Έχεις Απορίες για τα προϊόντα Creme και Soft;

1. Για ποιους τύπους επιδερμίδας προορίζονται η NIVEA Soft και η NIVEA Creme;
H NIVEA Creme και η NIVEA Soft είναι κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας, για την περιποίηση προσώπου, σώματος και χεριών. Η επιλογή σου θα εξαρτηθεί από τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σου: Αν το δέρμα σου έχει ανάγκη από εντατική, πλούσια περιποίηση, η NIVEA Creme είναι η σωστή επιλογή. Η NIVEA Soft, από την άλλη, χαρίζει στο δέρμα σου δροσερή ενυδάτωση, απλώνεται εύκολα και είναι ιδανική για χρήση σε μεγαλύτερες περιοχές του σώματος.

2. Σε τι διαφέρει η NIVEA Soft από τη NIVEA Creme;

Η NIVEA Creme είναι ένα γαλάκτωμα νερού σε έλαια. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει πολλά σταγονίδια νερού ενσωματωμένα σε έλαια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα σου πρώτα να δέχεται την εντατική περιποίηση που της προσφέρει η εξωτερική λιπαρή φάση και μετά να ενυδατώνεται. Αντίθετα, η NIVEA Soft είναι ένα γαλάκτωμα ελαίου σε νερό: δηλαδή μικρά σταγονίδια ελαίου ενσωματώνονται σε νερό. Συνεπώς, πρώτα η εξωτερική φάση του νερού της NIVEA Soft απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια αίσθηση αναζωογονητικής ενυδάτωσης. Στη συνέχεια, τα λεπτά σταγονίδια ελαίου περιποιούνται την επιδερμίδα.
 
3.  Για ποιο λόγο η NIVEA Creme μπορεί να παρασκευαστεί χωρίς συντηρητικά;

H NIVEA Creme είναι ένα γαλάκτωμα νερού σε έλαια, πρόκειται δηλαδή για μικροσκοπικά σταγονίδια νερού που «κολυμπούν» σε μια βάση από έλαια. Αντίθετα από το γαλάκτωμα ελαίου σε νερό, αυτό το είδος γαλακτώματος παρέχει τη λιγότερη δυνατή υγρασία στους μικροοργανισμούς. Επειδή η NIVEA Creme παράγεται πρακτικά σε ένα περιβάλλον χωρίς μικρόβρια και χάρη στην ομοιόμορφη διανομή μικρών σταγονιδίων στο γαλάκτωμα, πολλοί από τους μικροοργανισμούς που εισέρχονται στην κρέμα μέσω του καταναλωτή δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν και εξουδετερώνονται.

4. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη NIVEA Creme στο μωρό/παιδί μου, αν έχει ξηρή επιδερμίδα;
Η NIVEA Creme συνιστάται για βρέφη με ξηρή επιδερμίδα. Η NIVEA Creme δεν περιέχει συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες και ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των βρεφών με ξηρή, εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα.

Κι άλλες απορίες;

Σε παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ