κορίτσι με ένα πορτοκάλι

Βιταμίνη C για την επιδερμίδα

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη βιταμίνη c για την επιδερμίδα, βιταμινη c προσωπο και τα αποτελέσματα της βιταμίνης c.

Βιταμίνη C για την επιδερμίδα

Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τις ιδιότητες ενίσχυσης του κολλαγόνου, και έτσι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου. Διαβάστε για να ανακαλύψετε τα διάφορα πλεονεκτήματα της βιταμίνης C για την επιδερμίδα δέρμα και τα ποικίλα αποτελέσματα της βιταμίνης C.
Σειρά προϊόντων Nivea
Κρέμα ματιών Nivea Vitamin C

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C;

1. Δίνει λάμψη στην επιδερμίδα
 Πώς βοηθάει ο ορός βιταμίνης C και η κρέμα βιταμίνης C στο να λάμπει η επιδερμίδα; Αυτή η απαραίτητη βιταμίνη βοηθάει στην ελαχιστοποίηση των κηλίδων γήρατος και μειώνει την υπερμελάγχρωση Βοηθάει στη διακοπή των αντιδράσεων που προκύπτουν στην επιδερμίδα και που παράγουν αυτά τα ανησυχητικά αποτελέσματα. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα γίνεται λαμπερή, χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές βιταμινη c ιδιοτητεσ. Επίσης βοηθάει στον περιορισμό του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μελανίνης, που παίζει έναν βασικό ρόλο στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων. Μειώνει τη μελάγχρωση στην επιδερμίδα χωρίς να επηρεάζει τον φυσιολογικό τόνο της επιδερμίδας.
 
 2. Συσφίγγει την επιδερμίδα 
 Η ελαστικότητα της επιδερμίδας είναι βασική για τη διατήρηση μιας νεανικής επιδερμίδας - και η βιταμίνη C για το πρόσωπο μπορεί να βοηθήσει. Η παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα μειώνεται φυσικά καθώς μεγαλώνουμε και το αποτέλεσμα είναι ρυτίδες και επιδερμίδα που κρεμάει. Ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα του ορού βιταμίνης C για το πρόσωπο και της κρέμας βιταμίνης C είναι ότι ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρώντας την επιδερμίδα σφιχτή και ελαστική. Η βιταμίνη C για το πρόσωπο είναι αναγκαία για την παραγωγή κολλαγόνου, έτσι με την αύξηση της ποσότητας βιταμίνης C ενθαρρύνετε την επιδερμίδα σας να παράγει περισσότερο κολλαγόνο. Μειώνονται οι κοκκινίλες 
 Εάν η επιδερμίδα σας έχει συχνά φλεγμονές ή κοκκινίλες, δοκιμάστε να βάλετε βιταμίνη C για την επιδερμίδα. Ο ορός βιταμίνης C για το πρόσωπο μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός. Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της βιταμίνης C μειώνεται η κοκκινίλα, η επιδερμίδα ανακουφίζεται και έτσι επιτυγχάνετε μια συνολικά λεία εμφάνιση. 
 
 4. Ενυδατώνει την επιδερμίδα 
 Η βιταμίνη C εμποδίζει την απώλεια νερού, έτσι χρησιμοποιώντας βιταμίνη C για το πρόσωπο, η επιδερμίδα σας θα συγκρατεί περισσότερη υγρασία και θα παραμένει ενυδατωμένη περισσότερο. Έτσι η επιδερμίδα παραμένει απαλή, ανακουφισμένη και υγιής. 
 
 5. Προστασία έναντι βλάβης στην επιδερμίδα από το υπεριώδες φως 
 Ένα από τα καίριας σημασίας πλεονεκτήματα της βιταμίνης C για την επιδερμίδα είναι η αντιοξειδωτική ποιότητα που εμποδίζει βλάβη από το υπεριώδες φως και τις ελεύθερες ρίζες που οδηγούν σε βλάβη λόγω του ήλιου. 
 
 6. Ενισχύει τον φυσικό μηχανισμό άμυνας της επιδερμίδας σας 
 Με τον ίδιο τρόπο που η βιταμίνη C για την επιδερμίδα βοηθάει στην προστασία έναντι βλάβης λόγω του ήλιου, προστατεύει έναντι περιβαλλοντικών στρεσογόνων παραγόντων. Με τη χρήση της βιταμίνης C για το πρόσωπο προστατεύετε την επιδερμίδα σας από παράγοντες όπως η μόλυνση. Όλες οι ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβη περιορίζονται από τα αντιοξειδωτικά στη βιταμίνη C.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Υπάρχουν κάποιοι διασκεδαστικοί τρόποι αντιμετώπισης για παροχή περισσότερης βιταμίνης C στην επιδερμίδα σας. Το μάνγκο είναι γεμάτο με βιταμίνη C και εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε μια γρήγορη μάσκα προσώπου στην κουζίνα σας. Με 3 κουταλιές της σούπας λειωμένο μάνγκο, λίγες σταγόνες γλυκερίνη και λίγο αλεύρι βρώμης επιτυγχάνετε μια αγαπημένη δημιουργία. Εφαρμόζετε στο πρόσωπο περίπου για δέκα λεπτά, ξεπλένετε σχολαστικά και απολαμβάνετε τη λάμψη. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιες θεραπείες με μάσκα λεμονιού ή τη σπιτική μας πλούσια μάσκα από μήλο, μέλι και γιαούρτι. Δείτε στη σελίδα μας με τις σπιτικές μάσκες προσώπου εάν θέλετε να δοκιμάσετε και άλλες συνταγές στην κουζίνα σας.
 

Ωστόσο η βιταμίνη C για την επιδερμίδα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με άλλα αντιοξειδωτικά συστατικά όπως η βιταμίνη E και ο συνδυασμός τους προστατεύει την επιδερμίδα από το εξωτερικό περιβάλλον και διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και λαμπερή. Γι' αυτό μπορείτε επίσης να αγοράσετε έναν ορό βιταμίνης C για το πρόσωπο, να τον αναμείξετε με ένα προϊόν που ήδη έχετε και περιέχει βιταμίνη E και δυνατές αντιοξειδωτικές βιταμινη c ιδιοτητεσ ή να τα χρησιμοποιήσετε και τα δύο!
 
 κρεμεσ με βιταμινη c - Η NIVEA διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που έχουν δημιουργηθεί γιατί γνωρίζουμε ότι τα πλεονεκτήματα της φροντίδας της επιδερμίδας με βιταμίνη C δεν πρέπει να λείπουν. Δείτε την σειρά ενέργειας H ΣΕΙΡΑ Q10 ENERGY NIVEA Q10, που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα που θα επιθυμούσατε όπως η κρέμα βιταμίνης C, η κρέμα ματιών, η κρέμα νύχτας, η λοσιόν σώματος, τα BB cushions και οι μάσκες βιταμίνης C. Η NIVEA Q10 ENERGY ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ είναι ιδανική για μια βαθιά θεραπεία ενώ η κρέμα ημέρας Q10 ENERGY ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ είναι τέλεια για κάθε ημέρα.
 
 Υπάρχει κάτι για όλους! Επομένως είναι εύκολο να λαμβάνετε την καθημερινή δόση βιταμίνης C για την επιδερμίδα έτσι ώστε να μπορείτε να αποκομίζετε τα πλεονεκτήματα ενός πιο φωτεινής, πιο λαμπερής και πιο νεανικής επιδερμίδας για περισσότερο χρόνο.
γυναίκα που χρησιμοποιεί βιταμίνη c

3 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΠΩΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

• Για να αποκομίσετε περισσότερα πλεονεκτήματα της βιταμίνης C για την επιδερμίδα, πλύνετε το πρόσωπό σας πριν βάλετε οποιοδήποτε προϊόν με βιταμίνη C.
 • Χρησιμοποιήστε το πρωί και όχι μόνο το βράδυ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνάμεις προστασίας της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • Εφαρμόστε την κρέμα με βιταμίνη C ως στρώση βάσης πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν
Nivea Q10 Energy Glow Boost

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ;

Η βιταμίνη C είναι ασφαλής για όλους τους τύπους της επιδερμίδας αλλά οι δερματολόγοι συστήνουν να ξεκινάτε με ένα προϊόν με χαμηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C για να δείτε πώς αντιδράει η επιδερμίδα σας. Εάν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, εξοικειώνοντας τον εαυτό σας με μια κρέμα ή ορό βιταμινη c προσωπο, ελαχιστοποιείτε τον ερεθισμό καθώς προσαρμόζεται η επιδερμίδα σας. Στη συνέχεια μπορείτε σταδιακά να προχωρήσετε σε υψηλότερες περιεκτικότητες και να απολαύσετε τα απίστευτα πλεονεκτήματα της βιταμίνης C για την επιδερμίδα.
Μέλι

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Εάν δεν επιθυμείτε να αγοράσετε νέα προϊόντα αλλά θέλετε πολύ να δοκιμάσετε τα πλεονεκτήματα των υφιστάμενων θεραπειών για την επιδερμίδα με βιταμίνη C, τότε αυτές οι σπιτικές θεραπείες είναι τέλειες για εσάς. 
 
 ΜΑΣΚΑ ΜΗΛΟΥ, ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
 Πρόκειται για μια πλούσια μάσκα από μήλο, μέλι και γιαούρτι. Το βασικό συστατικό είναι το μήλο - Είναι γεμάτο βιταμίνη Α και βιταμίνη C. Επιπλέον είναι εύκολη η παρασκευή της! Απλά αναμειγνύετε 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι με 1 κουταλιά του γλυκού μέλι. Αναμειγνύετε με λεπτές φέτες μήλου. Εφαρμόζετε αμέσως ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη βιταμίνη C για την επιδερμίδα σας! Αφήστε να απορροφηθεί για περίπου 10 λεπτά και κατόπιν ξεπλένετε σχολαστικά.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΠΙΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C: Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Η βιταμίνη C είναι τέλεια για τη φροντίδα της επιδερμίδας και στη διατροφή σας. Η βιταμίνη C παρέχει πολλά θετικά αποτελέσματα. Τροφοδοτεί ένα υγιές σώμα, σας προστατεύει από ασθένειες και σας βοηθάει να διατηρήσετε υγιή επιδερμίδα, αιμοφόρα αγγεία και οστά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενίσχυση της θεραπείας. Παρουσιάζουμε κάποια βασικά στοιχεία της διατροφής που είναι πλήρη με βιταμίνη C: 

 

 

 ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C:

 


1. Πορτοκάλια
 2. Τομάτες
 3. Κόκκινες & πράσινες πιπεριές
 4. Φράουλες
 5. Μπρόκολο & Λαχανάκια Βρυξελλών
 6. Πατάτες

Γαλάκτωμα σώματος Nivea

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όπως είπαμε η βιταμίνη C είναι ένα υπέροχο συστατικό που μπορείτε να προσθέσετε στη φροντίδα της επιδερμίδας. Ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου καθώς είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά που μειώνουν τα σημάδια γήρατος. Αγαπάμε να τη χρησιμοποιούμε εδώ στη NIVEA και διαθέτουμε μια σειρά προϊόντων ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.