Έχεις Απορίες για τα Αφρόλουτρα, τα Ντους ή τα Σαπούνια;

1. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ;
Σχεδιασμένα από ειδικούς, όλα τα προϊόντα καθαρισμού σώματος NIVEA περιέχουν μια ειδική σύνθεση συστατικών που χαρίζουν στην επιδερμίδα σου μια αίσθηση φροντίδας και το προστατεύουν από την έλλειψη ενυδάτωσης.Το ντούς ή το μπάνιο δεν βλάπτουν την επιδερμίδα. Όμως, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας, την ποιότητα και τη θερμοκρασία του νερού, οι δερματολόγοι συχνά συμβουλεύουν να μην κάνουμε ντους ή μπάνιο πάνω από δύο φορές την ημέρα, προκειμένου να διατηρηθεί η ιδιαίτερη ισορροπία της επιδερμίδας. Τα άτομα με ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη την αντίδραση της επιδερμίδας τους και να θέσουν τα δικά τους όρια για το ντους και το μπάνιο.

2. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Για να επιλέξεις το καταλληλότερο για σένα προϊόν καθαρισμού σώματος NIVEA, θα πρέπει πρώτα να καθορίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες και έπειτα να τις συνδυάσεις με τις αγαπημένες σου μυρωδιές και, γενικότερα, με τη διάθεσή σου! Τα προϊόντα  χωρίζονται στα shower gel περιποίησης NIVEA Shower Gel, τους ιδανικούς συμμάχους για την καθημερινή σου φροντίδα, και τα απολαυστικά κρεμώδη shower NIVEA Cream Shower, τα οποία περιέχουν ξεχωριστά αρώματα που χαρίζουν στιγμές επιπλέον ευχαρίστησης και εξασφαλίζουν μια πλούσια, έξτρα απολαυστική περιποίηση για τις στιγμές που αφιερώνεις αποκλειστικά στον εαυτό σου. Αν αυτό που ψάχνεις είναι μια αίσθηση φρεσκάδας, τότε τα διαφανή τζελ ντους είναι η καλύτερη επιλογή. Οι διαφανείς τους φόρμουλες  συνδυάζουν φρεσκάδα με περιποίηση. Αν προτιμάς τα αφρόλουτρα, το NIVEA Creme Care Bath με το αυθεντικό άρωμα NIVEA και τα αυθεντικά συστατικά περιποίησης που περιέχει είναι η καλύτερη επιλογή. Επίσης, αν οι ανάγκες σου είναι πιο συγκεκριμένες ( πολύ ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα), η σειρά καθαρισμού σώματος NIVEA διαθέτει το κατάλληλο προϊόν για σένα. Έτσι, το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις το αγαπημένο σου άρωμα από την κατηγορία προϊόντων που χρειάζεσαι.

3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ NIVEA ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ;
Προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή περιποίηση, όλη η σειρά καθαρισμού σώματος NIVEA περιέχει πολύ ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες και η συμβατότητά της με την επιδερμίδα είναι δερματολογικά ελεγμένη. Τα περισσότερα προϊόντα έχουν ουδέτερο pH. 

4.  ΠΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ;

Ένα μικρό «ζούληγμα» (μέχρι 30ml) στο νερό είναι αρκετό. Τη δόση όμως την καθορίζεις εσύ, ανάλογα με το πόσο έντονο αποτέλεσμα θέλεις (π.χ. ποσότητα αφρού).

5. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ NIVEA ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ;
Ναι, σε γενικές γραμμές, τα προϊόντα NIVEA Ντους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα μαλλιά σου. Για παράδειγμα, τα προϊόντα *NIVEA Men Προϊόντα Ντους* είναι σχεδιασμένα για να καθαρίζουν σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Η αποτελεσματικότητά τους στα μαλλιά έχει εγκριθεί σε δοκιμές χρήσης του προϊόντος από άντρες χρήστες. Εντούτοις, τα προϊόντα καθαρισμού σώματος NIVEA έχουν σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

6. ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ NIVEA ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;
Η εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάξει προσωρινά τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας σου, επειδή οι ορμόνες επηρεάζουν την ισορροπία της ενυδάτωσης του σώματος, κάνοντας το δέρμα σου να φτάσει στα όριά του. Το δέρμα σου πρέπει τώρα να δείξει τον καλύτερο εαυτό του. Τα υψηλότερα επίπεδα ορμονών και η ένταση που προκαλεί το τέντωμα του δέρματος μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση ξηρότητας. Να αποφεύγεις τα πολλά μπάνια με καυτό νερό γιατί αυξάνουν την ξηρότητα. Αντ' αυτού, αφέσου στη φροντίδα των προϊόντων καθαρισμού σώματος NIVEA, όπως το NIVEA Creme Care Ντους ή το NIVEA Crème Soft Ντους.

7.  ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ;
Δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες, γενικά, τις πλάκες σαπουνιού μετά από μακρόχρονη χρήση. Οι ρωγμές αυτές δημιουργούνται όταν το σαπούνι βρέχεται και μετά ξεραίνεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς να χρησιμοποιείται συχνά. Οι ρωγμές, όμως, δεν επηρεάζουν τις καθαριστικές ιδιότητες του προϊόντος. Το μόνο πρόβλημα που μπορούν να προκαλέσουν οι ρωγμές είναι αισθητικό, αν μέσα τους συσσωρευτεί βρομιά που μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση σκούρων λεκέδων.

Κι άλλες απορίες;

Σε παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

"stage-bg"