Τι είναι το Q10;

Το συνένζυμο Q10 έχει φέρει καινοτομία στην αγορά περιποίησης δέρματος κατά της ρυτίδωσης και έχουν διεξαχθεί εντατικές έρευνες για να προσδιοριστούν τα οφέλη του στο δέρμα.

ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ανακάλυψε πώς το Q10 ωφελεί την επιδερμίδα και πώς μια αντιρυτιδική σύνθεση με Q10 μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις πιο νεανική όψη.

Q10 Plus - το προϊόν με πάνω από 20 χρόνια έρευνας

Η NIVEA έχει επενδύσει πάνω από 20 χρόνια εντατικής έρευνας στο συνένζυμο Q10, στο πώς λειτουργεί και στο ποια είναι τα οφέλη για την επιδερμίδα. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια σειρά αντιρυτιδικής περιποίησης προσώπου, που καταπολεμά με φυσικό τρόπο τη διαδικασία της γήρανσης. 

Τι είναι το Q10;

Το συνένζυμο Q10 υπάρχει φυσιολογικά σε όλα τα κύτταρα του σώματος και είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας, έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι βασικές λειτουργίες της επιδερμίδας, όπως η αναγέννηση και η ανάπλαση. Καθώς η επιδερμίδα μας είναι το εξωτερικό επίπεδο του σώματος, είναι διαρκώς εκτεθειμένη σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, οι εσωτερικές διαδικασίες μπορεί να προκαλέσουν την απελευθέρωση ελεύθερων ριζών, που με τη σειρά τους προκαλούν ακόμα μεγαλύτερες βλάβες στην επιδερμίδα. Το συνένζυμο Q10 απελευθερώνεται για να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, γι'αυτό και είναι τόσο σημαντικό για τη διατήρηση μιας μαλακής και λαμπερής επιδερμίδας με υγιή όψη.   

Καθώς μεγαλώνουμε, τα φυσιολογικά επίπεδα του Q10 στην επιδερμίδα μας μειώνονται. Λόγω του ότι πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό αντιοξειδωτικό, που παίζει κρίσιμο ρόλο στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας, η μείωση του Q10 κάνει την επιδερμίδα πιο επιρρεπή σε αυξημένο στρες και στη φθορά και συχνά την καθιστά πιο ευάλωτη σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να εντάξεις προϊόντα με Q10 στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, έτσι ώστε να διατηρήσεις τη νεανική της εμφάνιση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.

Γιατί το Q10 Plus είναι μοναδικό συστατικό όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας;

Οι εκτεταμένες έρευνες της NIVEA έδειξαν το πώς η αναπλήρωση των επιπέδων του συνενζύμου Q10 υποστηρίζει τις φυσικές λειτουργίες τις επιδερμίδας και την προστατεύει από τη φθορά, που διαφορετικά θα προκαλούσε ορατή γήρανση.

Τα στοιχεία μιλούν καθαρά - Το Q10 Plus κάνει θαύματα για την επιδερμίδα

Οι έρευνες αναπλήρωσης απέδειξαν όχι μόνο ότι η τοπική χρήση του Q10 Plus μπορεί να αναπληρώσει τα φυσιολογικά επίπεδα του Q10, αλλά και ότι αυξάνει τη μεταβολισμένη μορφή του, γεγονός που καταδεικνύει ότι το Q10 όντως απορροφάται και χρησιμοποιείται από το δέρμα για την παραγωγή ενέργειας. 

Η Μελέτη Αναπλήρωσης Q10 Plus

Οι ερευνητές της NIVEA ήταν ανάμεσα στους πρώτους που διερεύνησαν τη χρήση του Q10 στις συνθέσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας και έκτοτε συνεχίζουν να διεξάγουν επιστημονικές μελέτες. Για το τελευταίο προϊόν της σειράς, τις Αντιρυτιδικές Πέρλες Αναπλήρωσης NIVEA Q10 Plus, πραγματοποιήθηκε μια Μελέτη Αναπλήρωσης, η οποία επικεντρώθηκε στο κατά πόσο οι Αντιρυτιδικές Πέρλες Αναπλήρωσης NIVEA Q10 Plus μπορούν να αναπληρώσουν τα επίπεδα Q10 και μέσα στο δέρμα.

Στη μελέτη συμμετείχαν 82 άτομα, που χρησιμοποιούσαν το προϊόν δύο φορές σε καθημερινή βάση και τα στοιχεία μελετήθηκαν, μετρήθηκαν και αναλύθηκαν εκτενώς από 24 ειδικούς ερευνητές επί επτά μήνες. Στο τέλος, τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα - χρησιμοποιώντας τις Αντιρυτιδικές Πέρλες Αναπλήρωσης NIVEA Q10 Plus δύο φορές την ημέρα για δύο εβδομάδες η ποσότητα του Q10 στο δέρμα αυξήθηκε σημαντικά.

ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟ Q10 PLUS ΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Απλές συμβουλές για να εξασφαλίσεις ότι η επιδερμίδα σου απολαμβάνει τα οφέλη του συνενζύμου Q10.

Μια νέα εποχή στην αντιρυτιδική περιποίηση προσώπου

Οι νέες Αντιρυτιδικές Πέρλες Αναπλήρωσης NIVEA Q10 Plus  περιέχουν την υψηλότερη δόση Q10 ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς NIVEA. Η μοναδική σύνθεση με υαλουρονικό οξύ και κρεατίνη δεν λειαίνει απλώς την επιφάνεια της επιδερμίδας, αλλά επιπλέον χαρίζει και μια πιο φρέσκια, νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Αντιρυτιδικές Πέρλες Αναπλήρωσης NIVEA Q10 Plus

  • Βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα σας είναι καθαρή και στεγνή πριν από την εφαρμογή.
  • Να απλώνετε πάντα τον ορό πριν από την ενυδατική,έτσι ώστε να διασφαλίσετε, ότι η σύνθεσή της θα εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα και θα κάνει τα μαγικά της.
  • Απλώστε απαλά τον ορό στην επιδερμίδα με τις άκρες των δαχτύλων και κάντε μασάζ σε όλο το πρόσωπο.
  • Συνδυάστε το προϊόν με μια ενυδατική  Q10 plus, όπως η Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας NIVEA Q10 Plus για να ενισχύσετε τα οφέλη στην επιδερμίδα.

Ένας διαφορετικός ορός: οι Αντιρυτιδικές Πέρλες Αναπλήρωσης NIVEA Q10 Plus

Η καινοτόμα σύσταση στις Αντιρυτιδικές Πέρλες Αναπλήρωσης NIVEA Q10 Plus με ενυδατικό τζελ τις καθιστά ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν αντιγήρανσης. Όχι μόνο μειώνει ορατά τις υπάρχουσες λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά επιβραδύνει και την εμφάνιση νέων, βοηθώντας σε να διατηρήσεις για μεγαλύτερο διάστημα τη νεανική σου εμφάνιση. Η σύνθεση με υαλουρονικό οξύ και κρεατίνη χαρίζει μια απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα και τη βοηθά να απορροφήσει, όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία για απαλή και τέλεια υφή.