Λοσιόν από άνθος κερασιάς

Ένας συνδυασμός πολύτιμων περιποιητικών ελαίων και μιας λοσιόν που απορροφάται γρήγορα – η νέα NIVEA Body Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil προσφέρει πραγματικά αισθησιακή περιποίηση σώματος.

Τι κάνει το άρωμα του άνθους κερασιάς τόσο μοναδικό;

Ανακαλύψτε την ιστορία πίσω από αυτό το λουλούδι με την υπέροχη μυρωδιά και τι το καθιστά το ιδανικό άρωμα για την περιποίηση σώματος.

Το εθνικό φεστιβάλ άνθους κερασιάς

Δεν είναι πολλά τα λουλούδια στα οποία αφιερώνουν φεστιβάλ! Αυτή η ετήσια γιορτή, που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ, τιμά το 1912, όταν ο δήμαρχος του Τόκιο έδωσε στην Ουάσινγκτον 3.000 ανθισμένες κερασιές για να γιορτάσει τη στενή σχέση μεταξύ των δύο πόλεων.

Η ιστορία του άνθους κερασιάς στην Ιαπωνία

Η ανθισμένη κερασιά είναι ένα πανέμορφο δέντρο που κόβει την ανάσα, το οποίο αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ιστορίας και της κουλτούρας της Ιαπωνίας. Έχοντας στενή σχέση με το τριαντάφυλλο, οι ανθισμένες κερασιές διαδόθηκαν στην Ιαπωνία πριν την προϊστορική εποχή. Τώρα, χάρη στον υβριδισμό, υπάρχουν πάνω από 300 διαφορετικές ποικιλίες ιαπωνικής ανθισμένης κερασιάς.

Η εκτίμηση σε αυτά τα μοναδικά δέντρα θεωρείται ότι ξεκίνησε στην περίοδο Χεϊάν, όταν οι αυτοκράτορες και άλλα μέλη της υψηλής κοινωνίας απολάμβαναν γιορτές κάτω από αυτά. Σύντομα αυτή η παράδοση πέρασε και στα κατώτερα στρώματα και όλοι άρχισαν να χαίρονται τις συγκεντρώσεις κάτω από αυτά τα υπέροχα ανθισμένα δέντρα.

Ακόμα και σήμερα αυτά τα δέντρα είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό σύμβολο και γιορτάζονται κάθε φορά που ανθίζουν, στις αρχές της άνοιξης. Χιλιάδες συρρέουν για να κάνουν πικ-νικ κάτω από αυτά και εκτιμούν τη μοναδική ομορφιά τους.

Ένα ακαταμάχητο άρωμα για την περιποίηση του σώματος

Χάρη σε αυτό το απαλό, γλυκό άρωμα που έχει την τάση να παραμένει στο δέρμα, το αγαπημένο των Ιαπώνων εκτιμάται πλέον από ολόκληρο τον κόσμο.

Το άρωμα του άνθους κερασιάς είναι ιδανικό για να απολαύσετε λίγο χρόνο για τη δική σας περιποίηση. Με τις λουλουδάτες και γυναικείες νότες του, το αισθησιακό άρωμα σας βοηθά να χαλαρώνετε και να ξεχνάτε τις έγνοιες. Ικανοποιήστε όλες σας τις αισθήσεις βάζοντας στο καθημερινό σας πρόγραμμα περιποίησης σώματος το άρωμα του άνθους κερασιάς.

Η ήπια περιποίηση των ελαίων σε μια λοσιόν που απορροφάται γρήγορα

Ευχαριστηθείτε το μοναδικό άρωμα του άνθους κερασιάς σε μια αισθησιακή, θηλυκή λοσιόν με έλαιο jojoba, που απορροφάται γρήγορα.

Χαρείτε το διακριτικό άρωμα του άνθους κερασιάς

Απόλαυση για όλες τις αισθήσεις – το άρωμα ανοίγει με ένα κοκτέιλ έντονων κόκκινων φρούτων και περγαμόντου. Στην καρδιά, ένα σαγηνευτικό μείγμα άνθους κερασιάς με τριαντάφυλλο και διακριτική ίριδα, που συμπληρώνεται από πλούσια στοιχεία κίστου και σανδαλόξυλου στο βάθος.

Πώς αυτό το μοναδικό προϊόν ωφελεί την επιδερμίδα;

  •  Άμεσα πιο απαλή επιδερμίδα για έως και 24 ώρες
  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες
  • Μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται γρήγορα
  • Όλη η ήπια περιποίηση των ελαίων σε μία λοσιόν
  • Απόλαυση περιποίησης για όμορφη, λαμπερή επιδερμίδα

NIVEA Body Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil

Τα περισσότερα λάδια προσφέρουν ήπια περιποίηση, αλλά μπορεί να είναι πολύ λιπαρά για καθημερινή χρήση. Αυτή η αισθησιακή σύνθεση προσφέρει την ήπια περιποίηση των μεταξένιων λαδιών σώματος και αναμειγνύεται με πολύτιμα συστατικά για να δημιουργηθεί μια μοναδική λοσιόν που απορροφάται γρήγορα. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, καθώς περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντας μια ακαταμάχητα απαλή αίσθηση χωρίς κολλώδη υπολείμματα.

Με σύνθεση που περιέχει πολύτιμο έλαιο jojoba και απαλά αρώματα άνθους κερασιάς, η λοσιόν απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα αφήνοντάς την ενυδατωμένη και άμεσα απαλή. Περιποιηθείτε την επιδερμίδα με αυτήν την υπέροχη νέα σύνθεση, με την ήπια περιποίηση μιας ελαφριάς λοσιόν που περιέχει έλαια.

Σύνθεση με έλαιο jojoba για όμορφα ενυδατωμένη επιδερμίδα

Η σύνθεση του NIVEA Body Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil βοηθά στη μεταμόρφωση της ξηρής επιδερμίδας σε απαλή χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση. Επιπλέον, το αναζωογονητικό άρωμα άνθους κερασιάς ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και διαρκεί.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ