ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

Ξεκίνα δυναμικά τη νέα χρονιά- με τις σωστές αποφάσεις! Θα σου δείξουμε τι χρειάζεται για να τηρήσεις όλες τις μικρές και μεγάλες προσωπικές σου δεσμεύσεις αυτή τη φορά.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ

Θες να ξεκινήσεις σωστά αυτή τη χρονιά με τις σωστές αποφάσεις; Θα σου δείξουμε πώς γίνεται.

ΞΕΚΙΝΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η αρχή της νέας χρονιάς είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για νέους στόχους, καλές προθέσεις και αποφάσεις που θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής μας. Λίγοι όμως καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν αυτές τις αποφάσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου. Δεν είναι περίεργο που υπάρχει μια ανεπίσημη αργία στις 17 Ιανουαρίου που λέγεται "Ημέρα για να ξεφορτωθείς τις δεσμεύσεις για το Νέο Έτος"...

Υπάρχει όμως ο τρόπος για να πάρεις αποφάσεις για το νέο έτος, που όντως θα πραγματοποιήσεις; Φυσικά και υπάρχει. Με τη σωστή διάθεση και τις εύκολες συμβουλές μας, το να τηρήσεις φέτος τις αποφάσεις σου θα είναι πανεύκολο! Ακόμα, θα βρεις μερικές ωραίες ιδέες για θετικές αποφάσεις, που θα σου ταιριάξουν και θα σε ωφελήσουν σίγουρα!

Έχουμε συγκεντρώσει μερικές πληροφορίες για να σου δείξουμε πώς μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις αυτή τη χρονιά και να τις πραγματοποιήσεις όντως. Είναι πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζεις! Θα δεις!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ NEO

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ NEO

Οι περισσότεροι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο δύσκολα δείχνουν τη διάθεση να μάθουν κάτι καινούριο. Η αίσθηση όμως του να πετυχαίνεις νέους στόχους και να εξελίσσεσαι είναι πολύ ικανοποιητική! Δοκίμασε να μαθαίνεις κάτι καινούριο τουλάχιστον μια φορά το μήνα - μια ξένη γλώσσα, νέες συνταγές, ακόμα και μια νέα διαδρομή για τη δουλειά...
ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Ένα πράγμα που θα έπρεπε να περιέχει κάθε λίστα με στόχους για τη νέα χρονιά είναι το εξής: Να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Απόλαυσε την άνεση και τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Περιποιήσου τον εαυτό σου και δείξε του επιείκεια. Κάνε κάτι μόνο για' σένα μια στο τόσο. Τότε θα δεις: Όσο πιο χαλαρή νιώθεις, τόσο καλύτερη θα είναι συνολικά η ζωή σου!

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Με το πολυάσχολο πρόγραμμά μας, συχνά παραμελούμε το σώμα και το πνεύμα μας. Μια βόλτα προσφέρει την τέλεια ισορροπία: Με το περπάτημα μπορείς να καθαρίσεις το μυαλό σου, ενώ ταυτόχρονα κάνεις κάτι καλό και για το σώμα σου. Βάλε στόχο να κάνεις μια βόλτα με τα πόδια μία φορά την ημέρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ

Οι αποφάσεις για το Νέο Έτος θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες. Να είσαι ξεκάθαρη σχετικά με το τι, πού, γιατί και πότε θέλεις να πετύχεις αυτό που αποφάσισες. 

Αυτό που θα αποφασίσεις πρέπει να είναι μετρήσιμο. Αν θέλεις να χάσεις βάρος, μην βάλεις απλά στόχο να χάσεις κιλά γενικά και αόριστα, αλλά βάλε έναν συγκεκριμένο στόχο αριθμητικά για το πόσο βάρος θες να χάσεις και σε πόσο χρονικό διάστημα.

Βεβαιώσου ότι οι αποφάσεις σου για το Νέο Έτος είναι εφαρμόσιμες. Φυσικά και είναι καλό να θέτεις φιλόδοξους στόχους. Προσπάθησε όμως να τους χωρίσεις σε πιο μικρά κομμάτια, που μπορείς να πετύχεις σταδιακά. Αλλιώς, οι αποφάσεις σου μπορεί να μοιάζουν πολύ δυσθεώρητες για να αρχίσεις να τις κάνεις πράξη.

Φέτος, πάρε ρεαλιστικές αποφάσεις. Μάλλον δεν θα επισκεφθείς τον Άρη αυτή τη χρονιά, το να επισκεφθείς, όμως, τρείς πόλεις της χώρας σου δεν είναι καθόλου απίθανο!

Πάντα είναι καλή ιδέα να παίρνεις έγκαιρα τις αποφάσεις και να βάζεις λογικά χρονικά πλαίσια στον εαυτό σου. Το "Θέλω να γίνω επαγγελματίας κιθαρίστας αυτή τη χρονιά" ακούγεται λίγο πιο δύσκολο από το "Μέχρι τον Φεβρουάριο θέλω να έχω μάθει τουλάχιστον τα βασικά ακόρντα"!

ΑΠΟΦΥΓΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΑΘΗ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

ΜΗ ΒΑΣΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΜΗ ΒΑΣΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Συχνά, η κοινωνία ή οι άνθρωποι γύρω μας  λένε τι να κάνουμε. Βεβαιώσου ότι κάθε σου απόφαση προέρχεται από εσένα. Αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, τότε είναι πιο εύκολο να πετύχεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου σε πράγματα που όντως θέλεις να αλλάξεις στον εαυτό σου και στον τρόπο ζωής σου!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ

Κάνε σαφές ένα πράγμα από την αρχή: Δεν είσαι μόνη. Είναι πιο εύκολο να καταφέρνεις τους στόχους σου, όταν μιλάς στους φίλους και στην οικογένειά σου γι' αυτούς. Οι δικοί σου άνθρωποι χαίρονται, όταν σε βοηθούν να παραμένεις προσηλωμένη στην πορεία σου! Ίσως και να έχετε παρόμοιους στόχους που μπορείτε να προσεγγίσετε μαζί.

ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ

ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ

Το να σημειώνεις τους στόχους σου επιδρά πολύ θετικά στην ψυχολογία σου. Να είσαι ξεκάθαρη και συγκεκριμένη με το τι θες να πετύχεις και πώς πρόκειται να το πετύχεις από την αρχή. Πάντα βοηθά να βλέπεις τις αποφάσεις σου για το νέο έτος με σαφήνεια - θα βοηθούσε για παράδειγμα να τις βάλεις στο ψυγείο σου, σαν μια μικρή, καθημερινή υπενθύμιση!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ #RESTART ΕΜΠΝΕΥΣΗ

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΥΛ

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΥΛ

Για πολλούς ο Ιανουάριος είναι μονότονος, βαρετός και μουντός. Ενώ όμως αυτόν τον πρώτο μήνα του χρόνου ο καιρός μπορεί να μην είναι σύμμαχός σου, βεβαιώσου ότι θα είναι τουλάχιστον η γκαρνταρόμπα σου! Έχουμε ορισμένες πληροφορίες για χαριτωμένα κομμάτια αυτό τον χειμώνα και το πώς μπορείς να τα συνδυάσεις για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με στιλ!
ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Ο Ιανουάριος δεν χρειάζεται να είναι χάλια! Ακόμα κι αν τα Χριστούγεννα και οι γιορτές πέρασαν, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να γίνει ο αγαπημένος σου μήνας φέτος! Ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας για το πώς να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα χρονιά  και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να γίνει η καλύτερη μέχρι τώρα!
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ