Έχεις Απορίες για την Περιποίηση Μαλλιών;

1. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STYLING ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ NIVEA ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ;
Τα προϊόντα Styling της περιποίησης μαλλιών NIVEA δεν επιβαρύνουν τα μαλλιά σου, ούτε την επιδερμίδα του κεφαλιού! Αντίθετα, τα προϊόντα Styling της NIVEA περιέχουν βιταμίνες που προστατεύουν τα μαλλιά σου από την καθημερινή ταλαιπωρία.

2. ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΠΡΕΪ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Το σπρέι μαλλιών σταθεροποιεί το χτένισμά σου και του προσφέρει σίγουρο κράτημα που διαρκεί. Τα NIVEA Styling Sprays χαρίζουν ξεχωριστή λάμψη και διατηρούν τα μαλλιά σου σε φόρμα όλη μέρα. Χρησιμοποιούνται για το φινίρισμα του χτενίσματος.

3. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ULTRA STRONG ΑΠΟ ΤΟ EXTRA STRONG;
Τα προϊόντα styling χωρίζονται γενικά σε διαφορετικούς βαθμούς κρατήματος όπως: ελαστικό κράτημα, κράτημα extra strong, ultra strong, mega strong και κράτημα extreme hold. Ο διαχωρισμός αυτός αντιστοιχεί στη σταθεροποίηση του χτενίσματος, που αυξάνεται σταδιακά από ελαστικό σε μέγιστο κράτημα. Έτσι, τα προϊόντα «ultra strong» χαρίζουν στα μαλλιά ένα δυνατότερο κράτημα και λιγότερη ελαστικότητα από τα «extra strong».

4. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STYLING, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΙΤΥΡΙΔΑ;
Τα προϊόντα NIVEA Styling δε βλάπτουν, γενικά, το τριχωτό της κεφαλής. Ακόμα κι αν έχεις πιτυρίδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα όλα τα προϊόντα Styling της NIVEA. Η πιτυρίδα είναι ενοχλητική, αλλά όχι απαραίτητα και πρόβλημα!

Κι άλλες απορίες;

Σε παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.
"stage-bg"

Βρες ποια είναι η ιδανική περιποίηση για τα μαλλιά σου!