Οι γυναίκες αγαπούν τη λαμπερή επιδερμίδα

Η ΝO.1 ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ NIVEA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΚΗΛΙΔΩΝ

Εμπλουτίσαμε τη σειρά NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® κατά των κηλίδων με νέους εξειδικευμένους ορούς, ειδικά σχεδιασμένους για να μειώνουν τους διαφορετικούς τύπους κηλίδων. Οι συγκεκριμένοι οροί περιποίησης, που εμπιστεύονται περισσότερες από 1 εκατομμύριο γυναίκες παγκοσμίως, είναι ιδανικοί για τις γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν από τις κηλίδες, φωτίζοντας την επιδερμίδα τους.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ LUMINOUS630®

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ LUMINOUS630® - ΤΟ Νο.1 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ NIVEA ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Μετά από 10 χρόνια σχολαστικής έρευνας και 50.000 δοκιμασμένους συνδυασμούς μορίων, βρήκαμε τον τρόπο να φέρουμε την επανάσταση στην αντιμετώπιση των κηλίδων με το πατενταρισμένο συστατικό μας, LUMINOUS630®. Όταν δοκιμάστηκε ενάντια στο ένζυμο, που συνθέτει τη μελανίνη στην επιδερμίδα μας, το LUMINOUS630® ήταν το μόριο με την καλύτερη απόδοση. Τώρα,  το LUMINOUS630® αποτελεί μέρος της σειράς ορών μας κατά των κηλίδων, λειτουργώντας σε κυτταρικό επίπεδο για να εξισορροπήσει την παραγωγή μελανίνης και να θεραπεύσει τη βασική αιτία δημιουργίας κηλίδων.

Η σύνθεση διπλής δράσης δρα στην υπάρχουσα μελάγχρωση για να φωτίσει τις κηλίδες και να μειώσει το μέγεθός τους, ενώ εξισορροπεί και την παραγωγή νέας μελάγχρωσης, αποτρέποντας την επανεμφάνισή τους. Η σειρά NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® κατά των κηλίδων, έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην αντιμετώπιση διαφορετικών τύπων κηλίδων, όπως τα σημάδια ηλικίας, τα σημάδια ακμής και οι κηλίδες που προκαλούνται από ορμονικές διαταραχές με τα πρώτα ορατά αποτελέσματα, μετά από μόλις 2 εβδομάδες χρήσης.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ LUMINOUS630®

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ LUMINOUS630®

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Από την 1η μέρα, το πατενταρισμένο συστατικό LUMINOUS630® ξεκινά να δρα στην επιδερμίδα σε κυτταρικό επίπεδο για την αντιμετώπιση των κηλίδων.
2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα της μείωσης των κηλίδων
8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Η ορατότητα των κηλίδων μειώνεται κατά 50%
12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Έως και 71% λιγότερες ορατές κηλίδες.
LUMINOUS630® - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ - LUMINOUS630®

Επιστρατεύσαμε γυναίκες που εμφάνιζαν κηλίδες, σημάδια λόγω ώριμης ηλικίας ή σκούρα σημάδια από ακμή και τους ζητήσαμε να χρησιμοποιήσουν τους ειδικούς ορούς μας για 12 εβδομάδες. Ήρθαν στο εργαστήριο της NIVEA πριν από την έναρξη της θεραπείας και κάθε 4 εβδομάδες για να παρακολουθήσουμε την πρόοδο, σχετικά με τη μείωση των κηλίδων τους, την οποία καταφέραμε να καταγράψουμε με κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: η συνεχής βελτίωση είναι ορατή κατά τη διάρκεια των 12 εβδομάδων με μία πιο ομοιόμορφη, λεία και λαμπερή επιδερμίδα.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ ΜΕ LUMINOUS630®

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Ο ορός συνδυάζει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® στη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση, μαζί με τη βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ που ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων. Προσφέρει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της NIVEA στην αντιμετώπιση των κηλίδων με διπλή δράση - μειώνει τις κηλίδες ενώ εμποδίζει την επανεμφάνισή τους με τη συστηματική χρήση. Για ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, με ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες.

Με απαλή υφή λόγω της ελαφριάς του σύνθεσης, ο ορός απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα. Είναι απαλός, απορροφάται γρήγορα και συνιστάται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης και της ευαίσθητης επιδερμίδας.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 KΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ KΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Η Υγρή Κρέμα Ημέρας προστατεύει τις υπάρχουσες κηλίδες από το να σκουρύνουν και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους. Εμποδίζει επίσης της φωτογήρανση, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα. Συνδυάζει το καινοτόμο LUMINOUS630® με δείκτη αντηλιακής προστασίας 50, Υαλουρονικό Οξύ για κυτταρική ενεργοποίηση και βιταμίνη Ε, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια ματ υφή. 

Απαλή με την επιδερμίδα, συνιστάται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης και της ευαίσθητης επιδερμίδας.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ΚΡΕΜΑ NΥΧΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

 

Η κρέμα νύχτας κατά των κηλίδων NIVEA Cellular Luminous630 χαρίζει στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ μια πλήρη επαναφορά της επιδερμίδας κατά τις νυχτερινές ώρες. Το συστατικό LUMINOUS630® καταπολεμά τις κηλίδες σε 3 διαστάσεις: μέγεθος, ένταση χρώματος και ποσότητα και είναι αποτελεσματικό για κάθε τύπο επιδερμίδας. Δρα συστηματικά στην υπάρχουσα μελάγχρωση για να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία και να μειώσει το μέγεθός τους και εξισορροπεί την παραγωγή νέας μελανίνης για να αποτρέψει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Η σύνθεση με Υαλουρονικό οξύ αναγεννά και δυναμώνει την επιδερμίδα. Ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα μέρα με τη μέρα. Ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες.

ΟΡΟΣ CELLULAR LUMINOUS630 ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

 

Η φροντίδα ματιών της NIVEA με πατενταρισμένη σύνθεση LUMINOUS630® αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις 3 κύριες αιτίες μαύρων κύκλων. Εξισορροπεί τις ανωμαλίες χρώσης, φωτίζοντας τους μαύρους κύκλους. Η σύστασή της σε καφεΐνη ενεργοποιεί τη φωτεινότητα, αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια και μειώνει την κουρασμένη όψη και τις σακούλες. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Για φωτεινό και νεανικό περίγραμμα ματιών. Ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες.

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ LUMINOUS630 ANTISPOT ADVANCED

 

Η κρέμα χεριών NIVEA LUMINOUS630 ANTISPOT Advanced είναι εμπλουτισμένη με τον πρωτοποριακό συνδυασμό από το πατενταρισμένο συστατικό LUMINOUS630® και υαλουρονικό οξύ, που μειώνει τις κηλίδες στα χέρια και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους. Η περιποιητική της σύνθεση θρέφει εντατικά τα ξηρά χέρια για 24 ώρες. Με δείκτη προστασίας SPF15 που προστατεύει ενάντια στις σκούρες κηλίδες και τη φωτογήρανση, που προκαλείται από τον ήλιο. Επιπλέον, αυτή η κρέμα χεριών μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Για ομοιόμορφα, λεία και νεανικά χέρια.

NIVEA MEN 2ΣΕ1 LUMINOUS POWER SERUM ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

To NIVEA MEN 2σε1 LUMINOUS Power Serum Κατά των Ρυτίδων, συνδυάζει το HYALURON με το συστατικό LUMINOUS630® παρέχοντας προηγμένη μείωση των κηλίδων και αντιγηραντική δράση.  Κατά των κηλίδων & των σημαδιών γήρανσης. Μειώνει το μέγεθος και την ένταση των κηλίδων. Νεανική όψη επιδερμίδα σε μόλις 2 εβδομάδες.

Spot tv

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630®

Φώτισε την επιδερμίδα σου και εξαφάνισε τα σκούρα σημάδια!
Τα Νέα NIVEA Luminous630 Serums κατά των κηλίδων, είναι η No.1 λύση για τις κηλίδες, με μείωση έως 71%. 
Το επιβεβαιώνουν πάνω από 1 εκατομμύριο γυναίκες!

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΟΝΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ;

Η σειρά NIVEA Cellular Luminous630® κατά των κηλίδων έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των κηλίδων, με τα πρώτα ορατά αποτελέσματα μέσα σε 2 εβδομάδες συνεχούς χρήσης. Το συστατικό μας, LUMINOUS630®, συνεργάζεται με την επιδερμίδα σε κυτταρικό επίπεδο για να εξισορροπήσει τη μελάγχρωση και να μειώσει την ύπαρξη των διαφορετικών τύπων κηλίδων. Ο Ορός μας NIVEA Cellular Luminous630® κατά των κηλίδων είναι ο Νο. 1 Ορός παγκοσμίως και έχει επιβεβαιωμένα αποδειχθεί αποτελεσματικός σε περισσότερες από 1 εκατομμύριο γυναίκες σε όλο τον κόσμο. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ;

Η σειρά NIVEA Cellular Luminous630® κατά των κηλίδων είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση κάθε τύπου κηλίδων ενώ περιποιείται την επιδερμίδα. Το συστατικό LUMINOUS630® έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε αυτό, δρώντας στην επιδερμίδα σε κυτταρικό επίπεδο για την εξισορρόπηση της μελάγχρωσης. Οι πατενταρισμένοι οροί LUMINOUS630® της NIVEA έχουν ενυδατική και θρεπτική δράση και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή, λεία και λαμπερή, χωρίς παρενέργειες.

ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ;

Οι πρώτες ορατές αλλαγές φαίνονται μετά από 2 εβδομάδες με τον Ορό NIVEA Cellular Luminous630® κατά των κηλίδων. Μετά από 8 εβδομάδες, η ύπαρξη των κηλίδων μειώνεται κατά 50% και στις 12 εβδομάδες, οι κηλίδες είναι λιγότερο ορατές κατά 71%.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΜΟΝΙΜΑ;

Τα σημάδια και οι κηλίδες που εμφανίζονται μετά την ακμή δεν είναι πάντα μόνιμα, αλλά μπορεί να χρειαστούν ακόμα και μερικά χρόνια για να καθαρίσουν αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα. Για να επιταχύνεις αυτή τη διαδικασία, μπορείς να αντιμετωπίσεις τις κηλίδες με τη σειρά Anti-Spot, όπως με τον Ορό NIVEA Cellular Luminous630® Post Acne κατά των κηλίδων ή με τον Ορό NIVEA Cellular Luminous630® κατά των κηλίδων,  που και οι δύο στοχεύουν σε βάθος, σε κυτταρικό επίπεδο. Οι κηλίδες μπορεί να γίνουν πιο σκούρες με την έκθεση στον ήλιο και για αυτό συνιστάται η καθημερινή χρήση αντηλιακού.