ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΟΥ, ΝΙΩΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

KΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ

Κάθε ιστορία του καλοκαιριού αφήνει το δικό της αποτύπωμα στη μνήμη μας, αλλά και στο περιβάλλον. Εδώ και εδώ και παραπάνω από 100 χρόνια, η NIVEA, επικεντρώνει τις έρευνές της στον άνθρωπο και ψάχνει τρόπους φροντίδας από την επικίνδυνη UV ακτινοβολία, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνά τις μελλοντικές γενιές και τον κόσμο που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Έναν κόσμο ιδανικό, όπου η προστασία είναι στο επίκεντρο.

Πίσω από κάθε ενέργεια, οδηγός είναι ο σεβασμός που υπάρχει προς τον άνθρωπο αλλά και το θαλάσσιο οικοσύστημα. Είναι πράξεις αξίας που αποσκοπούν στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στην ευθύνη απέναντί σε όλους, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα για όλη την οικογένεια.

 

Οι ιστορίες βρίσκονται σε κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Σε ένα χάδι που ήθελες να κρατήσει παραπάνω ή σε μια αγκαλιά που σε ταξίδεψε μακριά. Σε έναν έρωτα που έσβησε με το ηλιοβασίλεμα ή σε ένα βλέμμα που θα κρατήσει για πάντα. Όποιες κι αν είναι οι δικές σου ιστορίες, απόλαυσέ τις ξέγνοιαστα με NIVEA SUN και κάνε δικό σου το καλοκαίρι.
NIVEA SUN
NIVEA SUN
NIVEA SUN

Η NIVEA SUN, ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των αντηλιακών, φροντίζει ώστε να μη χρησιμοποιεί στις συνθέσεις της επιβλαβή συστατικά τα οποία έχουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο θαλάσσιο οικοσύστημα.

Γι’ αυτό αρκετές χώρες, αλλά και πολιτείες της Αμερικής έχουν απαγορεύσει και αυτές με τη σειρά τους τη χρήση αντηλιακών που περιέχουν επικίνδυνα συστατικά.

 
Φωτογραφία με Λογότυπα