Kοντινό πλάνο γυναίκας και άνδρα, και τα δύο πρόσωπά τους δείχνουν καθαρό δέρμα χωρίς ατέλειες.

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

Η σύνθεση των προϊόντων DERMA Skin Clear της NIVEA συνεργάζεται απαλά με την επιδερμίδα, μειώνοντας τις ατέλειες, με τα πρώτα ορατά αποτελέσματα να είναι διακριτά μετά από μόλις 7 ημέρες. Η σειρά DERMA Skin Clear σου χαρίζει την αυτοπεποίθηση, που πηγάζει από την αίσθηση ότι έχεις τον έλεγχο της επιδερμίδας σου.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ

DERMA SKIN CLEAR NIGHT EXFOLIATOR

Γιατί να τρίβεις με δύναμη την επιδερμίδα σου, όταν μπορείς να της φερθείς με απαλότητα; Η σύνθεσή μας με 8% οξέα φρούτων (σαλικυλικό και γλυκολικό οξύ), μαζί με τη vιασιναμίδη, υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, μειώνει τις υπάρχουσες ατέλειες και αποτρέπει την εμφάνιση νέων.
DERMA SKIN CLEAR COMPLEX

ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ

Η νέα σειρά DERMA Skin Clear με σύνθεση που στηρίζεται στην επιστήμη της επιδερμίδας έχει ελεγχθεί δερματολογικά και κλινικά* έτσι ώστε να είναι αποτελεσματική ενάντια στη μείωση των ατελειών και να βοηθά στην πρόληψη της επανεμφάνισής τους, προσφέροντας μια πιο καθαρή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

*Η συμβατότητα και η αποτελεσματικότητα με την επιδερμίδα έχει δοκιμαστεί μέσα από κλινικές μελέτες, σε επιδερμίδες με τάση για ατέλειες.

Κοντινό πλάνο γυναίκας
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ SKIN CLEAR

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ DERMA SKIN CLEAR: ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ, ΗΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

skin-clear

 

Πώς υποστηρίζει την επιδερμίδα σου η σύνθεση της σειράς DERMA Skin Clear; Ενεργοποιώντας τη διαδικασία ανανέωσής της, με έως και 8% οξέα φρούτων (σαλικυλικό και γλυκολικό οξύ) καθώς και Νιασιναμίδη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ DERMA SKIN CLEAR

Nivea Skin Clear Wash Gel sitting on a tile bathroom counter next to a sink.

ΤΟ ΤΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ DERMA SKIN CLEAR ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

Ξεκίνα την καθημερινή σου περιποίηση με το απαλό και αποτελεσματικό Τζελ Καθαρισμού μας. Κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας, η υπερβολική έκκριση σμήγματος λειτουργεί αθροιστικά και συσσωρεύεται στην επιδερμίδα μας, φράζοντας τους πόρους και συμβάλλοντας στο να αναπτύσσονται και να μένουν ρυπογόνες ουσίες στο πρόσωπό μας. Το Τζελ Καθαρισμού Derma Skin Clear προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αφαιρώντας την υπερβολική λιπαρότητα και αποτρέποντας την επανεμφάνιση των ατελειών.

Nivea Skin Clear Scrub sitting on a tile bathroom counter next to a sink.

SCRUB ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

Το Derma Skin Clear Scrub, που χρησιμοποιείται ενδεδειγμένα 2 με 3 φορές την εβδομάδα, απελευθερώνει τους πόρους, με ήπιο τρόπο και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση των μαύρων και των λευκών στιγμάτων.

Nivea Skin Clear Night Exfoliator laying on a tile bathroom counter.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ NIGHT EXFOLIATOR

Απόκτησε ξανά τον έλεγχο της επιδερμίδας σου με μια εντατική βραδινή φροντίδα! Η σύνθεση του Derma Skin Clear Night Exfoliator με 8% περιεκτικότητα σε οξέα φρούτων (Σαλικυλικό και Γλυκολικό οξύ), επιταχύνει τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, για ορατά αποτελέσματα μετά από μόλις 7 μέρες!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ DERMA SKIN CLEAR ΓΙΑ ΟΡΑΤΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Συσκευασίες προϊόντων NIVEA

Είναι καλό να χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ το Τζελ Καθαρισμού της σειράς ως το πρώτο βασικό βήμα της περιποίησής σου: κάνε απαλό μασάζ σε βρεγμένο πρόσωπο και ξέβγαλε καλά! Μην ξεχάσεις να είσαι προσεκτική και να αποφεύγεις την επαφή με την περιοχή των ματιών.

Κάθε βράδυ, στο τέλος της περιποίησής σου, εφάρμοσε το Night Exfoliator στην καθαρή επιδερμίδα του προσώπου σου.*

Σαν μια εξίσου αποτελεσματική επιλογή, μπορείς να χρησιμοποιείς και το Scrub κατά των ατελειών, εναλλάσοντάς το με το Νight Exfoliator. Είναι προτιμότερο να το χρησιμοποιείς maximum 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Βοήθησε την επιδερμίδα σου να απορροφήσει κάθε συστατικό, κάνοντας απαλό μασάζ σε βρεγμένο πρόσωπο, αφού πρώτα το καθαρίσεις βαθιά με το Τζελ Καθαρισμού της σειράς. Βεβαιώσου ότι έχεις ξεβγάλει καλά την επιδερμίδα σου, αποφεύγοντας την επαφή με την περιοχή των ματιών.

*Αρχικά ενδέχεται να νιώσεις μικρά τσιμπήματα στην επιδερμίδα σου. Σε καμία περίπτωση να μην το χρησιμοποιήσεις σε ερεθισμένη επιδερμίδα.  Αν παρουσιαστεί ερεθισμός θα πρέπει να διακόψεις τη χρήση άμεσα. Συμβουλεύσου τον γιατρό σου, εάν ο ερεθισμός επιμένει. Απόφυγε την επαφή με τα μάτια. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει άλφα υδρόξυ οξέα, που μπορεί να αυξήσουν την φωτο-ευαισθησία της επιδερμίδας απέναντι στην έκθεση στον ήλιο και ιδιαίτερα την πιθανότητα ηλιακού εγκαύματος. Χρησιμοποίησε αντηλιακό και φόρεσε ρούχα που σε καλύπτουν και σε προστατεύουν, περιορίζοντας την έκθεσή σου στον ήλιο, ενώ χρησιμοποιείς το προϊόν αλλά και για μια εβδομάδα μετά τη χρήση του.

Q&A

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ;

Μία από τις κύριες αιτίες για τις ατέλειες της επιδερμίδας είναι η υπερβολική παραγωγή σμήγματος, γνωστή ως σμηγματόρροια, μια μη φυσιολογική πάχυνση των εξωτερικών στιβάδων της επιδερμίδας. Η επίσημη ορολογία για αυτό είναι υπερκεράτωση, η οποία οδηγεί σε ανεπαρκή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Αυτά τα δύο συνδυαστικά, προκαλούν απόφραξη των πόρων, γνωστοί και ως φαγέσωρες: μαύρα ή λευκά στίγματα με απλά λόγια. Αυτοί οι φραγμένοι πόροι αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν βακτήρια (κυρίως τα Cutibacterium acnes). Είναι επίσης πιο πιθανό λόγω αυτού να εμφανιστεί ορατή φλεγμονή και ερυθρότητα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ AHA ΚΑΙ BHA ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ;

AHA σημαίνει άλφα υδρόξυ οξέα. Αυτές οι φυσικές ουσίες βρίσκονται μεταξύ άλλων στα φρούτα, γι' αυτό και είναι γνωστά και ως οξέα φρούτων. Τα πιο σημαντικά AHA για τη φροντίδα της επιδερμίδας περιλαμβάνουν το γλυκολικό οξύ, το μανδελικό οξύ και το γαλακτικό οξύ. Δρουν κυρίως στην επιφάνεια της επιδερμίδας, υποστηρίζοντας την κυτταρική ανανέωση και διαλύοντας τα νεκρά κύτταρα. Το γλυκολικό οξύ βοηθά τη λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες, καθώς την απολεπίζει. Το BHA (βήτα υδροξυ οξύ) είναι σαλικυλικό οξύ. Η λιποδιαλυτή ουσία διεισδύει σε βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας σε σχέση με τα AHA. Διεισδύει στους πόρους, καθαρίζοντας τη δίοδο των σμηγματογόνων αδένων εκ των έσω και απελευθερώνοντάς τους έτσι από το υπερβολικό σμήγμα. Ταυτόχρονα, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, που μειώνει την ερυθρότητα.

Επειδή τα AHA είναι λιγότερο αποτελεσματικά στην απολέπιση, αλλά πιο ήπια προς την επιδερμίδα, χρησιμοποιούμε έναν μεγαλύτερο συνδυασμό από αυτά. Επιπλέον, συνήθως έχουν και ενυδατική δράση. Το BHA είναι πολύ αποτελεσματικό στην απολέπιση, επομένως δεν χρειαζόμαστε μεγάλη ποσότητα. Ακόμα, το σαλικυλικό οξύ έχει και αντιβακτηριδιακή δράση.

ΟΞΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ; ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ…

Το σαλικυλικό οξύ, για παράδειγμα, είναι μία ουσία, που χρησιμοποιείται ιατρικά εδώ και χρόνια. Χρησιμοποιείται εξωτερικά, έχει κυρίως διαλυτική δράση για τον κερατοειδή, γεγονός που εξηγεί τη χρήση του σε διαταραχές ακμής και κερατινοποίησης. Η ανθρώπινη επιδερμίδα αναπλάθεται διαρκώς. Τα παλαιότερα κύτταρά της πεθαίνουν, κερατινοποιούνται και τελικά απολεπίζονται. Αυτή η απολέπιση προωθείται από το εξωτερικά εφαρμοζόμενο σαλικυλικό οξύ. Έχει κερατολυτική δράση, πράγμα που σημαίνει ότι αναγκάζει τα κύτταρα κερατίνης της εξώτερης στιβάδας της επιδερμίδας να διασπαστούν και να αποκολληθούν. Απελευθερώνει τους πόρους από τους ρύπους και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Το NIVEA DERMA Skin Clear Night Exfoliator, το προϊόν-πρωταγωνιστής της σειράς μας, περιέχει συνολικά 8% του συμπλέγματος οξέων. Σε αυτή τη δόση, το δραστικό συστατικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μακροπρόθεσμα, χωρίς ανησυχία.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ Η ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ;

Η νιασιναμίδη είναι ένα υδατοδιαλυτό παράγωγο της βιταμίνης Β3. Θεωρείται ιδιαίτερα ανεκτή στην περιποίηση της επιδερμίδας και κατάλληλη για τη μείωση της λιπαρότητάς της. Η μικτή και λιπαρή επιδερμίδα με τάση για ατέλειες ωφελείται από την αντιφλεγμονώδη και σμηγματορυθμιστική δράση της νιασιναμίδης. Ένα άλλο ανεκτίμητο πλεονέκτημα στη φροντίδα της επιδερμίδας είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα συστατικά.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ;

Τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και ταυτόχρονα ήπια. Οι χρήστες θα απολαύσουν καθαρή, ανανεωμένη επιδερμίδα μετά από μόλις 7 ημέρες. Διαφορετικά είδη ατελειών, όπως τα μαύρα και τα λευκά στίγματα, τα σπυράκια, καθώς και η ερυθρότητα και η ξηρότητα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ;

Απολύτως. Έχουμε δοκιμάσει όλα τα προϊόντα μας μέσα από κλινικές μελέτες, έτσι ώστε ειδικοί δερματολόγοι να αξιολογήσουν τις ιδιότητές τους, που αφορούν στην καταπολέμηση και πρόληψη των ατελειών, καθώς και την καλή συμβατότητά τους με την επιδερμίδα. Αλλά τελικά δεν είναι οι ειδικοί, που πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, αλλά οι καταναλωτές μας. Έτσι, δημιουργήσαμε επιπλέον τη μελέτη(1) για να ζητήσουμε τα σχόλια των καταναλωτών μας. Και μπορέσαμε να δούμε ξεκάθαρα ότι τα προϊόντα βοηθούν στην καταπολέμηση των ατελειών. 107 καταναλωτές δοκίμασαν το NIVEA DERMA Skin Clear Night Exfoliator μας σε καθημερινή βάση: Το 93% επιβεβαίωσε την εμφάνιση μιας ορατά πιο καθαρής επιδερμίδας μετά από μόλις 7 ημέρες. Μετά από 4 εβδομάδες, το 93% επιβεβαιώνει ότι οι ατέλειες μειώνονται ορατά.

 

(1)Αυτοαξιολόγηση, μελέτη 8 εβδομάδων με 100 γυναίκες και άντρες που χρησιμοποιούν το NIVEA DERMA Skin Clear Night Exfoliator, 2022

ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΕΙΡΑΣ;

Σίγουρα. Τα συστατικά και τα προϊόντα της σειράς είναι τέλεια συντονισμένα. Και το πιο σημαντικό, απλοποιείται η καθημερινή διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας σου, όταν γνωρίζεις ότι αυτά τα τέσσερα προϊόντα είναι αρκετά για να λύσουν τα προβλήματά σου.