Έχεις Απορίες για την Περιποίηση Σώματος;

1. Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ καθημερινά ενυδατική κρέμα;
Η επιδερμίδα μας εκτίθεται καθημερινά σε διάφορους παράγοντες. Ξηραίνεται γρήγορα μετά το ντους, ενώ ταλαιπωρείται και από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να το ενυδατώνεις. Όλα τα προϊόντα περιποίησης, από τα NIVEA Body ως τα NIVEA Soft και τα NIVEA Creme, παρέχουν στην επιδερμίδα σου ενυδατικά συστατικά.

2. Είναι τα προϊόντα NIVEA Body κατάλληλα και για το πρόσωπο;
Η NIVEA έχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσώπου, για κάθε τύπο επιδερμίδας, που σου προτείνουμε να δοκιμάσεις.

3. Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ ενυδατική κρέμα χεριών;

Το πόσο συχνά ενυδατώνεις τα χέρια σου με κρέμα εξαρτάται από το πόσο ταλαιπωρημένα είναι και από τις προσωπικές σου ανάγκες ενυδάτωσης. Ενυδάτωνε απλώς τα χέρια σου τακτικά, προκειμένου να παραμένουν απαλά και ελαστικά.

4. Ποια από τα προϊόντα σώματος NIVEA είναι ασφαλή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τις ραγάδες;
Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε έλαια περιποίησης, το NIVEA Q10 Firming Body Oil είναι ιδανικό για να κάνεις μασάζ στην κοιλίτσα σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επιπλέον, όταν απλώνεται στις ραγάδες, χαρίζει μια αίσθηση απαλότητας. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε στεγνή ή βρεγμένη επιδερμίδα μετά το ντους.

5. Γιατί τα χέρια χρειάζονται ειδικά ενυδατικά προϊόντα;
Τα χέρια μας εκτίθενται καθημερινά σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, στα απορρυπαντικά και στο πλύσιμο. Επειδή βρισκόμαστε διαρκώς σε κίνηση, μια κρέμα χεριών δεν θα πρέπει μόνο να ενυδατώνει, αλλά και να απορροφάται γρήγορα.

Κι άλλες απορίες;

Σε παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

/local/de/faq/FAQ Product Stage Backgrounds/NIVEA-FAQ-Korper-Produkt-BG-1

Εσύ επιλέγεις: ελαφριά, εντατική ή συσφικτική περιποίηση;