Κάθε κίνηση φροντίδας μετράει

Η φροντίδα έχει τη δύναμη να φέρνει την ελπίδα, ακόμα κι όταν όλα γύρω μας φαίνονται δύσκολα. Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι με τον τρόπο τον οποίο άνθρωποι από όλο τον κόσμο φροντίζουν ο ένας τον άλλον και παρέχουν παρηγοριά. Θέλουμε να μοιραστούμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές το #ShareTheCare. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δείχνουμε μεγάλες και μικρές κινήσεις φροντίδας από καταπληκτικούς ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο. Διότι όλες μετράνε. Απλά χρησιμοποίησε τo hashtag #ShareTheCare. Διότι το σημαντικότερο όλων είναι πως κάθε μικρή κίνηση φροντίδας εμπνέει περισσότερες

Η NIVEA νοιάζεται

Έχουμε δεσμευτεί να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Δες κάποιες από τις δράσεις της NIVEA για την πρωτοβουλία #ShareTheCare.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

Η Beiersdorf AG ανακοίνωσε σήμερα ένα διεθνές πρόγραμμα άμεσης χρηματοδότησης ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ για την υποστήριξη των κοινοτήτων στον αγώνα τους κατά της πανδημίας COVID-19. Θα συνεργαστεί με διεθνείς οργανισμούς, καθώς και με τοπικές αρχές.

Η BEIERSDORF ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 500 ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Beiersdorf ενισχύει την παραγωγή αντισηπτικών ιατρικού επιπέδου στο ευρωπαϊκό δίκτυο παραγωγής της για να υποστηρίξει τη συλλογική μάχη της κοινωνίας κατά της πανδημίας του κορονοϊού. Ως ένα πρώτο βήμα, η Beiersdorf AG θα προσφέρει 500 τόνους.