γυναίκα που χρησιμοποιεί μικκυλιακό νερό

Τι είναι το νερο micellar καθαρισμού για μένα και πώς το χρησιμοποιώ;

Ανακαλύψτε τι είναι το micellar νερό καθαρισμού, τα πλεονεκτήματά του και τους καλύτερους τρόπους χρήσης και εφαρμογών του στη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας.

Τι είναι το νερο micellar καθαρισμού για μένα και πώς το χρησιμοποιώ;

Το Micellar νερό καθαρισμού γίνεται βασικό στοιχείο στον κόσμο της ομορφιάς: ωστόσο ίσως να αναρωτιέστε τι είναι το micellar νερό καθαρισμού και πώς μπορείτε να το ενσωματώσετε στη ρουτίνα σας. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τον ήπιο καθαρισμό του προσώπου με προϊόντα καθαρισμού micellar και πώς χρησιμοποιείται το νερό micellar για τη γρήγορη και σχολαστική απομάκρυνση σωματιδίων ρύπων. Επειδή το νερό micellar είναι τόσο ήπιο στην επιδερμίδα, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες περιοχές στα μάτια και συνοδεύεται από πολλά άλλα πλεονεκτήματα που αναφέρονται παρακάτω.

 γυναίκα που καθαρίζει το πρόσωπο

Τι είναι το Micellar νερό καθαρισμού;

Παρότι μπορεί να έχετε ακούσει τον όρο micellar νερό, ίσως να μη γνωρίζετε ακόμα τι είναι το micellar νερό καθαρισμού. Το νερό Micellar όπως το NIVEA urban skin detox micellar νερο καθαρισμου είναι ένα προϊόν καθαρισμού που περιέχει μικκύλια. Αυτά τα επιφανειοδραστικά μόρια σε εναιώρημα είναι υδρόφιλα και ελαιοφιλικά, δηλαδή έλκουν το νερό, το λάδι και τους ρύπους που τα συνοδεύει. Όταν συνδυάζονται με ένα δίσκο ή μαντηλάκι ντεμακιγιάζ, αφαιρούν το επίμονο μακιγιάζ. 

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του micellar νερού καθαρισμού, μπορεί να χρησιμοποιείται ως προϊόν καθαρισμού του προσώπου, προϊόν ντεμακιγιάζ και ενυδατικό, αναλόγως του τύπου επιδερμίδας. Τώρα έχουμε απαντήσει: Τι είναι το micellar νερό, ίσως όμως να αναρωτιέστε τι είναι τα μικκύλια;


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MICELLAR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Τι είναι τα μικύλλια;

Είτε στα προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ είτε στα προϊόντα τόνωσης του προσώπου, ο όρος μικύλλια είναι γνωστός στον τομέα της ομορφιάς. 

- Τα μικύλλια δημιουργούνται από τη συγκέντρωση μικροσκοπικών επιφανειοδραστικών μορίων τα οποία είναι και υδρόφιλα και ελαιοφιλικά.
- Τα μικύλλια μπορούν να απομακρύνουν τόσο υδατοδιαλυτά όσο και λιποδιαλυτά υπολείμματα από μακιγιάζ ή ρύπους.
- Χάρη στην τεχνολογία μικυλλίων, η χρήση ενός καλού προϊόντος νερού micellar είναι ό,τι χρειάζεται για τον σχολαστικό καθαρισμό του προσώπου σας. 
- Χάρη στην ήπια αλλά αποτελεσματική φόρμουλα νερού micellar, δεν απαιτείται υπερβολικό τρίψιμο στο πρόσωπο που θα μπορούσε να ερεθίσει την επιδερμίδα.
 

Επομένως τώρα γνωρίζετε τι είναι το νερό micellar και τι είναι τα μικύλλια. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς χρησιμοποιείται.

 μικκύλια

γυναίκες-χρησιμοποιώντας-μικκυλιακό-νερό
γυναίκα που αφαιρεί το μακιγιάζ

Πώς χρησιμοποιείται το Micellar νερό καθαρισμού

Δεν απαιτείται μεγάλη εξειδίκευση στην ομορφιά για την εφαρμογή του νερού micellar. Μπορείτε απλά να μουλιάσετε έναν καθαρό δίσκο ντεμακιγιάζ σε νερό micellar. Στη συνέχεια, απλώστε στο πρόσωπο για να αφαιρέσετε εύκολα τους ρύπους, το μακιγιάζ και ακόμα τη μάσκαρα.

Βήμα-βήμα ο τρόπος χρήσης του νερού Micellar

1. Πλένετε τα χέρια σας: Πριν ξεκινήσετε τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος προσώπου, είναι βασικό να ξεκινήσετε πλένοντας τα χέρια σας καθώς έτσι θα διασφαλίζετε ότι δεν τρίβετε περισσότερους ρύπους επάνω στο πρόσωπο και τους πόρους σας.
2. Επιλέξτε το σωστό προϊόν καθαρισμού: Στη συνέχεια πρέπει να επιλέξετε νερό micellar κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σας (ξηρή, ευαίσθητη, κανονική). Διαφορετικά προϊόντα νερού micellar μπορούν να έχουν διαφορετικές φόρμουλες για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας.
3. Μουλιάστε έναν δίσκο και μαντηλάκι ντεμακιγιάζ: Παίρνετε τον δίσκο ντεμακιγιάζ, βάζετε αρκετό νερό micellar επάνω σε αυτόν και τον αφήνετε να μουλιάσει γρήγορα. Μόλις μουλιάσει, μπορείτε στη συνέχεια να απλώσετε ήπια σε όλο το πρόσωπο.
4. Ολοκληρώστε με ενυδατική: Το τελικό βήμα είναι η καταπράυνση της επιδερμίδας με μια ενυδατική ή μια κρέμα φροντίδας προσώπου για την προσθήκη λίγης ακόμα ενυδάτωσης.
Μια ερώτηση που κάνουν πολλοί είναι εάν το νερό micellar πρέπει να απομακρυνθεί. Η απάντηση είναι όχι! Το νερό Micellar είναι ένα υγρό καθαρισμού που δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί, επομένως χρησιμοποιείτε το προϊόν και συνεχίζετε με τη συνήθη ρουτίνα σας.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MICELLAR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Είναι το νερό Micellar ένα προϊόν τόνωσης;

Ίσως να υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το «τι είναι το νερό micellar και ποια η διαφορά του από ένα προϊόν τόνωσης». Ωστόσο, υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα προϊόντα τόνωσης και στο νερό micellar. Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι διαφορές;
 
Το νερό Micellar είναι ένα τέλειο προϊόν πολλαπλών χρήσεων που χρησιμοποιείται γενικά ως καθαριστικό, ως πρώτο βήμα για την αφαίρεση οιωνδήποτε ακαθαρσιών, μακιγιάζ και συγκέντρωσης ρύπων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Λόγω της φόρμουλάς του το νερό micellar προσθέτει ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ακριβώς όπως μια ενυδατική, αλλά και βοηθάει στην ανάκτηση της ισορροπίας του pH της επιδερμίδας, κάτι που προσφέρει το προϊόν τόνωσης. 
 
Ενώ το νερό micellar μπορεί να χρησιμοποιείται ως προϊόν καθαρισμού του προσώπου, για ντεμακιγιάζ, τόνωση και ενυδάτωση, οι ρόλοι δεν αντιστρέφονται σε ό,τι αφορά το προϊόν τόνωσης. Τα προϊόντα τόνωσης προορίζονται για χρήση μετά τον καθαρισμό για την αποκατάσταση του pH της επιδερμίδας και την προετοιμασία της για άλλα προϊόντα. Ωστόσο ένα προϊόν τόνωσης δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως προϊόν καθαρισμού ή ντεμακιγιάζ. Αυτή είναι λοιπόν η διαφορά ανάμεσα στα προϊόντα τόνωσης και στο νερό micellar.

5 πλεονεκτήματα του νερού Micellar

Είναι πιο ήπιο σε σχέση με τα παραδοσιακά προϊόντα καθαρισμού: Αυτό σημαίνει ότι το νερό micellar είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι τα καλύτερα προϊόντα νερού micellar δεν έχουν αλκοόλη.

Βοηθάει στην ενυδάτωση και την παροχή υγρασίας: Οι περισσότεροι τύποι νερού Micellar περιέχουν στοιχεία, όπως γλυκερίνη, για την οποία έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρεί την υγρασία της. Για αυτό και προσφέρουν περισσότερη ενυδάτωση από τα συνήθη μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.

Βοηθάει στην ακμή: τα καλύτερα micellar water για επιδερμίδα επιρρεπή στην ακμή είναι αυτά που δεν αφήνουν υπολείμματα. Αυτό συμβαίνει διότι αυτά που αφήνουν υπολείμματα μπορούν να φράξουν τους πόρους, οι τοξίνες δεν φεύγουν από την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ακμή, σπυράκια και μπιμπίκια.

Αφαίρεση ελαίων και ρύπων που φράσσουν τους πόρους: Τα μικύλλια μπορούν επίσης να αυξήσουν τη διαπερατότητα της επιδερμίδας σας, επιτρέποντας στα προϊόντα καθαρισμού να φτάσουν σε πιο βαθιές στρώσεις της επιδερμίδας.

Φορητό και άνετο: Ως προϊόν πολλαπλών χρήσεων που χρησιμοποιείται σαν προϊόν ντεμακιγιάζ, καθαρισμού και τόνωσης, εξαλείφει την ανάγκη για πολλά προϊόντα. Τα μαντηλάκια προσώπου νερού micellar είναι τέλεια για χρήση καθ’ οδόν και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλη την ημέρα.
 
Επομένως είναι σαφές ότι το νερό Micellar προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του νερού micellar προστίθενται εύκολα σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς. Επιπλέον το νερό micellar δεν χρειάζεται έκπλυση πριν ή μετά τη χρήση!

nivea-micellar-νερό

Κορυφαίες συμβουλές για το ντεμακιγιάζ ματιών με νερό micellar

Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα του νερού micellar είναι ότι αποτελεί τέλειο προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών. Αυτό είναι εφικτό διότι όπως αναφέρεται στο «τι είναι το νερό micellar», το προϊόν αυτό είναι απαλό στην επιδερμίδα, ειδικά στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

- Αφήστε τον μουλιασμένο στο νερό micellar δίσκο ή μαντηλάκι ντεμακιγιάζ πάνω στα κλειστά σας μάτια, ώστε να μαλακώσει το μακιγιάζ, πριν το απλώσετε στο πρόσωπο και τα μάτια.
- Προσέξτε να μην τρίψετε πάρα πολύ γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών
- Επαναλάβετε με ήπιο τρόπο μέχρι ο δίσκος ή το μαντηλάκι να παραμένουν καθαρά. Δεν υπάρχει ανάγκη να ασκείτε πολλή πίεση.
- Διασφαλίστε ότι απομακρύνετε όλο το μακιγιάζ ματιών πριν καθαρίσετε το υπόλοιπο πρόσωπο.
- Όταν το μακιγιάζ δεν αφαιρείται εύκολα, όπως η αδιάβροχη μάσκαρα, τα μαντηλάκια micellar ενεργούν σαν μαγνήτης, αφαιρούν το μακιγιάζ από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών γρήγορα και εύκολα.

Ποιο είναι τα καλυτερα micellar water καθαρισμού για εσάς και την επιδερμίδα σας;

Αφότου μάθετε «τι είναι το νερό micellar», θα θελήσετε να ανακαλύψετε πώς θα βρείτε το καλύτερο νερό micellar για εσάς. Με τόσα πολλά προϊόντα στην αγορά, η επιλογή είναι δύσκολη. Για να βρείτε το καλύτερο micellar νερό για εσάς, πρέπει να αποφασίσετε σε ποια πλεονεκτήματα αποσκοπείτε. Αναζητάτε ένα νερό micellar καλό για την ακμή, ένα για ευαίσθητη επιδερμίδα ή ένα για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας; 

Εάν αναζητάτε το καλύτερο νερό micellar για ευαίσθητη επιδερμίδα, συστήνουμε το NIVEA micellar νερο καθαρισμου sensitive 3 σε 1 με τεχνολογία μικυλλίων που καθαρίζει, κάνει ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο και τα μάτια και ταυτόχρονα ενυδατώνει.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ