Τι είναι η Limited Edition NIVEA Crème;

mobile-limited-edition

Τώρα υπάρχει μια κρέμα που ενώνει το παραδοσιακό 

με το μοντέρνο.

 

Η Limited Edition NIVEA Crème προσφέρει φροντίδα και ενυδάτωση σε όλο το σώμα, έτοιμη να τη χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή.

 

Το concept…

 

3 tattoo artists από την Ελλάδα, την Ιταλία & την Ισπανία εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν την ανανεωμένη συσκευασία της Limited Edition NIVEA Crème, και μας εξηγούν τι σημαίνει για αυτούς η έννοια του να ανακαλύπτεις και να αποδέχεσαι την ελεύθερη φύση σου, να ζεις αρμονικά μαζί της ελεύθερος και έτοιμος για προκλήσεις.

Γνωρίστε τους Artists

Γνωρίστε τους Artists

ROZA - ΕΛΛΑΔΑ
WILD & FREE

Προσπάθησα να αποδώσω την αυθεντική ομορφιά, αυτή που εμφανίζεται όταν νιώθουμε ελεύθεροι. Όταν απλά το ζούμε. Σαν ένα ανθισμένο λουλούδι, ελεύθερο και άγριο, που ανοίγει στο φως της αυγής.

Δείτε το Video

Η tattoo artist ROZA μας μιλάει για τη δημιουργία της

LUCILLE - ΙΤΑΛΙΑ
STRONGER TOGETHER

Ήθελα να παρουσιάσω μέσω των χαρακτήρων μου μια φιλία μεταξύ δύο κοριτσιών. Τα χέρια τους σχεδόν αγγίζουν το ένα άλλο και το φυτό που τους περιβάλλει είναι το αόρατο νήμα που τους ενώνει. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Δείτε το Video

Η tattoo artist LUCILLE μας μιλάει για τη δημιουργία της

DOLORES - ΙΣΠΑΝΙΑ
LOVE IS LOVE

Η αγάπη είναι αγάπη, πέρα από τις διαφορές, την απόσταση και τις δυσκολίες. Ήθελα να παρουσιάσω την εικόνα από μια αδύνατη αγάπη, αυτή μεταξύ ενός ναυτικού και μιας γοργόνας. Ερωτεύτηκε ακόμα κι αν είναι εντελώς έξω από τα «νερά» του. Λοιπόν ναι, η αγάπη είναι αγάπη, παντού.

Δείτε το Video

Η tattoo artist DOLORES μας μιλάει για τη δημιουργία της