Φίλτρο
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ
Περιποιήσου την επιδερμίδα σου και διατήρησε την εμφάνισή της όμορφη και λαμπερή 

Για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου με τον κατάλληλο τρόπο, είναι απαραίτητο να γνωρίζεις κάποια πράγματα για τον τύπο επιδερμίδας σου. Βοηθά να ξέρεις τι είδους πίεση δέχεται η επιδερμίδα σου σε καθημερινή βάση και τι πρέπει να κάνεις για να τη διατηρείς όμορφη. Για αυτό είναι εδώ η NIVEA με τα εξειδικευμένα, ενημερωτικά άρθρα που έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να ξανακερδίσεις ή να διατηρήσεις την όμορφη και υγιή επιδερμίδα που αναζητάς. Οι εξειδικευμένοι οδηγοί μας και οι αναλυτικές οδηγίες θα σου παρέχουν όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι, για κορυφαία περιποίηση της επιδερμίδας, είτε βοηθώντας σε να αναπτύξεις μια ρουτίνα περιποίησης, είτε συμβουλεύοντάς σε τι πρέπει να αποφεύγεις ή ποια προϊόντα είναι ιδανικά για τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Υπάρχουν πολλοί τύποι επιδερμίδας, μάθε τον δικό σου 

Όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις είναι τι είδος επιδερμίδας έχεις. Είσαι επιρρεπής σε εξάρσεις; Είναι η επιδερμίδα σου πολύ ευαίσθητη, ξηρή ή μήπως είναι λιπαρή; Αν γνωρίζεις αυτά τα χαρακτηριστικά, θα μπορέσεις να επιλέξεις την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης, τόσο για το πρωί, όσο και για το βράδυ, καθώς και τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης, που δε θα αφήνουν στην επιδερμίδα σου λιπαρότητα, ξηρότητα ή άλλα ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Για να βρεις τον κατάλληλο οδηγό για σένα, μπορείς να περιορίσεις εύκολα την επιλογή των ποιοτικών και ιδιαίτερα ενημερωτικών άρθρων στα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να οργανώσεις την επιλογή των άρθρων, χρησιμοποιώντας τα βολικά φίλτρα που βρίσκονται στο πάνω μέρος της σελίδας και να βρεις τις κατάλληλες συμβουλές για εσένα, με βάση τον τύπο της επιδερμίδας ή άλλα χαρακτηριστικά.

Βοήθησέ μας να σε βοηθήσουμε να βρεις τα κατάλληλα εργαλεία για την επιδερμίδα σου

Η επιδερμίδα σου είναι τόσο μοναδική όσο εσύ και κάθε επιδερμίδα απαιτεί ελαφρώς – ή μερικές φορές δραστικά – διαφορετική φροντίδα. Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων ή εργαλείων για να διατηρήσεις μια επιδερμίδα με υγιή εμφάνιση, μπορεί να είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια αναζωογονητική εμπειρία και τα πεταμένα λεφτά. Για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι χρειάζεσαι, προτού αγοράσεις ο,τιδήποτε. Εμείς μπορούμε να σου δείξουμε το σωστό δρόμο για να προσδιορίσεις όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, όποιες κι αν είναι αυτές. Στη NIVEA είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και την εξειδίκευσή μας όσον αφορά την περιποίηση προσώπου και σώματος.