea με εξελιγμένη σύνθεση

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ
& ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Η αγαπημένη σου Κρέμα NIVEA. Αυτή που προστατεύει την επιδερμίδα ολόκληρης της οικογένειας εδώ και γενιές. Οι γονείς και οι παππούδες σου πάντα ήξεραν ότι μπορούσαν να βασιστούν στην φροντίδα της, όπως κι εσύ σήμερα. 

 

Τώρα έχει εξελιχτεί, προσφέροντας επιπλέον προστασία της επιδερμίδας χωρίς να αλλάξει αυτό που πάντα αγαπούσες στην Κρέμα NIVEA - τον τρόπο που ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα σου.

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑ NIVEA
ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

ΔΕΙΞΕ ΑΓΑΠΗ!

Θες να προβληθείς; Μοιράσου τις πιο όμορφες φωτογραφίες σου με την Κρέμα NIVEA στο Instagram με #NIVEAGREECE Η κάνε μας tag @niveagreece



ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η NIVEA πάντα ήταν αφοσιωμένη στην υγιή περιποιημένη επιδερμίδα και ταυτόχρονα έχουμε την ευθύνη να δείχνουμε την αγάπη μας για τον πλανήτη και τον κόσμο στον οποίο θα ζήσουμε εμείς και οι επόμενες γενιές.


Η εξελιγμένη μας Κρέμα NIVEA, τώρα με ανανεώσιμα συστατικά και έλαια φυσικής προέλευσης*, είναι μόλις ένας από του πολλούς τρόπους που εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. 


Μάθε περισσότερα για τις φιλόδοξες δεσμεύσεις μας σχετικά με τη μείωση της συσκευασίας και των απορριμμάτων, την επίτευξη της ουδετερότητας εκπομπών άνθρακα και πολλά άλλα, καθώς προστατεύουμε και φροντίζουμε την επιδερμίδα σου, ενώ δείχνουμε την αγάπη μας για τον πλανήτη. 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πώς η Κρέμα NIVEA συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη φροντίδα στην επιδερμίδα σου και να αγαπά τον πλανήτη μας, σε έναν εξελισσόμενο κόσμο

 

FAQs

Φωτογραφία προφίλ της Yang Xu,

Διευθύντριας Εργαστηρίου του Creme and Hand Nivea

 

Γιατί χρειαζόταν να εξελιχθεί η σύνθεση της Κρέμας NIVEA;

Για εμάς στη NIVEA, ηγέτη στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας, η επιδερμίδα έχει πάντα προτεραιότητα. Είμαστε αφοσιωμένοι να κάνουμε αυτό που επιθυμούν οι καταναλωτές και η επιδερμίδα τους. Ταυτόχρονα, είναι ευθύνη μας να συνεισφέρουμε σε έναν πιο βιώσιμο πλανήτη για εσάς και τις μελλοντικές γενιές. 

Πώς έχουν εξελιχθεί τα συστατικά της βελτιωμένης Κρέμας NIVEA;

Έχουμε εξελίξει τη σύνθεση για να την κάνουμε πιο φυσική: τώρα περιέχει έλαια 100% φυσικής προέλευσης (εκτός από το άρωμα, τα έλαια διατηρούν >50% της φυσικής τους κατάστασης μετά την επεξεργασία) και προσφέρει 48ωρη ενυδατική προστασία.

Ποια είναι τα οφέλη της εξελιγμένης σύνθεσης;

Η σύνθεση προσφέρει φροντίδα που διαρκεί με 48ωρη προστασία και περισσότερα βιώσιμα συστατικά όπως έλαια 100% φυσικής προέλευσης (εκτός από το άρωμα, τα έλαια διατηρούν >50% της φυσικής τους κατάστασης μετά την επεξεργασία).
Υποστηρίζει πλέον 48ωρη φροντίδα προστασίας, προστασία από το κρύο και προστασία των τατουάζ (η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τατουάζ ενώ των 4 ημερών).

Η Κρέμα NIVEA προσφέρει ακόμα την ίδια προστασία και φροντίδα;

Ναι, στην πραγματικότητα, η εξελιγμένη σύνθεση έχει βελτιώσει την απόδοση της Κρέμας. Τώρα παρέχει 48ωρη ενυδατική προστασία και επιπλέον φροντίδα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 

Είναι η εξελιγμένη σύνθεση vegan;

Ναι, η εξελιγμένη σύνθεση της Κρέμας NIVEA είναι vegan.

Περιέχει η εξελιγμένη Κρέμα NIVEA parabens;

Όχι, η εξελιγμένη Κρέμα NIVEA δεν περιέχει parabens.