ΝIVEA DRY

#RealLifeTested

ΜΕΙΝΕ… DRY ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ!

Τώρα έχεις την αξιόπιστηπροστασία που χρειάζεσαι
Άγχος για το επόμενο meeting; Σκληρή προπόνηση για τον επόμενο αγώνα; Εξόρμηση στα μαγαζιά για το επόμενο outfit; Ό,τι κι αν κάνεις, ο ιδρώτας είναι η έκφραση του σώματός σου όταν ετοιμάζεσαι για… δράση! 
 
Η ανανεωμένη γυναικεία σειρά αποσμητικών NIVEA DRY ήρθε για να σου χαρίσει όλα όσα ψάχνεις από ένα αποσμητικό: αποδεδειγμένη 48ωρη προστασία και άρωμα που διαρκεί και σε ακολουθεί σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου! Γιατί η NIVEA ξέρει ότι η γυναικεία καθημερινότητα, πάντα δύσκολη και απαιτητική, απαιτεί έναν αξιόπιστο σύμμαχο! 
Ζήσε την κάθε στιγμή
#RealLifeTested και ζήσε τις πιο challenging στιγμές της ημέρας σου!
Γιατί το να ιδρώνεις στις πιο challenging στιγμές της ημέρας σου, δεν είναι πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι να μην αποδέχεσαι το challenge! Με τα NIVEA DRY ξέρεις ότι έχεις την προστασία που χρειάζεσαι για να καταφέρεις τα πάντα, από το να εντυπωσιάσεις τους συνεργάτες σου σε εκείνο το απαιτητικό project μέχρι το να αντέξεις τη σκληρή προπόνηση για λίγη ακόμα ώρα.

#RealLifeTested μοιράσου τρυφερές στιγμές με όσους είναι δίπλα σου σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου! Έλα πιο κοντά σε όσους σημαίνουν πολλά για εσένα – με το αποσμητικό σου να σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα!

#RealLifeTested και ζήσε την κάθε στιγμή!
Απόλαυσε απρόσμενες αποδράσεις χωρίς ενοχές. Γιατί η καθημερινότητά σου αξίζει όταν τη γεμίζεις με νέες εμπειρίες… και τα αγαπημένα σου NIVEA DRY!

Jenny Melita, BeautyLeaks by JuL, Gina & Manto Gasteratou δοκιμάζουν τα νέα αποσμητικά NIVEA Dry σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους!

Δώσαμε τη νέα σειρά αποσμητικών NIVEA Dry σε γυναίκες που τα δοκίμασαν σε πραγματικές συνθήκες γεμάτες προκλήσεις. Δείτε παρακάτω τη Jenny Melita, τη BeautyLeaks by JuL, τη Gina & τη Manto Gasteratou να μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ