ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ 5 ΟΦΕΛΗ ΣΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ

NIVEA SUN Protect & Moisture

ΣΥΝΘΕΣΗ 5 ΣΕ 1 ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

1. ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ UVA 

Οι ακτίνες UVA αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό υπεριώδους ακτινοβολίας που φτάνει στην γη και εισβάλλουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας μας, προκαλώντας φωτογήρανση, κηλίδες, αλλεργίες.

2. ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ UVΒ

Οι ακτίνες UVB που αποτελούν το 5% της ακτινοβολίας που φτάνει στην γη,  έχουν περισσότερη ενέργεια από τις ακτίνες UVA, και εισβάλλουν μόνο στο ανώτερο στρώμα του δέρματος. Προκαλούν τη σύνθεση της βιταμίνης D και τη διαδικασία μαυρίσματος, αλλά και τα εγκαύματα ακόμα και καρκίνο της επιδερμίδας. 

3. ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Είτε στην πισίνα είτε στη θάλασσα, το δέρμα μας είναι σχεδόν απροστάτευτο στο νερό λόγω της αντανάκλασης των ηλιακών ακτινών στην επιφάνεια του. Για να το αντισταθμίσουμε αυτό, η πλειοψηφία από τις συνθέσεις μας είναι ανθεκτικές στο νερό. Έτσι τα αντηλιακά μας αποτελούν ένα πρακτικό και αξιόπιστο προϊόν τόσο στην παραλία, όσο και στην πόλη.

4. ΕΝΤΑΝΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Μετά από μια πολύωρη ηλιοθεραπεία ή μια ηλιόλουστη μέρα στην πόλη η επιδερμίδα συχνά παρουσιάζει απώλεια ελαστικότητας και είναι  αφυδατωμένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνθέσεις των προϊόντων NIVEA SUN διαμορφώθηκαν ώστε να ενυδατώνουν ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν την επιδερμίδα. Μόνο με την σωστή φροντίδα και προστασίας μπορούμε να επιτύχουμε μακροχρόνιο μαύρισμα και να προστατεύσουμε την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση.

5. ΑΠΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ 

Δεδομένου ότι οι συνθέσεις προσφέρουν ενυδάτωση και έχουν τη βέλτιστη επιλογή ελαίων και ενυδατικών στοιχείων, η επιδερμίδα θα είναι απαλή χωρίς της αίσθηση αφυδάτωσης και απώλειας της ελαστικότητας μετά την ηλιοθεραπεία. 


ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Ρωτήσαμε τον ειδικό της NIVEA SUN, Dr. Reto Peirano από το Τμήμα Έρευνας &

Ανάπτυξης της Beiersdorf για τα ειδικά οφέλη του NIVEA SUN Protect & Moisture.

Dr. Reto Peirano
Έρευνα & Ανάπτυξη, Beiersdorf AG

Dr. Reto, τι το ιδιαίτερο έχει η νέα σύνθεση του NIVEA SUN Protect & Moisture; 

"Ολόκληρη η σειρά NIVEA SUN Protect & Moisture διαθέτει όλα όσα αναζητούν οι λάτρεις του ήλιου. Συνδυάζει την αξιόπιστη αντηλιακή προστασία με την περιποίησης της επιδερμίδας. Έτσι, προσφέρει 5 οφέλη σε 1 μόνο προϊόν. Οι συνθέσεις της σειράς δεν προστατεύουν μόνο από τις ακτίνες UVA και UVB, αλλά φροντίζουν και ενυδατώνουν, αφήνοντας την επιδερμίδα  απαλή και περιποιημένη. Ταυτόχρονα, τα αντιηλιακά είναι αδιάβροχα, γεγονός που τα καθιστά πρακτικά και αξιόπιστα, όχι μόνο για την παραλία, αλλά και για τις απαιτητικές καθημερινές καταστάσεις.”    

 

Τα προϊόντα NIVEA SUN τώρα είναι ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;  

"Η νέα σειρά NIVEA SUN Protect & Moisture όχι μόνο προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο, αλλά φροντίζει και το περιβάλλον: Οι συνθέσεις δεν περιέχουν οκτινοξάτη και οξυβενζόνη κι έτσι είναι συμβατές με τη Νομοθεσία της Χαβάης για τους Κοραλλιογενείς Υφάλους, ενώ οι περισσότερες είναι βιοδιασπώμενες. Παρόλο που δεν έχουμε αλλάξει ακόμα όλες τις συνθέσεις και τις συσκευασίες μας εντελώς και ολοκληρωτικά, έχουμε ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και εργαζόμαστε διαρκώς για να κάνουμε τα προϊόντα μας ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον." 

Έχοντας αυτό κατά νου, μπορούμε να πούμε ότι οι καλές στιγμές στον ήλιο γίνονται ακόμα καλύτερες... 

"Ναι, ακριβώς αυτό σημαίνει NIVEA SUN!”


NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

nivea-sun-protect-moisture-κοραλλιογενής-ύφαλος
Οι συνθέσεις Protect & Moisture δεν περιέχουν Οκτινοξάτη και Οξυβενζόνη, γεγονός που τις καθιστά συμβατές με τη Νομοθεσία της Χαβάης για τους Κοραλλιογενείς Υφάλους, η οποία απαγορεύει αυτά τα φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας. Η Οκτινοξάτη και η Οξυβενζόνη θεωρούνται ότι έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα κοράλλια, επιταχύνοντας ακόμα και τoν αποχρωματισμό και τη λεύκανσή τους. 
Οι συνθέσεις Protect & Moisture είναι εύκολα βιοδιασπώμενες, με σκοπό να διατηρείται ο αντίκτυπος στο περιβάλλον σε χαμηλό επίπεδο. 

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ;

NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE LOTION

ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ;

NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE TRIGGER SPRAY

ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ;

NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE SPRAY

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ