Μια καινοτόμα κρέμα ηλικίας πάνω από 100 ετών

Η μεταλλική της συσκευασία δεν κρύβει μόνο τα αποτελέσματα των δερματολογικών ερευνών που διενεργήθηκαν τα τελευταία 100 χρόνια. Περιέχει επίσης τις αναμνήσεις τόσων πολλών ανθρώπων για τους οποίους η NIVEA αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Η NIVEA Creme είναι μέρος της ζωής μας

Ακόμη θυμόμαστε τις ημέρες που βρίσκαμε το χαρακτηριστικό μπλε κουτί στο μπάνιο της γιαγιάς μας. Και ότι η μητέρα μας είχε πάντοτε ένα μέσα στην τσάντα της. Θυμόμαστε επίσης πόσο απαλή ήταν η κατάλευκη αυτή κρέμα όταν την απλώναμε στην άκρη της μύτης μας. Το μπλε μεταλλικό κουτί της έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι.

Μία κρέμα: αμέτρητες δυνατότητες

NIVEA Creme για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου σου. Ασυναγώνιστη φροντίδα που ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Μία κρέμα: αμέτρητες δυνατότητες

NIVEA Creme για τη φροντίδα των χεριών σου. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της, προστατεύει, θρέφει και ανακουφίζει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια.

Μία κρέμα: αμέτρητες δυνατότητες

NIVEA Creme για τη φροντίδα των χειλιών σου. Άπλωσέ τη το βράδυ, πριν κοιμηθείς, για να θρέψει τα σκασμένα και ξηρά χείλη σου.

Μία κρέμα: αμέτρητες δυνατότητες

NIVEA Creme για τα ερεθισμένα μάγουλα του χειμώνα. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της, προστατεύει την επιδερμίδα σου τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Μία κρέμα: αμέτρητες δυνατότητες

NIVEA Creme για την περιποίηση των ποδιών σου. Είναι ιδανική για τη θρέψη των πολύ ξηρών σημείων του σώματός σου, όπως τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματα.

Μία κρέμα: αμέτρητες δυνατότητες

NIVEA Creme για την περιποίηση των νυχιών σου. Εφάρμοσε την κρέμα μετά το μανικιούρ και κάνε απαλό μασάζ στα δάκτυλα και τα νύχια σου.

Έτσι μυρίζει η NIVEA

Το διακριτικό άρωμα περγαμόντου και πορτοκαλιού, συνδυασμένο με εκείνο της λεβάντας, του τριαντάφυλλου, της πασχαλιάς και του κρίνου, μένει πραγματικά αξέχαστο.

Η εξέλιξη στην υπηρεσία της απόλυτης φροντίδας


Πριν από εκατό χρόνια, εκτός από το Eucerit, η NIVEA Creme περιείχε επίσης γλυκερίνη, νερό, λίγο κιτρικό οξύ και το υπέροχο άρωμά της. Η αποτελεσματική αυτή «συνταγή» βελτιώθηκε με προσοχή και προσαρμόστηκε στις ανάγκες κάθε εποχής με την πάροδο του χρόνου.

Μια κρέμα που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και την ψυχή

Εάν θέλεις να κάνεις στον εαυτό σου ένα μοναδικό δώρο, τότε αυτή η κρέμα είναι η ιδανική επιλογή. Χάρη στην πλούσια, κρεμώδη υφή της, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα προσφέροντας παράλληλα μοναδικές στιγμές ευεξίας. Είναι γνωστό ότι η αξία της αγκαλιάς είναι ανεκτίμητη, καθώς μας γεμίζει με γλυκά συναισθήματα. Δημιουργεί στα μωρά ένα αίσθημα ασφάλειας και συναισθηματικού δεσίματος, ενώ η απουσία της γεννά σίγουρα ένα απροσδιόριστο κενό. Έρευνες αποδεικνύουν ότι η συναισθηματική και η νοητική ανάπτυξη ενός παιδιού ενισχύονται μέσω της ανθρώπινης επαφής. Όταν απλώνεις στο σώμα σου μια κρέμα, αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου.

Αυτή η κρέμα γράφει ιστορία

Όλα ξεκίνησαν με τη λέξη «nix»


Προτού η NIVEA Creme χαράξει το δρόμο της επιτυχίας της, έπρεπε να ανακαλυφθεί το Eucerit. Το Eucerit δρα ως γαλακτωματοποιητής, ενώνοντας τα μόρια των ελαίων με τα μόρια του νερού και δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ομοιογενές και σταθερό μείγμα. Ευτυχώς, ο Δρ. Isaac Lifschütz ανέπτυξε αυτόν τον πρωτοποριακό γαλακτωματοποιητή το 1911. Ο δερματολόγος-καθηγητής Paul Gerson Unna θαύμαζε την εμπειρογνωμοσύνη του Δρ. Lifschütz στον τομέα του και παρουσίασε το συγκεκριμένο συστατικό στον Δρ. Oscar Troplowitz, τον χημικό και συνιδρυτή της Beiersdorf. Εκείνος, διαπίστωσε αμέσως ότι το γαλάκτωμα νερού σε έλαιο ήταν η τέλεια βάση για την παρασκευή μιας καλλυντικής κρέμας προσώπου. Το μόνο που έλειπε πια ήταν ένα όνομα. Για να το βρει, ο Δρ.Troplowitz χρειάστηκε απλά να κοιτάξει την ίδια την κρέμα, η οποία είχε ένα κατάλευκο χρώμα. Το όνομα NIVEA προέρχεται από τη λατινική λέξη «nix, nivis», που σημαίνει «χιόνι». NIVEA, λοιπόν, σημαίνει «λευκό σαν χιόνι».

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1911 – Η αρχική συσκευασία της NIVEA Creme ήταν ένα κίτρινο μεταλλικό κουτί. Υπήρξε η πρώτη κρέμα που ήταν προσιτή σε όλους.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1922 - Το κουτί με τις κληματίδες σε στυλ art nouveau απέχει ακόμη πολύ από την μπλε μεταλλική συσκευασία των επόμενων χρόνων.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1925 - Το μπλε μεταλλικό κουτί με τη λευκή επιγραφή NIVEA κάνει την πρεμιέρα του.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1928 - Έκτοτε, η μπλε μεταλλική συσκευασία, το μοναδικό άρωμα και η βελούδινη υφή της κρέμας παραμένουν σταθερές αξίες.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1931 - Το πρότυπο της ομορφιάς αποκτά νέα διάσταση και επικεντρώνεται στην υγιή επιδερμίδα και τον αθλητισμό. Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στο λογότυπο.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1935 -Η μοντέρνα, λιτή γραμματοσειρά παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1949 - Η νέα γραμματοσειρά της NIVEA κάνει την εμφάνισή της και κυριαρχεί στο ντιζάιν της μάρκας μέχρι σήμερα.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1959 - Για πρώτη φορά, η λέξη «Creme» γράφεται με πλάγια γράμματα, προσδίδοντας στη μάρκα περισσότερο συναίσθημα.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

1970 - Το μπλε μεταλλικό κουτί, που κυκλοφορεί μέχρι σήμερα, κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά. Ο λευκός κύκλος έχει καταργηθεί πλήρως.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

Το μεταλλικό κουτί της NIVEA Creme από το 1993 και μετά.

Ένας αιώνας αναμνήσεων μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί

2007 - Μέχρι σήμερα, η κρέμα στη μπλε μεταλλική συσκευασία είναι το πιο επιτυχημένο προϊόν φροντίδας της επιδερμίδας όλων των εποχών.

Εμπειρία και εξειδίκευση, έρευνα και ανάπτυξη

Από την ίδρυση της εταιρείας μας, έχουμε αφοσιωθεί στη φροντίδα της επιδερμίδας. Δημιουργούμε άκρως αποτελεσματικά προϊόντα που δρουν παράλληλα με τις λειτουργίες της ίδιας της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε στο δέρμα σου ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Μια μάρκα παγκοσμίου φήμης

Το κέντρο δερματολογικών ερευνών του Αμβούργου είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Αμβούργο

Η NIVEA Creme έρχεται από το Αμβούργο. Εδώ, περίπου 8.000 μεταλλικά κουτιά γεμίζουν με τη NIVEA Creme κάθε μία ώρα.

Στόχος μας είναι η καλύτερη περιποίηση κάθε τύπου επιδερμίδας


Όταν ιδρύθηκε η NIVEA, πριν από 100 χρόνια, όλες οι έρευνες διενεργούνταν από τρία μόνο άτομα: τον Δρ. Oscar Troplowitz, τον καθηγητή Paul Gerson Unna και τον Δρ. Isaac Lifschütz. Σήμερα, απασχολούμε περισσότερους από 500 επιστήμονες στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης με σκοπό να αποκωδικοποιήσουμε τις περίπλοκες διεργασίες της επιδερμίδας και να αναπτύξουμε ολοκαίνουρια, αποτελεσματικά προϊόντα για τη φροντίδα της. Με το πέρασμα των ετών, δημιουργήσαμε πολλά πρωτοποριακά προϊόντα, όπως κρέμες, λοσιόν σώματος, αντηλιακά με δείκτη προστασίας, μια αποκλειστική σειρά για άνδρες, σπρέι με αντλία, προϊόντα για την περιποίηση της ώριμης επιδερμίδας και προϊόντα αντιγήρανσης με Q10! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, κάθε νέο προϊόν να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Χάρη στο διάλογο με τους καταναλωτές, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, προϊόντα που οι πελάτες μας εμπιστεύονται ανεπιφύλακτα.