ΑΝΤΙΟ ΚΗΛΙΔΕΣ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

ΑΝΤΙΟ ΚΗΛΙΔΕΣ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

Το νέο Cellular LUMINOUS630 Anti Spot είναι η πρωτοπόρα θεραπεία της NIVEA κατά των κηλίδων που συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου για ορατά αποτελέσματα μέσα σε 4 εβδομάδες.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ LUMINOUS630

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Το Cellular LUMINOUS630 Anti Spot έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του, στοχεύοντας στα αίτια για τους τρεις βασικούς τύπους κηλίδων - την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές και τη γήρανση. Και τα τρία αυτά μπορεί να προκαλέσουν ανισορροπίες στη μελανίνη, οδηγώντας στο ίδιο αποτέλεσμα: την εμφάνιση κηλίδων στο πρόσωπο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ*

4 weeks

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Οι κηλίδες γίνονται ορατά πιο ήπιες

8 weeks

8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Η ένταση των κηλίδων μειώνεται κατά έως και 50%*

12 weeks

12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Η ένταση των κηλίδων μειώνεται κατά έως και 71%*,
Ομοιογένεια επιδερμίδας+ 60%,
Λάμψη επιδερμίδας + 62%

*με συστηματική χρήση, αυτό-βαθμονόμηση, έρευνα 12 εβδομάδων με τον Ορό LUMINOUS630 Advanced Treatment, 34 γυναίκες, 2018

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

LUMINOUS630


Το LUMINOUS630 είναι το αποτέλεσμα 10 ετών σχολαστικής έρευνας. Οι επιστήμονες της NIVEA αναμετρήθηκαν με την πρόκληση της ζωής τους: Να αναδημιουργήσουν το ανθρώπινο ένζυμο που παράγει μελανίνη. Με βάση αυτό, έλεγξαν 50.000 πιθανά ενεργά συστατικά σε διαφορετικούς κύκλους βελτιστοποίησης και το μόριο με αριθμό 630 αποδείχθηκε το πιο επιτυχημένο στη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης και επομένως στη μείωση των κηλίδων.


ΤΟ LUMINOUS630 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ

LUMINOUS630

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ΡΟΥΤΙΝΑ LUMINOUS630 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

ΟΡΟΣ CELLULAR LUMINOUS630 ADVANCED TREATMENT

Ο ορός συνδυάζει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® στη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση, μαζί με τη βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ που ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων. Προσφέρει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της NIVEA στην αντιμετώπιση των κηλίδων με διπλή δράση - μειώνει τις κηλίδες ενώ εμποδίζει την επανεμφάνισή τους με τη συστηματική χρήση. Για ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, με ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες.

Με απαλή υφή λόγω της ελαφριάς του σύνθεσης, ο ορός απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα. Είναι απαλός, απορροφάται γρήγορα και συνιστάται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης και της ευαίσθητης επιδερμίδας.

ΥΓΡΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ CELLULAR LUMINOUS630 SPF50 TRIPLE PROTECTION

Η Υγρή Κρέμα Ημέρας προστατεύει τις υπάρχουσες κηλίδες από το να σκουρύνουν και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους. Εμποδίζει επίσης της φωτογήρανση, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα. Συνδυάζει το καινοτόμο LUMINOUS630® με δείκτη αντηλιακής προστασίας 50, Υαλουρονικό Οξύ για κυτταρική ενεργοποίηση και βιταμίνη Ε, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια ματ υφή. 

Απαλή με την επιδερμίδα, συνιστάται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης και της ευαίσθητης επιδερμίδας.

ΟΡΟΣ CELLULAR LUMINOUS630 ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Η φροντίδα ματιών της NIVEA με πατενταρισμένη σύνθεση LUMINOUS630® αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις 3 κύριες αιτίες μαύρων κύκλων. Εξισορροπεί τις ανωμαλίες χρώσης, φωτίζοντας τους μαύρους κύκλους. Η σύστασή της σε καφεΐνη ενεργοποιεί τη φωτεινότητα, αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια και μειώνει την κουρασμένη όψη και τις σακούλες. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Για φωτεινό και νεανικό περίγραμμα ματιών. Ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630 ΚΡΕΜΑ NΥΧΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Η κρέμα νύχτας κατά των κηλίδων NIVEA Cellular Luminous630 χαρίζει στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ μια πλήρη επαναφορά της επιδερμίδας κατά τις νυχτερινές ώρες. Το συστατικό LUMINOUS630® καταπολεμά τις κηλίδες σε 3 διαστάσεις: μέγεθος, ένταση χρώματος και ποσότητα και είναι αποτελεσματικό για κάθε τύπο επιδερμίδας. Δρα συστηματικά στην υπάρχουσα μελάγχρωση για να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία και να μειώσει το μέγεθός τους και εξισορροπεί την παραγωγή νέας μελανίνης για να αποτρέψει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Η σύνθεση με Υαλουρονικό οξύ αναγεννά και δυναμώνει την επιδερμίδα. Ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα μέρα με τη μέρα. Ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες.

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ LUMINOUS630 ANTISPOT ADVANCED

Η κρέμα χεριών NIVEA LUMINOUS630 ANTISPOT Advanced είναι εμπλουτισμένη με τον πρωτοποριακό συνδυασμό από το πατενταρισμένο συστατικό LUMINOUS630® και υαλουρονικό οξύ, που μειώνει τις κηλίδες στα χέρια και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους. Η περιποιητική της σύνθεση θρέφει εντατικά τα ξηρά χέρια για 24 ώρες. Με δείκτη προστασίας SPF15 που προστατεύει ενάντια στις σκούρες κηλίδες και τη φωτογήρανση, που προκαλείται από τον ήλιο. Επιπλέον, αυτή η κρέμα χεριών μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Για ομοιόμορφα, λεία και νεανικά χέρια.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΤΟ ΠΡΩΙ

Καθάρισε την επιδερμίδα σου και βάλε αρχικά τον Ορό Cellular LUMINOUS630 Advanced Treatment, προτού χρησιμοποιήσεις την Υγρή Κρέμα Ημέρας Cellular  LUMINOUS630 Triple Protection με δείκτη αντηλιακής προστασίας 50.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Βάλε τον Ορό LUMINOUS630 Advanced Treatment σε ολόκληρο το πρόσωπο ως το πρώτο βήμα της βραδινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας αμέσως μετά τον καθαρισμό. 

Να χρησιμοποιείς τα προϊόντα  Luminous630 το πολύ 4 φορές την ημέρα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΗΛΙΔΕΣ;

Οι κηλίδες στο πρόσωπο είναι αποτέλεσμα της μη ισορροπημένης παραγωγής μελανίνης.
Η μελανίνη είναι μια φυσική χρωστική που υπάρχει στην επιδερμίδα και ευθύνεται για το φυσικό της. Ωστόσο, διάφοροι παράγοντες μπορεί να υπερδιεγείρουν την παραγωγή μελανίνης, η οποία συσσωρεύεται μέσα στην επιδερμίδα και εμφανίζεται στο πρόσωπο ως κατά τόπους κηλίδες ή ανομοιόμορφος χρωματισμός της επιδερμίδας.

ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ;

Παρόλο που υπάρχει γενετική προδιάθεση για τις κηλίδες, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους εμφανίζονται:

 

  1. Ο πρώτος και πιο συνηθισμένος λόγος είναι η έκθεση στον ήλιο. Όταν εκτίθεται στον ήλιο, η επιδερμίδα παράγει φυσιολογικά μελανίνη, η οποία κάποιες φορές μπορεί να κατανέμεται ανομοιόμορφα.
  2. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα μας γίνεται λιγότερο ακριβής και μπορεί να οδηγήσει στον σχηματισμό κηλίδων.
  3. Οι ορμονικές ανισορροπίες, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης, μπορεί να ενεργοποιήσουν την υπερβολική παραγωγή μελανίνης.
  4. Τέλος, μπορεί να εμφανιστούν κηλίδες και ως αποτέλεσμα κάποιας φλεγμονής της επιδερμίδας, για παράδειγμα λόγω της ακμής.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LUMINOUS630 ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ;

Στη NIVEA έχουμε πάθος με την επιδερμίδα και πάντα στρεφόμαστε στη βιολογία της για να κατανοήσουμε το πώς μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Προσεγγίζοντας τις κηλίδες και τον ανομοιογενή χρωματισμό, κάναμε ακριβώς αυτό: Γνωρίζουμε ότι οι κηλίδες είναι αποτέλεσμα της ανισορροπίας στη μελανίνη. Επομένως, μελετήσαμε πιο προσεκτικά την αιτία των κηλίδων: το ένζυμο που ευθύνεται για την παραγωγή της μελανίνης.

Χρειάστηκαν 10 χρόνια ερευνών για να βρούμε το καινοτόμο συστατικό LUMINOUS630. Αρχικά, ξαναδημιουργήσαμε στο εργαστήριο το ανθρώπινο ένζυμο που παράγει μελανίνη, με το οποίο ελέγξαμε πάνω από 50.000 μόρια. Μετά από πολλούς κύκλους βελτιστοποίησης, το μόριο με αριθμό 630 ήταν αυτό που πέτυχε τη ρύθμιση της μελανίνης και επομένως μείωσε τις κηλίδες! Το 630 ήταν ο τυχερός μας αριθμός, θελήσαμε επομένως να το κρατήσουμε και στην ονομασία. Έτσι γεννήθηκε το πρωτοπόρο συστατικό μας, το LUMINOUS630.

 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ LUMINOUS630 ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ;

Προτεραιότητά μας στη NIVEA δεν είναι οι καινοτομίες μας να είναι μόνο αποτελεσματικές, αλλά και ασφαλείς για την επιδερμίδα. Το LUMINOUS630 δεν αποτελεί εξαίρεση και υποβλήθηκε σε εντατικές διαδικασίες ελέγχου μετά την ανακάλυψή του.

Αρχικά ελέγξαμε την ασφάλεια του συστατικού σε καλλιέργειες κυττάρων στο εργαστήριό μας, που ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και αποδείχθηκε ότι είναι ήπιο με τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Μετά από πολύ αυστηρή αξιολόγηση ασφαλείας, δοκιμάσαμε το συστατικό σε εθελοντές. Οι κλινικές δοκιμές απέδειξαν την εξαιρετική αποτελεσματικότητα ενάντια στις κηλίδες!

Τέλος, διενεργήσαμε μια μελέτη στους καταναλωτές μας με τον Ορό LUMINOUS630 ANTISPOT Advanced Treatment και λάβαμε πολύ ενθαρρυντικά σχόλια:
91%  "Το προϊόν προσφέρει επιδερμίδα χωρίς κηλίδες"
100%  "Το προϊόν είναι απόλυτα συμβατό με την επιδερμίδα μου"
100% "Θέλω να κάνω αυτό το προϊόν σταθερό βήμα περιποίησης για το πρόσωπό μου"
Το LUMINOUS630 είναι ένα συστατικό κατά των κηλίδων, το οποίο ταυτόχρονα είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση και ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LUMINOUS630 ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το LUMINOUS630 είναι η τελευταία πρωτοποριακή ανακάλυψη της NIVEA! Είναι το πατενταρισμένο μας συστατικό, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ασφαλή αντιμετώπιση και πρόληψη των κηλίδων.

 

Το LUMINOUS630 λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο, στοχεύοντας την αιτία του προβλήματος με διπλή δράση:
1. Λειτουργεί στα υπάρχοντα συσσωματώματα μελανίνης για να ελαφρύνει τις κηλίδες
2. Με συστηματική χρήση, ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης για να αποτρέψει την εμφάνιση νέων

Πραγματοποιήσαμε κλινικές μελέτες στον Ορό Advanced Treatment, ελέγχοντας την επιδερμίδα μετά από 4 εβδομάδες, 8 εβδομάδες και 12 εβδομάδες και αποδείχθηκε η εξαιρετική αποτελεσματικότητα του LUMINOUS630:
1. Σε 4 εβδομάδες οι κηλίδες γίνονται ορατά πιο ήπιες
2. Σε 8 εβδομάδες η ένταση των κηλίδων μειώνεται έως και 50%
3. Συνεχής βελτίωση με την πάροδο του χρόνου, με συστηματική χρήση

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ