Εκθαμβωτικά βραδινά χτενίσματα

Τα ρούχα για το πάρτι είναι έτοιμα, το λαμπερό μακιγιάζ αναμένεται και το μόνο που λείπει είναι το βραδινό χτένισμα. Κανένα πρόβλημα! Ακολουθώντας τις οδηγίες μας βήμα βήμα, το βραδινό σου χτένισμα έχει εξασφαλισμένη επιτυχία – απλό και υπέρκομψο!

Λαμπερά look που θα δημιουργήσεις μόνη σου

Θα σου δείξουμε μερικά βραδινά χτενίσματα για ειδικές περιστάσεις – από καθημερινά έως εκλεπτυσμένα, απλά έως πρωτότυπα. Εμπνεύσου από τις οδηγίες στο βίντεο: δημιούργησε η ίδια το δικό σου βραδινό χτένισμα ακολουθώντας απλές οδηγίες και βρες το δικό σου στιλ.

Κομψό χτένισμα με πιασμένα μαλλιά: οδηγίες δημιουργίας χτενίσματος

Αυτό το look είναι πολύ εντυπωσιακό

Πλεξούδα με κόμπους: οδηγίες δημιουργίας χτενίσματος

Συνδυασμός κόμπων και πλεξούδων

Χτενίσματα που διαρκούν ολόκληρη τη βραδιά

Απαραίτητα αξεσουάρ για ονειρεμένα χτενίσματα: με αυτά τα αξεσουάρ, το look σου στο πάρτι θα έχει εγγυημένη επιτυχία

  • Χρησιμοποίησε βούρτσα με φυσική τρίχα, καθώς εμποδίζει τη δημιουργία στατικού ηλεκτρισμού στα μαλλιά σου.
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φουρκέτες και τσιμπιδάκια στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου, για να σταθεροποιήσεις τα ψηλά πιασμένα μαλλιά και να στερεώσεις τις ατίθασες τούφες.
  • Εάν δέσεις ψηλά τα μαλλιά σου σε αλογοουρά, χρησιμοποίησε μαλακά λαστιχάκια για να προστατέψεις τα μαλλιά σου.
  • Και για να προσθέσεις μια υπέροχη τελευταία πινελιά στα βραδινά σου χτενίσματα, χρησιμοποίησε ένα σπρέι για να προσθέσεις σταθερότητα και απαλή γυαλάδα, π.χ. το  Hair Styling Spray Πολύ Δυνατό της NIVEA. Η συμβουλή μας: Να είσαι υπομονετική στις πρώτες απόπειρές σου: με λίγη εξάσκηση θα γίνεις γρήγορα επαγγελματίας.

Μετά από ένα ολονύχτιο πάρτι

"Ντεμακιγιάζ" για τα μαλλιά σου – συμβουλές περιποίησης πριν τον ύπνο.

Συμβουλές περιποίησης μετά το styling

Όπως ακριβώς αφαιρούμε το μακιγιάζ από το πρόσωπό μας μετά από ένα πάρτι, έτσι πρέπει να επιτρέπουμε στα μαλλιά μας να ξεκουράζονται μετά από ένα ολονύχτιο πάρτι.
Να γιατί είναι σημαντικό να αφαιρούμε πάντοτε τα λαστιχάκια και τις φουρκέτες προσεκτικά από τα μαλλιά ώστε να μη σπάζουν.
Επιπλέον, πρέπει να βουρτσίζεις καλά τα μαλλιά σου για να απομακρύνεις τα υπολείμματα των σπρέι και τζελ του βραδινού σου χτενίσματος. Επίσης, χρησιμοποίησε ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών το επόμενο πρωί για να αναζωογονήσεις τα μαλλιά σου!
Μακριά μαλλιά

Ειδική συμβουλή για τα μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά διατηρούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας, εάν είναι χαλαρά πιασμένα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπερδευτούν.
Conditioner

Μια θεραπεία περιποίησης μαλλιών θα κάνει θαύματα μετά το styling

Πρόσφερε στα μαλλιά σου συχνή περιποίηση: χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν περιποίησης για μακριά μαλλιά μια φορά την εβδομάδα, για να ενδυναμώσεις και να αποκαταστήσεις τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.