ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ NIVEA RICH NOURISHING

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ NIVEA RICH NOURISHING

Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Η καθημερινότητα αφήνει τα ίχνη της πάνω μας και στην επιδερμίδα μας: Είτε πρόκειται για μικροπράγματα, όπως τα σημάδια από το σουτιέν στην επιδερμίδα μετά από μια δύσκολη μέρα, είτε οι καθημερινές εξωτερικές επιρροές, όπως το κρύο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, είτε η ηλικία που αλλάζει εμάς και το σώμα μας. Ήρθε η ώρα να προσφέρουμε κι εμείς κάτι στην επιδερμίδα μας για τις καθημερινές της προσπάθειες με μια στιγμή περιποίησης. Επιβράβευσε την επιδερμίδα σου τώρα, με το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Rich Nourishing, για 48ωρη βαθιά ενυδάτωση που μπορείς να δεις και να αισθανθείς.

ΒΑΘΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ

ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

Το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Rich Nourishing επιβραβεύει την επιδερμίδα σου με τον μοναδικό Ορό Βαθιάς Ενυδάτωσης NIVEA. Αυτό το συστατικό περιποίησης είναι ένας αποδεδειγμένος συνδυασμός φυσικού αμυγδαλέλαιου, Βιταμίνης Ε και βασικών λιπιδίων, που εγκλωβίζουν την υγρασία. Η πλούσια αλλά μη λιπαρή της σύνθεση θα φροντίσει βαθιά και ορατά την ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα για 48 ώρες.

ΕΝΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Η πίεση μέσα σε σφιχτά λαστέξ, η αποτρίχωση ή το ξύρισμα είναι σκέτη ταλαιπωρία για την επιδερμίδα. Φθείρουν την εξωτερική στρώση της, κάνοντάς την πιο ευάλωτη στην απώλεια υγρασίας και στην ξηρότητα. Προστάτευσέ την με το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Rich Nourishing. 

ΚΡΥΟ ΚΑΙ AΛΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Η ζωή συνοδεύεται από πολλές προκλήσεις για την επιδερμίδα σου. Το κρύο για παράδειγμα, επιδρά στον προστατευτικό φραγμό της και την καθιστά πιο ξηρή στην εμφάνιση και στην αφή. Παράγοντες όπως, το άγχος ή η έλλειψη ύπνου βλάπτουν τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, αφήνοντάς την ξηρή ή ακόμα και ξεφλουδισμένη πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Φόρτισε την επιδερμίδα σου καθημερινά με το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Rich Nourishing. 

ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ακόμα και ο χρόνος αφήνει τα ίχνη του στην επιδερμίδα σου. Η γήρανση επιβραδύνει τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης, κάνοντας την επιδερμίδα μας πιο ξηρή με την πάροδο του χρόνου. Περιποιήσου την επιδερμίδα σου καθημερινά με το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Rich Nourishing για εντατική ενυδάτωση.