ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΟΥ, ΝΙΩΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

KΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ

Κάθε ιστορία του καλοκαιριού αφήνει το δικό της αποτύπωμα στη μνήμη μας, αλλά και στο περιβάλλον. Εδώ και εδώ και παραπάνω από 100 χρόνια, η NIVEA, επικεντρώνει τις έρευνές της στον άνθρωπο και ψάχνει τρόπους φροντίδας από την επικίνδυνη UV ακτινοβολία, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνά τις μελλοντικές γενιές και τον κόσμο που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Έναν κόσμο ιδανικό, όπου η προστασία είναι στο επίκεντρο.

Πίσω από κάθε ενέργεια, οδηγός είναι ο σεβασμός που υπάρχει προς τον άνθρωπο αλλά και το θαλάσσιο οικοσύστημα. Είναι πράξεις αξίας που αποσκοπούν στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στην ευθύνη απέναντί σε όλους, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα για όλη την οικογένεια.

 

Οι ιστορίες βρίσκονται σε κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Σε ένα χάδι που ήθελες να κρατήσει παραπάνω ή σε μια αγκαλιά που σε ταξίδεψε μακριά. Σε έναν έρωτα που έσβησε με το ηλιοβασίλεμα ή σε ένα βλέμμα που θα κρατήσει για πάντα. Όποιες κι αν είναι οι δικές σου ιστορίες, απόλαυσέ τις ξέγνοιαστα με NIVEA SUN και κάνε δικό σου το καλοκαίρι.

ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA SUN.

Η NIVEA SUN, ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των αντηλιακών, φροντίζει ώστε να μη χρησιμοποιεί στις συνθέσεις της συγκεκριμένα UV φίλτρα (Οξυβενζόνη-Οκτινοξάτη) που είναι ύποπτα για τον αποχρωματισμό και τη λεύκανση των κοραλλιών (Coral Bleaching), μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της στο θαλάσσιο οικοσύστημα.

Ας μην ξεχνάμε, πως τα κοράλλια είναι ο βασικός πυλώνας του θαλάσσιου οικοσυστήματος, καθώς περίπου το ¼ των θαλάσσιων οργανισμών εξαρτάται από αυτά. Γι’ αυτό αρκετές χώρες, αλλά και πολιτείες της Αμερικής έχουν απαγορεύσει και αυτές με τη σειρά τους τη χρήση αντηλιακών που περιέχουν τα δύο επικίνδυνα συστατικά.